- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Pala wypoczywaj.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Bardzo mi się podobają takie krótkie włoski jak Ty masz, ale nei jestem aż tak odważna ,żeby ryzykować. Bo jak mi potem nie będzie pasowało to co... Ja wracam powoli do naturalnego blondu mojego. Ale idzie to jak krew z nosa Tez mi się marzy ,że idę do fryzjera ,robię się na krótko..no ale, potem rezygnuję
Ale tu spokojnie dziś. Pogoda przymula
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
dokopałam się do komputera męża
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widzę, że nie tylko u mnie jest tak szaro i buro, no cóż w końcu listopad.
Nie będę ukrywać, że chciałabym już siarczyste mrozy, nie wiem jak wy ale ja wole jak na dworze jest -15, skrzypiący śnieg i słonko, niż +5 chmury i deszcz, deszcz i deszcz. Zresztą w taką ponurą pogodę zawsze wydaje mi się, że jest zimniej niż przy -15 .
Agness, chyba męża udało mi się urobić na ten wózek z Rybnika jakoś w grudniu chcemy się do Twojego miasta wybrać i obejrzeć to cudo. Mąż stwierdził, że faktycznie 6 kg na stelażu to dużo i chyba lepiej dołożyć te 200 zł i kupić coś lżejszego
Widzę, że dziewczyny szykujecie się na wizyty ja w przyszłym tyg idę na badanie krwi, a wizytę mam 19 listopada, póki co bez usg
Pala, mojej koleżance od początku ciąży skracała się szyjka, a maluszek mimo wszystko urodził się po terminie więc teraz musisz leżeć i pachnieć
Darmag, to czekamy na efekty ja z mojej nowej fryzury dalej jestem zadowolona, żeby nie powiedzieć, że zachwyt z dnia pobytu u fryzjera wciąż nie opadł
Się wzięłam i rozpisałam, kto doczytał do końca, moje gratulacje
Pozdrawiam
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Darmag z niecierpliwoscia czekam na zdjecie:) widze ze marcowe mamusie potrzebuja zmian:) Sama bym juz dawno poszla do fryzjera i sciela moje wlosiska, tylko nie mam nikogo zaufanego i nie bede ryzykowac pozniej placzu i zalu:p Musze najpierw miec osobe ktora nie zrobi mi sajgonu na glowie:)
Ja oczywiscie zamiast siedziec na dupie szukam sobie zajecia, zrobilam juz porzadek w kosmetykach a teraz rozgoszcze sie na podlodze z papierami i teraz tam zrobie porzadek:) oczywiscie staram sie nie przemeczac, nie laze nigdzie tylko ladnie siedze w domu:)
Milego dnia mamusie:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
właśnie i jeszcze obiecane dawno, dawno temu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
A brzuszek zacznie wreszcie rosnac, nawet sie nie obejrzysz i pileczka sie pojawi:)
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że usłyszę upragnioną wiadomość, że będzie córcia
Macie racje co do czytania w necie, na początku ciąży jakiś ból delikatny czy coś to zaraz szukałam informacji i się zamartwiałam później, raz to nawet o 12 w nocy do szpitala jechałam, ale na szczęście nie było to nic poważnego Od tego czasu już nie czytam i staram się nie panikować i się ni stresować za bardzo
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
po za tym wszystko ok lekarka mówiła że ma nogi na 22 tydzień,a cały idealnie na 21tyg czyli jak na razie to data porodu się nie przesuwa no jeszcze mnie czeka usg specjalistyczne 12.11 prenatalne ostatnie mam nadzieję ,że tu też będzie ok
ja rozumiem darmag ja też w zeszłym tygodniu ściełam i pofarbowałam włosy ale chyba wolałam dłuższe no mają całą zimę na odrastanie
Teraz będę trzymać kciuki za Wasze usg
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
pogoda straszna nie lubię takiej jesieni tak jak loca pisze lepiej by już przymroziło była by szansa na słońce i spacer a w taką pluchę to nie chce się nosa na dwór wytykać
darmag pokaż się koniecznie po zmianie fryzury
Loca no brzuch to ty masz ja mam większy jak nie jestem w ciąży
Roma no to super że Marcel pozostał chłopcem a swoją drogą podoba mi się to imię ale mąż coś kręci nosem ja nie wiem jak ten Nasz synek będzie miał na imię
Jutro idę do dentysty już się boję ilości zębów które są do naprawy ja mam takie słabe zęby a ciąża dodatkowo je osłabia
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Słucham sobie piosenek a moje szczęście mnie kopie cudownie. Mogłabym tak siedzieć i delektować się tymi kopniaczkami zawsze!
Tak siedzę i się wzruszam z byle powodu ach te hormony ...
Ani-ta, mam to samo! czasem się zastanawiam, czy w ogóle mi te zęby dotrwają do końca marca :/
No nic, uciekam na miasto, trzeba trochę się ruszyć ,bo inaczej po ciąży będe miała dwa razy tyle do zrzucenia
Miłego popołudnia Kochane :*
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa