BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #781625 przez baska007
Majeczka pewnie o mnie chodzi?? Co tam za dane potrzebujesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781628 przez majeczka22
Basia - Napisałam Ci wiadomość prywatną i podałam w niej jakie dane potrzebne są do tabelki :)

11 lata 2 miesiąc temu #781639 przez agnesss
Tyle radości i emocji dają nam te nasze maleństwa :)
Samo poznanie płci to pełen wór wrażeń :) Ja mam tylko nadzieję ,że u mnie się nic nie zmieni za tydzień jak pójdę i zostanie córeczka. Jak się już człowiek nastawi ,to potem lekki szok... Tak miałam na początku jak mi powiedziała doktorka ,że będzie syn... a za dwa tygodnie już była córka :)

Ciekawe jak tam Kojka się trzyma, jak jej dzień minął. Pozdrawiamy Kojka, pisz do nas jak tylko będziesz miała okazję :kiss:

Miłego wieczoru Kochane :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #781687 przez Loca
Baska, z mezem nastawiamy sie na syka, zrezta ciagle mowie on i on i jakos tak nie pasuje mi na dziewczynke, nie wiem tak jakos nie czuje sie na corke :silly: wiec jak lekarz powie ze jednak dziewczynka, to mocno sie zdziwie :)

No wlasnie, ciekawe jak tam Kojka, mam nadzieje ze wszystko ok.

Porto, ja z tym autem mam dokladnie tak samo jak Ty :) po mazdzie nic mi sie nie podoba, a jak juz cos mi sie podoba to nas na to nie stac :P

Zastanawiam sie czy wczesniej do lekarza sie nie wybrac, cos mnie ostatnio bola plecy na dole, tak jakby ciagnelo od nerek, albo korzonek, a bol nasila sie jak chodze lub poprostu ruszam lewa noga... i na usg tez bym poszla ;) sprawdzic czy wszystko jest ok.

11 lata 2 miesiąc temu #781698 przez majeczka22
AKTUALNA TABELKA NA DZIEŃ 6 LISTOPAD 2013 :

11 lata 2 miesiąc temu #781700 przez Porto1987
Loca też cały czas mówiłam on i teraz się przestawiam na ona :P bo był on maluszek, robaczek, fikalski itp. A teraz już jest ona. Jak poszłam do mojego A do pokoju, bo mecz ogląda, to mówię do niego: dziewczyny twoje przyszły :P się śmiał :D No ja mam sobie autko wybierać, to jak ja se wybiorę, to klękajcie narody :D zobaczymy co cwaniaczek wtedy powie :S

11 lata 2 miesiąc temu #781781 przez roma4
Cześć :laugh: :laugh:

Jak tam dzisiaj z rana nastroje? :laugh:

u nas zimno 6 st ale przynajmniej nie pada .
Miłego Dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #781786 przez darmag21
Witam.

U mnie pada, zimno i jest okropnie.

Dziewczyny obudzilam sie dzis z checia pojscia do fryzjera, neka mnie ta nijakosc ktora mam na glowie, nie farbuje od lipca , moze to przez ten szary kolor na glowie, musze pomyslec, ale jak sie zdecuduje dam wam fotke.

Moj maluszek w nocy fajnie sobie w nocy plywal bo jak reke przylozylam to bylo czuc nie kopniaki tylko takie fale, na pewno wiecie o co chodzi, jak to ciezko ujac w slowa.

Kojka mam nadzieje ze wszytsko oki, trzymaj sie cieplutko.

Majeczka tebelka super, chlopcy narazie wyprzedzaja, ale podobno chlopcow zawsze wiecej sie rodzi niz dziewczynek. Gdzies to wyczytalam ...zobaczymy czy jutro dr potwierdzichlopczyka, bo bylna 80%, nie ukrywam ze szokiem byla by dla mnie zmiana, bo ja juz sie przyzwyczailam.

Ide na sniadanko. Milego dnia. :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #781789 przez domi2907
Hej, u mnie tez szaro.

Darmag, zawsze fajnie cos zmienic, jak sie bedziesz lepiej czula to dawaj. Smieszne ze wiecej chlopcow ie odzi a podbno na jednego mezszcyzne na swece przypadaja trzy kobitki :):):):) no i ja w szkolach tez mam wecej dziewczynek zawsze:):) wiec moze zmieniamy tendencje, :)

Milego dnia:)

11 lata 2 miesiąc temu #781859 przez marl3na
Hej.

U mnie dziś okropnie. Pada ale dość ciepło. Już zaliczyłam spacer do szpitala, teraz odpoczywam.

Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty i usg :)

Miłego dnia :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #781879 przez roma4
No dziewczyny ja idę na 12 do lekarza jestem ciekawa czy mój marcel nie zamieni się na marcelinę :laugh:
ja podobnie jak darmag już się przyzwyczaiłam do tej myśli że będzie chłopak no zobaczymy....

11 lata 2 miesiąc temu #781908 przez pala813
Witam
U mnie dzisiaj pogoda tez okropna, co jakis czas pada, jest szaro i zimno, chcialabym juz snieg:) mam nadzieje ze na Mikolaja i swieta snieg juz u nas zawita:) widzialam ozdoby ktore maja zawisnac w Rzeszowie i powiem wam ze calkiem ladnie moze byc:) a w domu zawsze zawieszam swiatelka takie wiszace na firance w duzym pokoju:) lubie ten przytulny nastroj zimy:) no i oczywiscie choinka, na nia czekam w szczegolnosci:)

Kojka daj znac po wizycie co u Ciebie i jak sie czujesz, trzymamy kciuki:)

Ja juz zazylam nospe i magnez i leze, wczoraj bolal mnie troche brzuch i ogolnie poddenerwowana jestem, caly tydzien bede sie denerwowac, nie wiem jak szybko taka szyjka sie skraca i czekanie na wizyte czy dalej sie skraca czy nie to dla mnie meka:( wiem staram sie myslec pozytywnie, nie czytam zadnych glupot ale dobrze wiecie jak to jest kiedy cos jest nie tak, i ta niepewnosc i czekanie, i bezsilnosc bo nic innego oprocz czekania nie pozostaje.

Przychodzi dzisiaj do mnie przyjaciola to bedzie z kim pogadac:)

Roma miejmy nadzieje ze Marcel zostanie Mareclem i nie bedzie zadnej niespodzianki:) chyba ze bys chciala:p

Darmag ja tez dzisiaj czulam takie plywanie, nie pukanie tylko jakby przeciaganie w brzuchu:) calkiem inne uczucie niz kopniaki naszych skarbow:) bardziej powolne i delikatniejsze:)

11 lata 2 miesiąc temu #781921 przez baska007
Hej, u mnie pada, jest zimno i szaro:/ wrr jak ja nie lubię takiej pogody :/
Pala będzie dobrze,tylko duzo odpoczywaj i stosuj się do zaleceń lekarza ;) Nerwy nie pomagają, chociaż wiem jak to cięzko jest się nie denerwować ;)
Roma daj znać co tam słychać po USG ;)
Marl3na ja też juz nie mogę się doczekać :D a to dopiero w środę :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #781926 przez Porto1987
Witam się i ja :D

Pala, leż i wypoczywaj :) u mnie mała często się "ślizga", potrafi nieraz tak się wepchnąć, że nie dość, że wystaje z brzucha, to jeszcze boli :P mała cwaniara :D :D ale jak teraz to inaczej wszystko brzmi, bo wcześniej raczej tak mówiłam bezosobowo, a teraz już jest "Ona"

Roma, trzymam kciuki za wizytę, daj koniecznie znać po :D

Darmag, a czy Ty nie byłaś jakoś niedawno u fryzjera :unsure: jak potrzebujesz sobie coś zmienić, to pewnie, że idź :) od razu lepiej się ze sobą poczujesz :S

Marlena, do jutra Ci szybko czas zleci. Ja też jak czekałam na wizytę i chwila moment i już byłam po :P

Dziewczynki, a u mnie słonko przebłyskuje :D przesyłam Wam troszkę :kiss: ja póki mam męża przy sobie, to jadę dziś z nim zobaczyć wózki. A co niech zobaczy, że nie jest łatwo :P :P

11 lata 2 miesiąc temu #781943 przez agnesss
Cześć Mamunie :kiss:

U mnie dziś również szaro, buro, i pada. Na szczęście czuję się już lepiej, katar tez sobie poszedł, tak więc jest oki :)

Pala, najważniejsze, to nie czytać właśnie tych wszystkich '' dobrych rad '' na internecie! Wiem ,że to bardzo trudne, kiedy ma się do niego dostęp a do tego dochodzą nudy i leżenie w łóżku, ale musisz nam obiecać ,że nic a nic nie będziesz czytała :) Po co się denerwować.
Mi na początku ciąży wyskoczyła opryszczka na wardze (mam ją co jakiś czas). No i mądra Agnieszka, weszła sobie na neta i się naczytałam tyle, że z płaczem zadzwoniłam do mojej lekarki. Ta się uśmiała, nabuczała na mnie ,że mam tego nie czytać i mam być spokojna i powiedziała czym smarować. Nic tylko się strachu najadłam.
Wczoraj też niestety czytałam... o tym twardnieniu brzucha... no i już chodzę cała nerwowa, a wizyta dopiero w środę :/
Tak więc nie wchodź tam proszę, lepiej pisz do nas o wszystkich obawach i nerwach :*

Roma, trzymam kciuki z wizytę :)

Baśka, mamy wizytę w ten sam dzień? :) na którą masz godzinę? Ja na 15:20.

Domi, a może nasz rocznik ( tzn mamusie 2014 ) nadrobią te lukę i teraz będzie 1:1 ,skoro się tyle chłopaczków ma urodzić :P Moja koleżanka też wczoraj urodziła synka. Prześliczny i ma na imię Leon :)
U Was już Domi pewny Danielek? Czy jeszcze myślicie nad imieniem ?

buziaki :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka