- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do brzuszka to sie troche zaokraglil zreszta jak ogarne mieszkanie to cykne zdjecie i wrzuce. Ja kupilam te legginsy na wyczucie tez znajoma mi poradzila zeby kupic wieksze, licze ze chociaz w styczniu beda pasowaly a teraz tak jak napisalam gumka do wlosow i hulac w starych spodniach czlowiek uczy sie na bledach, dobrze ze drogie nie byly.
W ogole ostatnio moj kot notorycznie kladzie sie na moim brzuchu i mruczy, maluch wedy zaczyna ja kopac...nie wiem czemu to robi, nigdy nie kladla sie tak
Baska, widze ze co do tematu porodu to mamy to samo zdanie
W ogole c do tematu wozkow, znajomy mial niemiecki zdaje sie wozek z ABC i mowil, ze zlamala mu sie rama jak z dzieckiem na spacerze byl. Lekki, super sie prowadzil i normalnie by polecil wszystkim a tu trach dziecko w wozku i rama zlamana...ja nie wiem jak oni moga takie wozki do uzytku wprowadzac, przeciez to o bezpieczenstwo dzieci chodzi.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
nie było mnie przez kilka dni a wy się tak rozpisałyście że nie pamiętam co czytałam na początku
przede wszystkim kojka i pala trzymajcie się jakoś w tych szpitalach na pewno wszystko będzie dobrze z wami i maleństwami
Szpitale to tragedia ja pamiętam że strasznie się bałam isć do szpitala bo nie miałam z nimi żadnego doświadczenia ale na szczęście byłam tam niecałe 4 dni i wyszłam stamtąd z cudnym maluszkiem mam nadzieje że teraz też tak będzie
Ciuszki tak ja darmag pisze najlepiej mieć kilka szt. tych na 56 trochę więcej na 62 bo dziecko na początku bardzo szybko rośnie i najlepiej aby to były jakieś pajace body itp. a nie jakieś wymyślne bo na początku są po prostu najwygodniejsze dla malucha i dla was
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli tak, to my też zdecydowaliśmy się na tą firmę ( mamy sklep z tego w Rybniku ) tylko bierzemy inną wersję - tą, kolor też ten fiolet ale z góry zaznaczam,że na necie mi się nie podobał a na żywo wygląda przepięknie! www.wozkirybnik.pl/249,275,Kategoria.aspx
Na żywo wszystkie te wózki prezentują się genialnie. Też myślałam o tym co Domi, ale jednak wolę bardziej tradycyjne i wybrałam ten z miękkim spodem. Cena ok. Pół miasta jeździ tymi wózeczkami.
Duży wybór kolorów i 2 lata gwarancji. Weszliśmy do sklepu tylko pooglądać i babka nam zrobiła godzinną prezentację. Tak już zostawiliśmy. Lekki, praktyczny, i głęboki.
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byłam wczoraj na badaniu połówkowym maluch zdrowy było widać jak ślicznie fika nóżkami i rączkami
No i będzie CHŁOPAK troszkę byłam zawiedziona że jednak nie dziewczynka ale widocznie tak miało być nie zagości u mnie róż
zaraz postaram się wrzucić fotkę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i ja z brzuszkiem całkiem spory ma domek mój maluch
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Ani-ta to gratuluję synusia;) ja jeszcze tydzień muszę czekać do wizyty i mam nadzieję, że też sie w koncu dowiem co będzie Marzy mi się dziewczynka, nawet juz kupiłam jedne różowe śpioszki Byly tak słodkie, że powstrzymać się nie mogłam
No ale dopiero się okaże czy będzie córa czy synuś Najważniejsze, żeby zdrowe było:)
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Witaj Baśka najwyrazniej wpasowałaś się w ten sam miesiąc co my
A ja już po obiadku nawet nie chce mi się ruszać
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak czytam Wasze wpisy, i napiszę odwrotnie - ja byłam rozczarowana ,że to nie syn u mnie mieszka a córeczka Jak już kiedyś pisałam, nawet się pobeczałąm z tego powodu...
Ale teraz się oczywiście cieszę i ponad wszystko już kocham moją małą księżniczkę Byle zdrowe!