- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie sloneczko przez chmury sie przebija
Dzisiaj ze znajoma jestem umowiona, wiec bede musiala spedzic w autobusie prawie godzine, ah bo maz auto sprzedal wiec witaj komunikacjo miejska
No co do mojego brzuszka, to ja cos czuje, ze z dnia na dzien mi wywali bebenek wiec smaruje sie oliwkami, moze jakos zapobiegme rozstepom...
Darmag, to co dzisiaj bedzie zdjecie malenstwa?
Agness, ten sklep z wozkami jest dlaleko od rynku albo fokusa?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Czy Wy też tak się źle czujecie przez tą pogodę? Ja normalnie snuje się jak cień!! Nie mam na nic siły i te zabójcze ciśnienie.... ehhhh.....
Trochę mnie nie było więc gratuluje wszystkich dziewczynek i chłopców goszczących w Waszych brzuszkach Niedługo już wszystkie w komplecie będziemy znały płeć
Co tam z Kojką? Musiałam gdzieś ominąć jej post. Wszystko dobrze u niej?
Darmag daj znać jak tam się wizyta udała
Mam w ten weekend zjazd na uczelni i tak strasznie mi się nie chce....
Ależ dziś marudna jestem Wybaczcie, to przez tą pogodę
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Widzę, że nie tylko my jesteśmy bez auta... Na szczęście ,mieszkam 3 min.od centrum więc nie muszę nigdzie jeździć
Faza,Kojka jest w szpitalu, miała skróconą szyjkę i rozwarcie. Na razie nic więcej nie wiemy ,bo od tego czasu nie pisała. Mam tylko nadzieję ,że wszystko jest w porządku.
Co do snucia się- mam tak samo niestety ;] najpierw idę ja ,potem mój cień, a daleko za cieniem chęci na cokolwiek
Porto, tak myślałam ostatnio, czy Ty dałaś jakieś zdjęcie brzuszka na forum? Bo chyba nie, albo ja przeoczyłam ?
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Mam nadzieję ,że u Kojki jest w porządku, przynajmniej wmiarę pewnie jak będzie mogła to się odezwie
Dziewczyny ja też nie mam auta i chodzę pieszo ale się już przyzwyczaiłam teraz sobie myślę ,że może i dobrze bo nie siedzę na kanapie
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam dzisiaj to samo:/ Zero chęci na cokolwiek, a wczoraj wieczorem miałam tyle planów No ale na planach się skończyło, dzisiaj dzień lenia. Wrr i ten ból głowy:/ Nie znoszę jesieni.
A co do auta to, życie bez niego nie jest chyba takie złe, bo ja nawet kawałek do sklepu jak miałam po coś skoczyć to autem jechałam:/ Bo wygodniej i cieplej
Teraz zaczynam trochę chodzić, bo stwierdziłam, że jak się zastoje tak to poród będe miała ciężki no i przytyje nie wiadomo ile
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kojka czekamy na post od Ciebie jak Twoje zdrowie!!!!!!
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja zanim cokolwiek przytyłam, jak tylko się dowiedziałam to zaczęłam używać olejku z Rossmana Baby Dream przeciw rozstępom, a i tak ostatnio zauważyłam, że kilka takich drobnych na tyłku mi sie pojawiło;( Na brzusiu na szczęście nic mi się nie zrobiło, a już mam sporawy jak na 19 tydzień Teraz zmieniłam specyfik na Perfecta mama. Mam nadzieję, że nic więcej się nie pojawi Te co juz są to pod strojem kąpielowym da się ukryć Zobaczymy co będzie dalej.
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Agness, a jest tam problem z parkowaniem? Musimy auto od tescow pozyczyc zeby tam dojechac bez samochodu teraz to jak bez reki sie czuje.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Troszkę się naczytałam Waszych postów Ja też mam dzisiaj wizytę i usg połówkowe na 15.30 Nie mogę się doczekać. Idziemy razem z mężem podglądać harce, bo od rana Maleńswo szaleje
Loca taki brzuszek to ja miałam przed ciążą Ale w sumie u mnie nic nie było, aż tu nagle przybrał. Może też Ci się niebawem zaokrągli
Darmag super fryzura Podobają mi się takie krótkie włosy, ale sama bym się chyba nie odważyła Od zawsze mam długie
Moni moje Dzidzi 3 dni temu tak szalało, że chwili wytchnienia mi nie dawało, kolejne 2 dni spokojne, więc nie ma się czym martwić. Dzisiaj mam nadzieję, że nie zaśnie na wizycie, bo teraz szaleje
Dzisiaj u mnie słoneczko się przebija i jest ciepło, więc na pewno jakiś spacerek zaliczę jak codziennie A na rozstępy nic nie używam, oprócz zwykłego balsamu. Zobaczymy czy będę miała. To chyba faktycznie jest genetycznie uwarunkowane.
Troszkę się rozpisałam. Miłego dnia
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pisałam do Kojki na FB ,że się martwimy i trzymamy za nią kciuki. Może się odezwie do nas.
Ja jak na razie rozstępów nie mam, i oby tak zostało. Używam tylko oliwki z HIPP, ale myślałam ,żeby kupić jeszcze krem z firmy Palmers. Wolę zapobiegać
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Mam nadzieje ze z kojka wszytsko oki i ze za niedlugo wyjdzie ze szpitala. Moze nie ma za bardzo dostepu do neta i nie ma skad napisac.
Loca ja tez mam rozstepy jeszcze z mlodoscI i tez jakos sie do nich przyzwyczailam tera smaruje sie kiedy sobie przypomne. Zobaczymy co to bedzie.
Ja dzis sie wezme za jakies porzadki w szafach. Musze zaczac robic miejsce dla maluszka i wysprzatac pokoik ktory bedziemy urzadzac bo poki co mialam tam skladzik
Milego dnia
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja dzisiaj sobie pofolgowałam i do 11 w łóżku
Widzę, że temat rozstępów wypłynął. Ja nigdy szybko nie rosłam, więc się nie nabawiłam, zobaczymy jak będzie teraz. Smaruję Tołpą, jakimś balsamem z Rossmana i oliwką. Ale nie jakoś namiętnie, bardziej jak mi się przypomni.
Ważyłam się, mam prawie 4kg do przodu.
Wczoraj się pokłóciłam z mężem, więc poszłam na samotny spacer, zaszłam do lumpa, a tam oczywiście musiałam coś kupić - pajacyk i to różowy
A potem się pogodziliśmy i w castoramie kupiliśmy małej tapetę do pokoju.
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
w nocy mam piekne pobudki mala mnie kopie jak szalona a w dzien tak mnie kopie ze brzusuek faluje nasze szczescie kochane trzymam kciuki za wizyty wasze milego dzionka zycze i buziaki
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moni, kopniakami się nie przejmuj, raz odczuwa się je mocniej, a raz jakby w ogóle, bo bobas gdzieś się tak ułoży, że nie czuć. Na pewno wszystko jest w porządku i sprzeda ci takiego kopa, że aż zaboli
Loca, dołujesz mnie tym swoim brzucholem ogromnym. Ja przed ciążą miałam conajmniej taki. Jak pójdziesz rodzić, to cię pogonią z tej porodówki
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa