BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #782772 przez Loca
Witam :)
U mnie sloneczko przez chmury sie przebija :)
Dzisiaj ze znajoma jestem umowiona, wiec bede musiala spedzic w autobusie prawie godzine, ah bo maz auto sprzedal :dry: wiec witaj komunikacjo miejska :unsure:

No co do mojego brzuszka, to ja cos czuje, ze z dnia na dzien mi wywali bebenek :silly: wiec smaruje sie oliwkami, moze jakos zapobiegme rozstepom...

Darmag, to co dzisiaj bedzie zdjecie malenstwa? :cheer:

Agness, ten sklep z wozkami jest dlaleko od rynku albo fokusa?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #782781 przez faza56
Hej Drogie Mamusie

Czy Wy też tak się źle czujecie przez tą pogodę? Ja normalnie snuje się jak cień!! Nie mam na nic siły i te zabójcze ciśnienie.... ehhhh.....

Trochę mnie nie było więc gratuluje wszystkich dziewczynek i chłopców goszczących w Waszych brzuszkach :) Niedługo już wszystkie w komplecie będziemy znały płeć :)

Co tam z Kojką? Musiałam gdzieś ominąć jej post. Wszystko dobrze u niej?

Darmag daj znać jak tam się wizyta udała :)

Mam w ten weekend zjazd na uczelni i tak strasznie mi się nie chce.... :pinch:

Ależ dziś marudna jestem :P Wybaczcie, to przez tą pogodę ;)

11 lata 2 miesiąc temu #782800 przez agnesss
Loca, wiesz gdzie jest bazylika św.Antoniego ? Jakbyś szła do tej bazyliki od świateł w górę, po prawej ,zaraz obok kościoła masz park taki malutki, i na przeciw tego parku, na rogu jest mały bank, obok tego banku jest sklep z wózkami. Jeden jedyny ,tak więc nie przeoczysz. :)
Widzę, że nie tylko my jesteśmy bez auta... :) Na szczęście ,mieszkam 3 min.od centrum więc nie muszę nigdzie jeździć :P

Faza,Kojka jest w szpitalu, miała skróconą szyjkę i rozwarcie. Na razie nic więcej nie wiemy ,bo od tego czasu nie pisała. Mam tylko nadzieję ,że wszystko jest w porządku.
Co do snucia się- mam tak samo niestety ;] najpierw idę ja ,potem mój cień, a daleko za cieniem chęci na cokolwiek :P

Porto, tak myślałam ostatnio, czy Ty dałaś jakieś zdjęcie brzuszka na forum? Bo chyba nie, albo ja przeoczyłam ?

11 lata 2 miesiąc temu #782808 przez roma4
Darmag czekamy na relacje z wizyty ,ale chyba ktoś jeszcze miała na dzisiaj wizytę no nie pamiętam,.,,,,
Mam nadzieję ,że u Kojki jest w porządku, przynajmniej wmiarę pewnie jak będzie mogła to się odezwie
Dziewczyny ja też nie mam auta i chodzę pieszo ale się już przyzwyczaiłam teraz sobie myślę ,że może i dobrze bo nie siedzę na kanapie :)

11 lata 2 miesiąc temu #782820 przez baska007
Witam :)

Mam dzisiaj to samo:/ Zero chęci na cokolwiek, a wczoraj wieczorem miałam tyle planów :D No ale na planach się skończyło, dzisiaj dzień lenia. Wrr i ten ból głowy:/ Nie znoszę jesieni.

A co do auta to, życie bez niego nie jest chyba takie złe, bo ja nawet kawałek do sklepu jak miałam po coś skoczyć to autem jechałam:/ Bo wygodniej i cieplej :D
Teraz zaczynam trochę chodzić, bo stwierdziłam, że jak się zastoje tak to poród będe miała ciężki no i przytyje nie wiadomo ile :D

11 lata 2 miesiąc temu #782821 przez faza56
O jejku, to mam nadzieję, że niebawem Kojka się do Nas odezwie z informacją, że wszystko ok!

Kojka czekamy na post od Ciebie jak Twoje zdrowie!!!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #782824 przez baska007
Loca co do rozstępów to czytałam, że to ponoć uwarunkowane genetycznie jest, niektórzy niczym się nie smarują i nie mają, a niektórzy wydaja po 200zl na kremy i i tak dostają rozstępów:(

Ja zanim cokolwiek przytyłam, jak tylko się dowiedziałam to zaczęłam używać olejku z Rossmana Baby Dream przeciw rozstępom, a i tak ostatnio zauważyłam, że kilka takich drobnych na tyłku mi sie pojawiło;( Na brzusiu na szczęście nic mi się nie zrobiło, a już mam sporawy jak na 19 tydzień:D Teraz zmieniłam specyfik na Perfecta mama. Mam nadzieję, że nic więcej się nie pojawi :) Te co juz są to pod strojem kąpielowym da się ukryć ;) Zobaczymy co będzie dalej.

11 lata 2 miesiąc temu #782863 przez Loca
Ja rozstepy mam na biuscie i tylku, ale te moje maja juz wieeeele lat :) szybko dorastac zaczelam, wiec do nich sie przyzwyczailam, licze sie z tym ze moge miec rozstepy na brzuchu, no coz, moze jakos uda mi sie ich uniknac, wiec smaruje sie :)

Agness, a jest tam problem z parkowaniem? Musimy auto od tescow pozyczyc zeby tam dojechac :P bez samochodu teraz to jak bez reki sie czuje.

11 lata 2 miesiąc temu #782865 przez marl3na
Hej dziewczyny.

Troszkę się naczytałam Waszych postów :) Ja też mam dzisiaj wizytę i usg połówkowe na 15.30 :D Nie mogę się doczekać. Idziemy razem z mężem podglądać harce, bo od rana Maleńswo szaleje :D

Loca taki brzuszek to ja miałam przed ciążą :D Ale w sumie u mnie nic nie było, aż tu nagle przybrał. Może też Ci się niebawem zaokrągli ;)

Darmag super fryzura :) Podobają mi się takie krótkie włosy, ale sama bym się chyba nie odważyła :) Od zawsze mam długie :)

Moni moje Dzidzi 3 dni temu tak szalało, że chwili wytchnienia mi nie dawało, kolejne 2 dni spokojne, więc nie ma się czym martwić. Dzisiaj mam nadzieję, że nie zaśnie na wizycie, bo teraz szaleje :)

Dzisiaj u mnie słoneczko się przebija i jest ciepło, więc na pewno jakiś spacerek zaliczę jak codziennie :) A na rozstępy nic nie używam, oprócz zwykłego balsamu. Zobaczymy czy będę miała. To chyba faktycznie jest genetycznie uwarunkowane.

Troszkę się rozpisałam. Miłego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #782871 przez agnesss
Loca, jest tam taki mały parking, myślę ,że znajdziecie miejsce. Niedaleko jest też bank, więc pod niem też można zaparkować. ;)

Pisałam do Kojki na FB ,że się martwimy i trzymamy za nią kciuki. Może się odezwie do nas.

Ja jak na razie rozstępów nie mam, i oby tak zostało. Używam tylko oliwki z HIPP, ale myślałam ,żeby kupić jeszcze krem z firmy Palmers. Wolę zapobiegać ;)

11 lata 2 miesiąc temu #782905 przez domi2907
Hej mamusie,

Mam nadzieje ze z kojka wszytsko oki i ze za niedlugo wyjdzie ze szpitala. Moze nie ma za bardzo dostepu do neta i nie ma skad napisac.

Loca ja tez mam rozstepy jeszcze z mlodoscI i tez jakos sie do nich przyzwyczailam :) tera smaruje sie kiedy sobie przypomne. Zobaczymy co to bedzie.

Ja dzis sie wezme za jakies porzadki w szafach. Musze zaczac robic miejsce dla maluszka i wysprzatac pokoik ktory bedziemy urzadzac bo poki co mialam tam skladzik :)

Milego dnia

11 lata 2 miesiąc temu #782927 przez pietruszka
Hej,

ja dzisiaj sobie pofolgowałam i do 11 w łóżku :)

Widzę, że temat rozstępów wypłynął. Ja nigdy szybko nie rosłam, więc się nie nabawiłam, zobaczymy jak będzie teraz. Smaruję Tołpą, jakimś balsamem z Rossmana i oliwką. Ale nie jakoś namiętnie, bardziej jak mi się przypomni.

Ważyłam się, mam prawie 4kg do przodu.

Wczoraj się pokłóciłam z mężem, więc poszłam na samotny spacer, zaszłam do lumpa, a tam oczywiście musiałam coś kupić - pajacyk i to różowy :blink:

A potem się pogodziliśmy i w castoramie kupiliśmy małej tapetę do pokoju.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #782932 przez claudii09853
bry kochane u mnie pogoda rewelacja slonko swieci :)
w nocy mam piekne pobudki mala mnie kopie jak szalona a w dzien tak mnie kopie ze brzusuek faluje :lol: :lol: nasze szczescie kochane :lol: :kiss: trzymam kciuki za wizyty wasze ;) milego dzionka zycze i buziaki :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #782935 przez pietruszka
Widzę, że wszystkie się martwimy o kojkę. Ale pewnie nie ma jak napisać. Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze.

Moni, kopniakami się nie przejmuj, raz odczuwa się je mocniej, a raz jakby w ogóle, bo bobas gdzieś się tak ułoży, że nie czuć. Na pewno wszystko jest w porządku i sprzeda ci takiego kopa, że aż zaboli :blink:

Loca, dołujesz mnie tym swoim brzucholem ogromnym. Ja przed ciążą miałam conajmniej taki. Jak pójdziesz rodzić, to cię pogonią z tej porodówki :blink:

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 2 miesiąc temu #782945 przez agnesss
Pietruszka, śliczna tapeta! :) A jak z Tym imieniem u Was? Macie już jakieś opcje? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka