- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Kojka, wszystko będzie dobrze. W szpitalu zaradzą i będzie wszystko ok. Daj nam koniecznie znać co i jak
Pietruszka, ja nie korzystam z przywilejów ciężarnych, bo wypadałoby mieć widoczny brzuszek a ja takiego nie mam Jak poszukiwanie komody??
Darmag, zajrzyj do ubranek maluszka, to od razu Ci się nastrój poprawi To kiedy u Ciebie zaczyna się wicie gniazdka? Smacznego
A ja dziś na 15.20 lecę na USG Oj nie mogę się już doczekać, ale z jednej strony obawiam się, że coś wyjdzie nie tak Ależ ja głupia jestem Mam nadzieję, że mój A zdąży dojechać. A noc była ciężka, bo znowu rośniemy i ciągną wiązadła. Może się jeszcze przed wizytą zdrzemnę Powiem Wam, że mi nic dr nie powiedziała od długości szyjki, więc myślę, że jest z nią dobrze. Bo jakby było coś nie tak, to by powiedziała chyba. W każdym bądź razie powiedziała tylko, że jest wysoko, twarda i zamknięta.
Pietruszka w jakim sklepie kupiłaś spodnie?
edit:
Darmag, może masz zbyt niskie ciśnienie Połóż się kochana jeszcze na troszkę.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sobote malujemy a ja jade do szkoly wiecmoj maz bedzie "walczyl"... jestem zawiedziona ze nie bedziemy u siebie do marca, ale coz, do wakacji moze zdazymy, ale z jednej strony dobrze, bo po cc bede miala mame do pomocy bo wiadomo, ze maz w koncu bedzie musial do pracy wrocic.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Będziecie mieli fajnie odświeżone na narodziny maluszka. Ja poczekam czy dostaniemy większe mieszkanie. Bardzo bym chciała, bo teraz w małym pokoju mamy sypialnię, którą zrobiliśmy pod koniec lutego, więc szkoda mi teraz nasz łoże usuwać. A tak w razie czego w większym mieszkaniu byłby pokoik dla maluszka.
Loca i Domi, zaczynamy 21 tc
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Zauważyłście, że nie ma Domi? nonie wiem prynajmniej tak mi się wydaje,że ostanio jej nie widziałam
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam pytanko, w którym tygodniu poczułyście swoje maleństwa? Bo ja sama nie wiem czy czuje, czy nie:/ nic tak wyraźnego nie czuje:/ na poprzednim USG tj. 07.10 maleństwo cały czas sie ruszało. Jestem w 19tyg teraz i tak myślę, że powinnam już chyba czuć wyraźnie, że to dzidzia a nie jelita czy coś:/ Kolejne usg mam za tydzień...
A z Wami jak to było? Kiedy byłyście już pewne, że to maleństwo?
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Porto, uprzedzilas mnie 21 tydzien i juz 6 ms za pasem, a po mnie dalej nie wiele widac jejku a dopiero byl poczatek 5 ms... no to dzisiaj obiecane zdjecie wrzuce
Czekamy na relacje z wizyty u lekarzy, bedzie dobrze zobaczycie, ja to zawsze do tematu podchodze na luzie, a stres mnie lapie dopiero jak lekarz przyklada glowice do brzucha
Przyszly mi legginsy ciazowe, zamowilam rozmiar L, no i przesadzilam, wisza na mnie jak na wieszaku a ja do jakis chudzielcow nie naleze, nie chcialam brac M bo sobie pomyslalam ze jak przytyje to L beda dobre...no moze do konca roku beda pasowaly ten panel ciazowy to w moim przypadku jeszcze przesada jest, to poki co pozostaje mi patent spodnie jeansowe zapinane na gumke do wlosow bo nowych ciuchow kupowac poki co nie bede
Witaj baska, ja ruchy poczulam wczesnie bo gdzies tak w 17 tyg ale pewnosci nabralam w 18 tyg. Bez obaw jesli chodzi o ruchy masz czas nawet do 21 tyg to czy ktos czuje szybciej czy pozniej ruchy zalezy od tego gdzie wyksztalci sie lozysko, moja gin. Powiedziala ze tez postura przyszlej mamy ma znaczenie, kobieta drobnej postury poczuje ruchy szybciej.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja juz po śniadaniu.
Witam nową mamusie. Ja poczułam Maluszka pod koniec 19 tygodnia i teraz codziennie czuje jego harce.
Dziewczyny nie martwcie się. Będzie dobrze. Ja też przed wizytą zawsze jestem niespokojna.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Baska, ja mojego robaczka poczułam w 16 tc. Ale myślę, że jest to kwestia indywidualna dla każdej z nas.
Loca, czytałam, że z ubraniami ciążowymi jest tak, że wybiera się rozmiar taki jak się dotychczas nosiło, bo wersja ciążowa uwzględnia brzuszek.
Dzwonił do mnie mój mąż, zła jestem jak nie wiem. Muszę się jakoś uspokoić.
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa