- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drugie dzieciątko w drodze :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- andzia90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a c o do zachcianek to nie mam ale płatki z mlekiem jadłam przez miesiąc
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wola, Kasiek dzieki w awatarze Mikoaj w ciotki okularkach
Wola u nas tez jedno i drugie planowane, Mikołaj nawet po 2 latach małżeństwa, co skutkowało plotkami,ze pewnie nie mozemy mieć dzieci,ach te wścibskie nosy
Kasiu co za sen! ale takie głupoty potem długo męczą i siedzą w głowie. Mi ise cały czas śni,ze mój mąż ma na boku jakąs babkę
Gdy byłam w ciazy z Mikusiem śniły mi się krowy, które mnie goniły... przerażające sny, potem doczytałam,ze krowa to oznaka płódnosci hehe
Wola Zosiu Wasze szkraby pewnie juz załtwiają sie na kibelek, mój Mikołaj tez wołał,ale potem zapisałam go do klubu malucha i przestał,znowu siedzimy w pieluchach, podjęłam jednak wyzwanie,ze wrócimy do nocniczka... poradzcie mi proszę jak mam go przekonac. Oczywiście on wie kiedy robi,a gdy zrobi w pieluchę przeszkadza mu i mówi,zeby mu wymienic.
Zosiu ja mam teraz ochotę na śledzie i orzechy mandarynki lubię,ale mam zakazane.
Andzia zazdroszcże smaopoczucia,ja się czuję jak na poczatku. Fajnie,ze cociaz Ty lepiej się czujesz i masz duzo energii
Tweety co taka zajęta? Fajnie,ze maluch "buszuje" w brzuszku
- Aneteczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jest dziwnie ulozony chyba, bo niekiedy jak kopie to zaciskam uda bo sie boje ze mu noga wypadnie czasem taki kopniak jest bolesny. Nie wiem tez tak macie? Od poczatki kopal mnie nisko. Czasem sie obroci, ze kopie po ktoryms z bokow, ale raczej dol sobie upodobal.
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
A teraz badania w piątek.
Z mieszkaniem załatwiam. Chcemy remoncik przed przyjściem maluszka zrobic. Poza tym do rosziny jezdze teraz na week do 2 babc. Ja jeszcze do tego zalatwiam sparawe z przed roku. Bo moja matka mnie oskarzyla o znecanie nad bratem ;/ Poprostu masakra. I bylam na olicji bo dostalam wezwanie musialam sie tlumaczyc. ona niby film nagrala a tam jedynie bylo ze chodzilam po domu i zjadlam sobie banana a mlody w krzeselku siedzial. Normalnie mnie tak ta kobieta wkur...
Ja zaraz wychdze na zakupy i mojego odprowadzic
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja mała też tak nisko kopie. Cały czas narzekałam, że ciągle się wierci, ale wczoraj w nocy była bardzo spokojna i nie mogłam spać, bo bałam się, że coś nie tak. Wszystko wróciło do normy i wole już żeby cały czas dawała o sobie znać.
I trymestr okropny. Nic jeść nie mogłam, marzyłam żeby wymiotować bo wszystko miałam w przełyku a się nie udawało. Efekt -8kg. II super do momentu wykrycia cukrzycy wrrr. A III mnie męczy. Brak oddechu. Ostatnio kręci mi się w głowie i robi mi się słabo. Brak snu, non stop siusiu. Ale ból pleców nie dokucza bo śpię na wysokiej poduszce (mimo, że nie potrafię się na niej ułożyć i usnąć to już wole to niż ból krzyża).
Ja w ciąży nic nie przytyłam. Podobnie jak Ty Kasiek. Ale swoich kilogramów miałam więcej niż potrzeba przed zajściem w ciąże. Trochę mnie to martwi (nigdy się nie spodziewałam, że to powód może być do zmartwień ), ale lekarz nic nie mówi.
Jutro mamy usg! W końcu po dwóch miesiącach. Już odczuwam stres, czy z małą wszystko w porządku.
Nasza Natalka planowana była. Mój mąż też marzy o 3 dzieci. Ale ja się chyba na to nie zgodzę, chyba że kiedyś zatęsknię za ciążą, choć wątpię.
A czy wy też tak macie, że głupio wam narzekać innym ludziom, nawet bliskim?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do dzieci to na szczescie zapomina się i poród i ciezką ciązę.. tzn wspomnienia zostają,ale z perspektywy czasu inaczej na to się patrzy
Tweety coś amsz pod górkę z Twoją mamą,aż trudno uwierzyć
Aneteczka oj to Ci współczuję,wiem co to znaczy. Na szczęscie blizej niż dalej do porodu
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja znowu bardziej czuję jak Mała pod żebrami mnie kopie, no ale już jest ułożona główką w dół więc nie ma co się dziwić, w dole rzadko czuję
- zosiaxvx
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lunia ja też wstydze sie narzekac ! bo pewnie sobie mysla : ze teraz tak narzekam a co bedzie jak sie dziecko urodzi
ale sie wkurzyłam!!!! złamałam paznokcia wiem głupi powód ale płakac mi sie chce
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja koleżanka urodziła dziecko i po dwóch tygodniach pisała, że już tęskni za kopniakami itd a urodziła małą pod koniec sierpnia więc przeżyła największe gorączki. To może też tak będzie i u nas
Edi uwielbiam nasze suwaczki Ciekawe jak nam wyjdzie z porodem.
Z tym narzekaniem to jest dziwne. Mi się wydaje, że każdy zaraz myśli a czego się spodziewałaś i daj już spokój, więc nic nikomu nie mówię. Ale z drugiej strony chyba mamy do tego prawo, bo jak nie teraz to kiedy?!