BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #779599 przez pietruszka
Darmag, przynajmniej nie będziecie się męczyć, ani ty, ani maluch. Podobno ciężej jest się pozbierać po cc, ale coś za coś.

Ja też planuję kupić ten stojak na wanienkę, widziałam na tablicy tanie ogłoszenia. Na razie nie mam gdzie trzymać, ale tak na początku przyszłego roku pewnie zakupię.
Rozglądałam się też za jakąś komodą z nakładką na przewijak. Ale albo drogie, albo brzydkie (albo jedno i drugie :blink: ). Widziałyście może coś ciekawego? Mnie się marzy biała. Ale nie wiem czy taką znajdę.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #779644 przez darmag21
Dziewczyny ale mi dzisiaj ten dzien zlecial, maly dopiero skonczyl zajecia a jeszcze musimy odrobic zad dom... lenia mam takiego ze az wstyd.

Kojka ja malowanie mam w ten weekend i juz mnie to przeraza. Trzeba sciany odswierzyc i rozjasnic.

Porto i w koncu na jaki wozek wie zdecydowalas?

11 lata 2 miesiąc temu #779649 przez moni91
Hej dziewczynki ja już po wizycie u ginekologa mam skierowanie na obciążenie glukozowe 75/120 i muszę się udać do endokrynologa bo mam podwyższone TSH o 200ml za dużo mam Dr powiedział że lepiej to skonsultować z endo :) mam nadzieje że nic nie będzie :) dostałam tabletki na żylaki Cyclo3fort i słyszałam serduszko mojej córci ma 145 uderzeń:) siedziałam u niej prawie godzinę :) ale dobrze przynajmniej wypytałam o wszystko:) Pozdrawiam:)

11 lata 2 miesiąc temu #779667 przez roma4
Fajnie moni ,że usłyszałaś serduszko ja idę w czwartek i mam nadzieję,że też usłyszę serduszko ,a do endo idz to nie zaszkodzi :laugh:
Dla mnie tez dzień jakoś szybko zleciał ,byłam u koleżanki obejrzeć małą tygodniową córeczkę ,i trzymałam małą ,aż nie dowierzam ,że nie długo będę trzymać swoje maleństwo :)
Darmag ja Tobie trochę zazdroszczę ,że cesarka ja bym bardzo chciała :) wiem,że to nic fajnego bo kręgosłup ciężko naprawić ,mi po urodzeniu małej tez coś się zrobiło i po nocy strasznie mnie boli ale nie byłam z tym u lekarza stwierdziłam ,że jakoś może przejdzie i teraz jak za długo posiedzę to mnie boli kość ogonowa przynajmniej w tym miejscu

11 lata 2 miesiąc temu #779707 przez pietruszka
Cześć,

jestem po wizycie. W sumie taka szybka kontrola, dowiedziałam się tylko, że długość szyjki 37mm. Mała odwrócona pupą, serce bije. Tyle.
Mam dalej brać Luteinę. Nospę, jak mnie boli brzuchol, a i podwójną dawkę magnezu.

11 lata 2 miesiąc temu #779732 przez darmag21
Roma,moj kregoslup to stan katastrofalny, karedki w nocy domnie przyjezdzaly bo bylam sztywna jak nieboszczyk, lezalam tygodniami w lozkui w miesiacu przyjmowalam po 60 zastrzykow, jakos po 3 latach udalo sie doraznie zlagodzic alenie wyleczyc z tad u mnie teraz to cc bo krazek jest ruchomy i przy parciu zeby calkiem nie wylecial.

Wiecie co, popadlam troszke w paranoje przez ta moja kolezanke i umowilam sie na szczegulowe badanie usg do innego specjalisty ...bo ja wam nie mowilam ze my chodzimy do tego samego lekarza z tad to wszytsko, ze sie przestraszylam i postanowilam sprawdzic, bede spokojniejsza ze jesli mowi ze jest oki to tak jest. U niej niestety zawiodl, ale juz nie bede wracac do tej spr, ciesze sie ze w piatek zobacze skarba, uslysze serduszko zaraz humor sie poprawia :lol:

Moni udaj sie do endo jak zaleca to nie zaszkodzi.

11 lata 2 miesiąc temu #779788 przez roma4
A darmag to współczuje, faktycznie lepiej w Twojej sytuacji to cesarkę , to moje pobolewania w stosunku do tego co ty przeszłaś to pikuś
dobrze pietruszka,że przynajmniej słyszałaś serduszko

11 lata 2 miesiąc temu #779794 przez Loca
Cos mnie dzisiaj brzuch boli :( i tak czekam na meza, zastanawiam sie czy czekac az przejdzie, czy moze suszyc wlosy ubierac sie i jak maz wroci to jechac na usg do szpitala.... kurcze nie wiem co znaczy twardy brzuch...nie wiem czy bol spowodowany jest ciaza czy moze przez te zaparcia mam problem :unsure: prawde mowiac nic niewiem, w ciazy bol brzucha moze oznaczac niemal wszystko....ajj nieznosze znakow zapytania...

11 lata 2 miesiąc temu #779802 przez darmag21
Loca moze zrob sobie kapiel i sie rozluznij, polz na boczku i przejdzie, ja tez mam czasem twrady brzuch ale jak nie boli to chyba nic zlego, moze miesnie sie tez napinaja.

11 lata 2 miesiąc temu #779837 przez pietruszka
Loca, ale jak Cię boli? Masz może skurcze, albo boli Cię przy kręgosłupie, na dole? Spróbuj kaszlnąć, kichnąć, wtedy można sprawdzić czy to więzadła.

Ja tylko tyle potrafię doradzić, bo miałam do czynienia z bólem więzadeł. U mnie objawiało się rwaniem w podbrzuszu, jak leżałam wcale nie przechodziło.

11 lata 2 miesiąc temu #779975 przez faza56
Hej dziewczyny!

Jak się spało? Mnie dziś znowu obudziła chęć wypicia kawy.
Loca jak tam się czujesz? Przeszedł Ci ból?

11 lata 2 miesiąc temu #779976 przez moni91
Hej ja dzis zostalam obudzona przez mega kopniaka w pempek:) locia jak tam brzuszek??pozdrawiam:) [file/]

11 lata 2 miesiąc temu #779977 przez marl3na
Hej.

Mnie obudziło szalejące Maleństwo. Już musiałam zjeść śniadanie. Krótka ta moja dzisiejsza noc. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zasnąć.

Miłego dnia dziewczyny :-)

11 lata 2 miesiąc temu #779981 przez roma4
Dzień dobry :laugh:
Faza ja pije rano kawę bo zawsze piłam ale malutką i z mlekiem ,ze wszystkiego nie rezygnuje piłam tyle lat kawę ijak pytałam lekarkę to mówiła,że nie ma potrzeby całkowicie zrezygnować tylko nie za dużo :laugh:
Widzę,że dzisiaj już parę Was wstało przedemną :)
Miłego :) dnia

11 lata 2 miesiąc temu #780011 przez Loca
Hej :)

Polozylam sie spac i pomalu przeszedl bol, to byl bol cos w rodzaju kolki
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
chyba bede musiala na ten temat z lekarka porozmawiac, przestraszylam sie bo ostatnio lekarka cos wspominala o bolach i skracajacej sie szyjce, pierwsza ciaza to i wszystko takie nowe i nieznane jest :silly:

Milego dnia zycze :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka