BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #781205 przez Porto1987
Pietruszka, ja też polecam mleczko, ja dodaję do niego pół łyżeczki miodu. Fakt wypiłam wczoraj na noc a przed 5 biegłam do łazienki siku :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #781213 przez domi2907
Darmag, dopierow tym tygodniu w piatek zrobie przelew. I przyjdzie moze za dwa tygodnie, wiec jeszcze troche poczekasz kochana. Ja obejrzalam tyle ze juz mnie glowa boli i stanelo na tym. Moja kuzynka poszla go w zeszlym tyodniu obejrzec na zywo i wierdzi ze super wyglada i bardzo dobrze sie prowadzi..no i funkcje wszytskie o ktorych zesmy juz rozmawialy. Takze u mnie bedzie ten ciemno szary, jak by kiedys byla dziewczynka w przyszlosci to tez go wykorzystam.

11 lata 2 miesiąc temu #781215 przez Porto1987
Domi, a jak będzie w przypadku gwarancji na ten wózek?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781222 przez Loca
Domi, widzisz mowilysmy ze sie podniesie i bedzie dobrze :)

Co do brzuszka to sie troche zaokraglil :) zreszta jak ogarne mieszkanie to cykne zdjecie i wrzuce. Ja kupilam te legginsy na wyczucie :silly: tez znajoma mi poradzila zeby kupic wieksze, licze ze chociaz w styczniu beda pasowaly :) a teraz tak jak napisalam gumka do wlosow i hulac w starych spodniach :silly: czlowiek uczy sie na bledach, dobrze ze drogie nie byly.

W ogole ostatnio moj kot notorycznie kladzie sie na moim brzuchu i mruczy, maluch wedy zaczyna ja kopac...nie wiem czemu to robi, nigdy nie kladla sie tak :blink:

Baska, widze ze co do tematu porodu to mamy to samo zdanie :)

W ogole c do tematu wozkow, znajomy mial niemiecki zdaje sie wozek z ABC i mowil, ze zlamala mu sie rama jak z dzieckiem na spacerze byl. Lekki, super sie prowadzil i normalnie by polecil wszystkim a tu trach dziecko w wozku i rama zlamana...ja nie wiem jak oni moga takie wozki do uzytku wprowadzac, przeciez to o bezpieczenstwo dzieci chodzi.

11 lata 2 miesiąc temu #781244 przez Ani-ta
Witam,
nie było mnie przez kilka dni a wy się tak rozpisałyście że nie pamiętam co czytałam na początku :(

przede wszystkim kojka i pala trzymajcie się jakoś w tych szpitalach na pewno wszystko będzie dobrze z wami i maleństwami :kiss:

Szpitale to tragedia :( ja pamiętam że strasznie się bałam isć do szpitala bo nie miałam z nimi żadnego doświadczenia ale na szczęście byłam tam niecałe 4 dni i wyszłam stamtąd z cudnym maluszkiem :laugh: mam nadzieje że teraz też tak będzie :)

Ciuszki tak ja darmag pisze najlepiej mieć kilka szt. tych na 56 trochę więcej na 62 bo dziecko na początku bardzo szybko rośnie i najlepiej aby to były jakieś pajace body itp. a nie jakieś wymyślne bo na początku są po prostu najwygodniejsze dla malucha i dla was ;)

11 lata 2 miesiąc temu #781247 przez agnesss
Domi, dobrze pamiętam,że to ten wózek ? www.wozkirybnik.pl/351,395,Kategoria.aspx

Jeśli tak, to my też zdecydowaliśmy się na tą firmę ( mamy sklep z tego w Rybniku ) tylko bierzemy inną wersję - tą, kolor też ten fiolet ale z góry zaznaczam,że na necie mi się nie podobał a na żywo wygląda przepięknie! www.wozkirybnik.pl/249,275,Kategoria.aspx

Na żywo wszystkie te wózki prezentują się genialnie. Też myślałam o tym co Domi, ale jednak wolę bardziej tradycyjne i wybrałam ten z miękkim spodem. Cena ok. Pół miasta jeździ tymi wózeczkami.
Duży wybór kolorów i 2 lata gwarancji. Weszliśmy do sklepu tylko pooglądać i babka nam zrobiła godzinną prezentację. Tak już zostawiliśmy. Lekki, praktyczny, i głęboki.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #781256 przez Ani-ta
A teraz co u mnie :laugh:

Byłam wczoraj na badaniu połówkowym maluch zdrowy było widać jak ślicznie fika nóżkami i rączkami :laugh:
No i będzie CHŁOPAK :lol: :lol: troszkę byłam zawiedziona że jednak nie dziewczynka ;) ale widocznie tak miało być nie zagości u mnie róż :P
zaraz postaram się wrzucić fotkę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no i ja z brzuszkiem całkiem spory ma domek mój maluch :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #781264 przez baska007
Co do spania w nocy, to ja piję czasem ciepłe mleko z miodem, a czasem melisę, niby w miare szybko zasypiam, ale w nocy pare razy się budzę na siku i jedzenie:/ Strasznie męczące, tym bardzej ze 7-8 się budzę i spać już nie mogę, przez cały dzień jestem ziewająca a zdrzemnąć w dzień jakoś się nie mogę:/ No ale tak juz chyba musi być ;)

Ani-ta to gratuluję synusia;) ja jeszcze tydzień muszę czekać do wizyty i mam nadzieję, że też sie w koncu dowiem co będzie :) Marzy mi się dziewczynka, nawet juz kupiłam jedne różowe śpioszki :D Byly tak słodkie, że powstrzymać się nie mogłam :D
No ale dopiero się okaże czy będzie córa czy synuś ;) Najważniejsze, żeby zdrowe było:)

11 lata 2 miesiąc temu #781266 przez Porto1987
Kurcze ja się nastawiłam na dziewczynkę i boję się, że się rozczaruję :( a przecież kochać będę tak samo :)

11 lata 2 miesiąc temu #781267 przez roma4
Anita gratuluje chłopaka :laugh: :laugh: wiem ja tez byłam zawiedziona jak się okazało,że chłopak
Witaj Baśka najwyrazniej wpasowałaś się w ten sam miesiąc co my :laugh: :laugh:
A ja już po obiadku nawet nie chce mi się ruszać

11 lata 2 miesiąc temu #781269 przez roma4
Porto ,a kiedy masz usg? żeby się dowiedzieć czy masz córeczkę?

11 lata 2 miesiąc temu #781274 przez Porto1987
Roma, dziś 15.20 :P

11 lata 2 miesiąc temu #781275 przez baska007
No załapałam się na ostatni dzień marca :D Ciekawe jak to rzeczywiście będzie :D

11 lata 2 miesiąc temu #781278 przez baska007
Oooo to daj znać Porto jak będziesz po czy wszystko dobrze i czy będzie córa czy nie :)

11 lata 2 miesiąc temu #781279 przez agnesss
Ani-ta gratuluję syneczka! :) Jest śliczny :)

Tak czytam Wasze wpisy, i napiszę odwrotnie - ja byłam rozczarowana ,że to nie syn u mnie mieszka a córeczka :) Jak już kiedyś pisałam, nawet się pobeczałąm z tego powodu...
Ale teraz się oczywiście cieszę i ponad wszystko już kocham moją małą księżniczkę :) Byle zdrowe! :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka