BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #774830 przez domi2907
Faktycznie cos nam poro zniknela...moze sie mezem cieszy jeszcze:)

Dzieki darmag. Wszystkie brzuchate piekne:) ja bym chciala zeby moj byl juz wieksy ale wszystko wbswoim czasie. I tak jet roznica miedzy pierwszym zdjeciem ktore rzucilam i tym. Takze maluch rosnie:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #774842 przez agnesss
Śliczne brzucholki dziewczyny !!!
Wklejam i swój :) co prawda nie jest taki pokaźny jak Wasz, ale zawsze to brzuszek :):):)

Pala, to dobrze, że lepiej się już czujesz, życzę Ci aby taki ból się już nie powtórzył :*

O dentyście wolę nie pisać... Wczoraj akurat wspominałam ,że cieszę się ,że mnie na razie nie boli żaden, no i wykrakałam. O 4 się obudziłam z bólem zęba... :/ na szczęście przeszło i jak na razie nie boli ( odpukać! ) :P

Mnie męczą ostatnio zawroty głowy i omdlenia... Podobno to normalne, ale powiem lekarce na wizycie. Jest to bardzo uciążliwe. Ostatnio ze sklepu wracałam godzinę, bo nie umiałam dojść ,tak mi się we łbie kręciło :)Ale dla maleństwa zniosę wszystko :)

Za niedługo czeka mnie druga część badań prenatalnych... i znowu zobaczę moją malutką kruszynkę :)

Do potem :*
Buziaki :*

11 lata 2 miesiąc temu #774847 przez agnesss
Domi, ja też bym chciała mieć większy brzusio :):):)
Nie umiem się doczekać aż będzie miał już większe wymiary :)
Swoją drogą jak na razie przytyłam 3 kg i nic więcej. Ale myślę ,że to chyba dobrze?
Jak jest u Was?
:kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #774853 przez domi2907
Ja mam juz 7 na plusie....rozmiar piersi mi sie zmienil o o najmniej dwa rozmiary...mialam male b a teraz w d sie nie mieszcze...takze chyba z 2 kg to sam biust...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774865 przez pala813
Roma dziekuje bardzo:)
Agness wydaje mi sie ze masz taki brzuszek jak ja w 18 tygodniu:) moj teraz jest duzo wiekszy bo i pare tygodni do przodu jestem:) Narazie mam 4-5 kg na plusie zalezy od dnia:) Biust rozmiar do przodu:)
Slicznie przybieramy dziewczynki:)

11 lata 2 miesiąc temu #774866 przez agnesss
Domi, mi znowu biust powiększył się nieznacznie. Gołym okiem nie widoczne jest powiększenie :P
A szkoda, wolałabym większy :) :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #774876 przez roma4
Agness urośnie zobaczysz ja jestem w 20tyg i mam b.duży przynajmniej tak uważam i mam 6kg na plusie moja koleżanka jest w 30 i juz ma 20 na plus a na pewno jeszcze przytyje, bius to mam tak jak Domi o jakieś dwa rozmiary większy
Ale wyglądacie pięknie :laugh:
Agness ja mam 12.11 ostanie badanie prenatalne usg i mam nadzieję że wszystko będzie ok u ciebie na pewno też ,\
Właśnie zaczęło u mnie padać i po fajnej pogodzie...... :(

11 lata 2 miesiąc temu #774877 przez Loca
;) pieknie wygladacie z brzuszkami :) co do wagi to ja poki co "gonie" wage sprzed ciazy jeszcze i co przytyje to chudne zaraz :silly: poki co przytylam 1 kg w porywach do 2 kg zalezy od tygodnia i ilosci moich pobytow w wiadomym miejscu :dry: w sumie ciagle na minusie jestem, no ale wyglada na to ze w listopadzie waga powinna juz dobic, do tej sprzed ciazy...w koncu to 6 ms bedzie.

Ale maluch dzisia kopie :) skad to malenstwo ma tyle sily? Az brzuch mi skacze.

11 lata 2 miesiąc temu #774878 przez domi2907
No moj jest duzo wiekszy, wszyscy mi mowia ze tylko biust widac...( jak na mnie bo naorawde wczesniej mialam dossc maly )
A przy tym dalej boli....

Porto, hop hop...od 3 dni juz do nas nie piszesz:( mam nadzieje ze wszystko oki:)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774887 przez Loca
Co do biustu, to ostatnio kupilam sobie wiekszy stanik i chyba kupilam ciut za duzy, no ale mysle ze do konca ciazy biust jeszcze podrosnie, choc ostatnio mam wrazenie, ze troszeczke przystopowal ze wzrostem ;) i w sumie dobrze, bo jednak wole mniejsza wersje mojego biustu hehe :woohoo:

No wlasnie, Porto gdzie Ty sie tam chowasz :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #774894 przez darmag21
Ja mam rowne 5 kg, biust znacznie sie powiekszyl, tydz temu kupowalam stanik, C byl za maly i weszlam w D i mam nadzieje ze na tym sie zakonczy :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #774900 przez moni91
oj piękne ja przed ciążą miałam mały biust około dużego A a teraz mam jakieś 80C :)brzusio z dnia na dzień większy:) wiec jest super:) buziaki:)

11 lata 2 miesiąc temu #774903 przez kojka-waw
Dalej nie ogarnęłam ubrań. Zamiast mniej pudeł to mi o jedno więcej wyszło.
I chęci odeszły.
Ja mam na plusie 4kgna swojej wadze. Będę w środę u lekarza to się na elektronicznej zważę.

Brzuszki macie super. Jedne malutkie inne większe.
Ja z synkiem miałam ogromny brzuch. Też jestem niska 162 w porywach. Wiki ważył 4070 i mierzył 59cm.
Ciekawe jak teraz będzie? Jedni mówią że mam mały brzuch inni że ogromny. Nikomu nie dogodzisz .

coś miałam dodać ale mi umknelo...

11 lata 2 miesiąc temu #774923 przez moni91
Aj ja mam jakiś dryg do jedzenia dziś bo cały dzień coś ciapę :P masakra a potem się dziwić że się zaokrąglam:P :P muszę przystopować bo potem nie zejdę do wagi z przed ciąży po porodzie:) :P :side:

11 lata 2 miesiąc temu #774935 przez kojka-waw
Moni mnie też dzisiaj ssie ale fakt że nie zjadlam dzisiaj nic konkretnego.
Na coś mnie nosi ale nie mogę się określic co bym wszamala.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka