- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
super brzuszki! Kilka tygodni a jaka różnica w rozmiarze Zresztą też nie ma reguły, ja małego brzucha nie mam ale bratowa, która całe życie była szczuplutka miała taki jak ja teraz w ale za to 4 miesiącu ciąży! i w ogóle jak tyła. Teraz 4 miesiące po dalej wygląda jak w ciąży...
Zazdroszczę, że macie usg często robione. U mnie w całym Lux med`zie wychodzą z założenia, że tylko 4 razy w trakcie całej ciąży. Strasznie mnie to denerwuje, że nie jestem na bieżącą. A potem jak już dochodzi do usg to ja cała w nerwach. Jeszcze sprzęt mają do d... ;/ więc postanowiliśmy z mężem zapisać się w tym tygodniu na badanie w 4d, poza tym lekarz jest super tłumaczy wszystko co mierzy itd jak chłop krowie na rowie
Wczoraj już zrobiliśmy duże zakupy dla małej także już teraz kilka rzeczy zostało i będzie wszystko Kasy tyle poszło, a w ogóle nie czuje, że mi żal. Już się nie mogę doczekać jak moje maleństwo będę ubierać!
Świąt już się też doczekać nie mogę. Ja chyba na mikołaja już choinkę ubiorę
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jutro przyjdzie pościel do łóżeczka,którą zamówiłam z firmy Aruś ciekawe jak wygląda ,obym się nie rozczarowala wczoraj też zamówilam kombinezon i babka się mnie pyta czy nei chce jeszcze jakiś ciuszków bo mąż jej poprzywoził z USA na dziewczynke i okazalo się że urodziła chlopca dlatego wszystko wyprzedaje....body ma po 2 zl hehe jak za darmo ale ja wszystko mam szkoda bo naprawde fajne ciuszki ma...
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
Kasia cudowne zdjecie, ale bedzie mial synus super pamiatke.
Sarenka po prostu kwitnaco wygladasz
I ja dzisiaj bylam na zakupach i w koncu kupilam sobie spodnie ciazowe, sukienke dzianinowa i sweterek i musze jeszcze przegladnac moja szafe i mysle ze do konca ciazy oprocz bielizny niczego nie bede potrzebowac az mi sie humor poprawil.
Co do swiat to wogole sie nie ciesze, czwarty rok z kolei zostajemy we Wiedniu i nie mam ochoty na to wogole i 4 raz z tesciowa a ona potrafi wszystko zepsuc nawet w swieta
Ale ze wzgledu na Lukasa jakies te ozdoby powiesze wczesniej, a choinke ubieramy dzien przed wigilia.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
1. Jak wyglądają znieczulenia i które są darmowe? Kiedy i jak można je wykorzystać?
2. Czy przy wyjściu z szpitala trzeba mieć specjalnie nosidełko czy może być wózek?
- wola82
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moj caly swiat :) Lukas i Lena :) Kocham nad zycie
A co do wyjscia ze szpitala, to Lukasa mielismy w nosidelku, a tym razem, albo wezme gondole od wozka albo po prostu na rekach, jak Tobie bedzie najwygodniej, a poza tym to bedziesz widziala jak dziewczyny wychodza z dziecmi.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam nosidełko materiałowe,gondole od wózka oraz 2 rożki.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
ja już po wizycie! usg nie mialam robionego, za to sprawdzala rozwarcie i powiekszyło sie do jednego palca , przepisala mi tabletki ale nie ma ich w zadnej aptece bo zostaly wycofane bo jakis składnik szkodził czy cos takiego
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
mam takie pytanie do was... czy któraś z was stosowała metronidazol ??
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeszcze mój kuzyn (chrzestny) przyjechał, rozwialiśmy i do mnie ma pretensje, że nie rozmawiam z ojcem dziecka.. ja mu mówię, że nie mam o czym, on że jak to nie mam jak mam.. i mówi żebym mu dała szanse.. dałam mu to nie wykorzystał.. a teraz znalazł sobie inna i w dupie ma nas to co mam go prosić, błagać.. nawet nie wiem o co.. nie powiedziałam mu tego bo aż mi glupio i wstyd.. ;( tak mi jest źle... zabolała mnie ta rozmowa..
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Zosia to leż dużo! Jeszcze z parę tygodni by sie przydało, żebyś pochodziła z tym brzuchem
Tweety musisz zapytać w szpitalu co wymagają na wyjście. U nas jest obojętne czy sie dziecko bierze w nosidełku (foteliku) czy w gondoli. Z tego co wiem to Wy macie nie daleko to może wystarczy rożek i wózek z gondolą.
A co do znieczulenia to też zależy od szpitala, wiec wszystkiego sie najlepiej tam dowiedzieć. Odwiedź porodówkę, albo zadzwoń i rozwiej swoje wątpliwości.
Kasiek ja nie stosowałam, nawet nie wiem co to jest
Uciekam spać! Dobrej nocy!