- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Pala, faktycznie doświadczenie nie przyjemne Miejmy nadzieję, że szybko wyleczą Twoją przypadłość i dostaniesz wypis raz dwa Ja to nigdy nie miałam doświadczenia ze szpitalami, znaczy osobiście nie leżałam, więc nie mogę się wypowiadać. Trzymam kciuki, żeby szybko Was wypisali całe i zdrowiutkie
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Mam nadzieję że zaraz wyjdziesz
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Tez nie zazdroszcze przezyc:(
Dziewczyny ja nigdy nie spotkalam sie z takim czyms bo raz w zyciu bylam w szpitalu po wypadku ze wstrzasem mozgu ale to bylo x lat temu dlatego moze jestem w szoku! Zreszta tam gdzie chodze do lekarza ktorego juz zmieniam swoja droga, szpital to jest szpital, sale 3 os, w kazdej lazienka, darmowy telewizor, po badaniu podaje Ci lekarz reke zeby pomoc zejsc, nie odczulam takiego ponizenia. Zapisze sie do innego ale w tamtym szpitalu, bo z calym szacunkiem dla tej kobiety ale nie odwaze sie rodzic w zwyklym miejskim:(
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
A u mnie w sypialni stoi juz poskladane lozeczko, moze troche za wczesnie ale okazja byla za 200 zl z materacem to i kupilismy najzwyklejsze ze szczebelkami, sosnowe i materacem gryczano-kokosowym, wszystko pl producentow. A na poczatku grudnia wozek tak zeby te najdrozsze wydatki do konca roku miec za soba i spokojnie mozna bylo skupic sie na drobiazgach
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Za pierwszym razem była to część apteczna, farmaceutka zaniemówiła i nie wiedziała co ma zrobić. Pokazałam jej palcem kartkę i za bardzo nie miała wyjścia. I jakiś koleś za mną coś tam marudził do swojej dziewczyny, ale stwierdziłam, że nie będę się przejmować. I pani z apteki odesłała mnie na drogerię, bo ona tu na kupon z karty nie może tych witamin skasować. Poszłam do kas w drogerii, ale tam nikt nie komentował, ani nawet nie musiałam mówić że w ciąży.
Też korzystacie w takich sytuacjach, czy wolicie uniknąć publicznego ostracyzmu?
Kupiłam też fajne jeansy ciążowe. Co prawda drogie, ale super w nich wyglądam, więc sobie pozwoliłam. W sumie to pierwsza rzecz, którą kupiłam sobie
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Miałam wczoraj usg. Mam szyjke krótką 1,3mm i robi się rozwarcie.
Dzisiaj na 9 jadę do szpitala. Kazali mi się naszykowac na długie lezenie.
Trzymajcie kciuki.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja od 5 nie śpię, nie wiem o co chodzi
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Czekam na wizyte mam nadzieje ze juz dzisiaj pojde do domu:) umowie aie tylko z ta lekarka na wizyte zeby sprawdzila za tydzienz czy szyjka dalej sie skraca czy jest w porzadku wszystko.
Wyjatkowo dobrze mi sie spalo tej nocy, mimo tego ze kisilam sie w lozku caly dzien, tylko babie obok o 5 zachcialo sie porzadkow o szelescila reklamowka niemilosiernie.
Co do samochodu to u nas juz podgotowka pod dzieciatko byla:) tak jak wam mowilam musielismy w kwietniu zmienic i juz wybralismy 4 dzwiowe, z duzym bagaznikiem:)
Pietruszka ja w kolejkach jeszcze grzecznie stoje ale z wiekszym brzuchem zaczne raczej z tego korzystac jak bede zmuszona, ost bylam na pobieraniu krwi i mimo widocznego juz brzuszka nikt sie nawet nie zajaknal zeby mnie przepuscic, kolejka na 15 osob a ja na czczo, szczescie ze sie dobrze wtedy czulam:)
Kojka trzymaj sie:) szyjka faktycznie krotka i to rozwarcie, jeszcze zdecydowanie za wczesnie zeby maluch juz chcial wyjsc.
Polezysz, odpoczniesz i bedzie dobrze:)
jeszcze szew albo krazek moga zalozyc, co prawda nie wiem czy przy rozwarciu tez tak robia, napewno zaradza:)
Trzymajcie sie dziewczynki i dbajcie o siebie i malenstwa:)
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Kojka bedziemy czekać co ci powie lekarz po badaniach ,na zapobieganie rozwarciu są różne środki ale on musi ocenić jak mocno się robi, trzymam kciuki żebyś nie musiała długo leżeć
Pala super ,że się dobrze czujesz mam nadzieję ,że wyjdziesz dzisiaj
U mnie od rana leje
Ja mam jutro wizytę też jestem ciekawa co tam nowego usłyszę ,z moją małą w 7 miesiącu też leżałam tydzień w szpitalu bo miałam za nisko ułozone łożysko ,,ale potem wszystko było ok ,u was też tak bedzie
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Kojka, bedzie dobrze, zbadaja co i jak i na pewno zaradza, trzymam kciuki a ty nasinformuj jak masz taka mozliwosc.
Jakos tak od rana nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona do swiata, jakos w nocy ostatnio nie moge dobrze spac, ide zaraz na sniadanko, nie moge sie piatku doczekac, mam nadzieje tylko ze na usg bedzie wszytsko dobrze, maz dostal wolne wiec pojedziemy razem Dzis zaczynam kolejny tydz, ehhh... jak to leci.
Milego dnia brzuszki.