BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 1 miesiąc temu #791749 przez zosiaxvx
z tego co czytam to chyba każda z nas miala "wpdke" jesli tak moge to nazwac ? :lol:

Kiedy śmieje się dziecko,śmieje sie cały świat !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #791776 przez andzia90
Ja się przyznaje u mnie była to wpadka niespodziewana ale za to jesteśmy już małżeństwem a tak to dopiero w czerwcu za rok byśmy byli :) Mały trochę przesuną nasze plany :) z czego bardzo się ciesze :)

11 lata 1 miesiąc temu #791792 przez zosiaxvx
każda cieszy sie ze swojej wpadki :lol: hehe jak to brzmi :silly:

brzuch mnie pobolewa, jeszcze po tym jak ona mi tam wczoraj
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #791879 przez aska27
Lunia napisał:

Aska u mnie teściowa cały czas wyraża zdanie, że jej Natalia się nie podoba. Mimo, iż mówię że to jej ukochany syn wybierał imię dla dziewczynki. Przy następnym dziecku nie powiem nikomu jakie imię, aż do momentu kiedy się urodzi, bo to naprawdę trochę nie na miejscu wybierać rodzicom imię dla dziecka. Tym bardziej, że piękne wybraliście ;) A też wiele osób doznało zawodu, że to nie chłopiec. Na dodatek jakieś ciotki z którymi bardzo rzadko się widuję. Przykre to dla mnie było bo była z ich strony taka reakcja jakbym mówiła o śmierci kogoś ;/ (może przesadzam, ale tak to odebrałam).

masz racje, najlepsze rozwiązanie to nie mówić chyba nikomu i postawić przed faktem :)

Chociaz z Mikołajem byłam uparta i w koncu wszyscy do brzuszka mówili Mikołaj,a nie dzidzia.
Widocznie tak już jest,że życzliwych jest duzo :blink:
Najważniejsze,ze my mamy, rodzice jesteśmy zadowoleni nie? :silly:

Zosia no to witaj w klubie hihi moze jednak kiedyś zmienimy zdanie i edzie to trzecie dziecko ;)

11 lata 1 miesiąc temu #791918 przez kasiek21
asz kobietki ja wam sie nie chwaliłam :-D
wiecie... od ostatniej wizyty nie przytylam ani kilo!! a nawet kilogram mi ubyło hehehe :-D a wiec stwierdzam fakt iz skoro mlody rozwija sie tak jak powinien a ja nie tyje no to ciążą cudownie mi służy :-D mimo tego bólu i w ogole :-D

11 lata 1 miesiąc temu #791954 przez kasiek21
a tak w ogole to tweety co sie z tobą kochana dzieje?? zawsze taka aktywna a dziś jakoś ciuchutko ? wszystko jest w porzadku??

11 lata 1 miesiąc temu #791986 przez wola82
Kaska Ty szczesciaro :)

U nas nie bylo wpadki, obydwie ciaze planowane, ale pozostaniemy na dwojce, no chyba ze sie przytrafi :laugh:

A my do tej pory plec trzymamy w tajemnicy a tym bardziej imie, a niech maja niespodzianke.
A moi rodzice sie na pewno uciesza bo maja 5 wnokow, takze wnuczka im sprawi wielka niespodzianke, no chyba ze pisiorek urosl, bo na ostatnim usg pupe pokazalo :)

Zastanawialam sie ostatnio czy te nasze tesciowe, ciotki, mamy tez tak mialy ze ktos chcial decydowac za nie. Musze nastepnym razem zapytac :silly:

Zosia uwazaj na siebie i malenstwo.

Aska awatar masz przeswietny :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792145 przez zosiaxvx
a co tu taka grobowa cisza??

ja mam własnie luz bo mama zabrala mi Małego do miasta tak wiec mogę się byczyc!!! :lol:

Tweety rzeczywiscie cos ostatnio milczy! halo kochana odezwij się :)

dziewczyny jaki ja głupie sny miewam! toż to jest nienormalne aż głupio pisac B)

11 lata 1 miesiąc temu #792156 przez kasiek21
dzien dobry :-)

zosia
ah znam ten temat :-D ale to chyba wszystkie z nas miewają takie głupie sny...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

wiec kochana nie przejmuj sie :-D

11 lata 1 miesiąc temu #792159 przez zosiaxvx
hahaha :) te sny to jest jakas tragedia! jak nie bylam w ciązy to napewno takich snów nie miałam a teraz sniło mi sie że flirtuję z takim przystojnym facetem :) ostatnio mi się snilo ze uciekam przed pożarem :)

11 lata 1 miesiąc temu #792166 przez kasiek21
a ja od zawsze mam głupie sny :-D z tym ze większości nigdy nie pamietam...

jej alez mam zgage... po wszystkim... niczym nie idzie jej usunąć :-(

11 lata 1 miesiąc temu #792168 przez wola82
Czesc
kaska no miewam straszne sny ale Twoj powala. Ja juz w moich snach przezylam 2 katastrofy samolotowe i wyszlam za maz za kogos innego niz moj maz i jeszcze wiele innych kompletnie bez sensu :S
Jak sie czujecie, bo ja odkad weszlam w trzeci trymestr to mi energia wrocila i oby zostala.
Zosia korzystaj ze spokoju :) i bycz sie ile wlezie.
Ja na kurs jade, ale jeszcze tylko 2, 5 tygodnia i ide na zwolnienie i ja :laugh:
No Tweety faktycznie cos strajkuje, a moze sie na marzec przeniosla :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #792176 przez Edi28
Dzień Dobry Mamusie :)
Kasiu myślałam, że ja mam dziwne sny, ale Twój faktycznie powala, mi się śniło, że w więzieniu uczyłam czarnoskórych dilerów języka polskiego :D
Zosia korzystaj z tej chwili spokoju :)
Wola ja np dwa pierwsze trymestry czułam się świetnie, a teraz praktycznie codziennie mam zgagę, coraz częściej boli mnie kręgosłup i czuję się wielka jak wieloryb, więc zdecydowanie to najgorszy okres ciąży, choć nie narzekam, bo mogłoby być gorzej :P

11 lata 1 miesiąc temu #792180 przez kasiek21
wola
u mnie niestety nie jest tak dobrze jak u ciebie. najlepiej czulam sie w połowie 2 trymestru... teraz jest okropnie... a wiem że bedzie jeszcze gorzej. nie dosc że plecy zaczynają boleć to chodzę siku po godzinę (w nocy niestety też) noce są straszne bo przy kazdym przewracaniu sie na bok budze sie. na plecah spac nie moge bo wtedy bolą mnie nogi. jak śpię na boku to boli mnie miednica i tak w kółko... a do tego nie mam sily totalnie na nic... kolejny dzien spędzam w domu na kanapie... nie wychodzę nigdzie... jakíes chorubsko mnie dopadło... katar... gardło boli.. a na dworze pogoda paskudna... i młodo zaczyna kopac po żebrach... z cycow leci jak z kranu... i jak tu sie cieszyć??

11 lata 1 miesiąc temu #792188 przez zosiaxvx
ja to sie nie wypowiadam na temat ciązy bo dla mnie ten okres to jest jakas kara za to że byłam niegrzeczna czasem :silly: ale dzieciątko kocham bardzo bardzo :)

czytając wasze sny poplułam monitor! :lol: hahaha

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka