BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #781963 przez darmag21
Tak Poro bylam, ale nie widze zadnej zmiany, nie spelnilo to moich oczekiwan, a wiec ide dzis na 12sta, i bedzie duuuza zmiana, pokaze wam sie pozniej :))

Pala wypoczywaj.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #781979 przez agnesss
Darmag, Ty masz taką fajną fryzurkę i jeszcze będziesz coś zmieniała? Daj fotkę potem koniecznie :):):)
Bardzo mi się podobają takie krótkie włoski jak Ty masz, ale nei jestem aż tak odważna ,żeby ryzykować. Bo jak mi potem nie będzie pasowało to co... :) Ja wracam powoli do naturalnego blondu mojego. Ale idzie to jak krew z nosa :) Tez mi się marzy ,że idę do fryzjera ,robię się na krótko..no ale, potem rezygnuję :)

Ale tu spokojnie dziś. Pogoda przymula :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #782000 przez Loca
witam was :)
dokopałam się do komputera męża :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Widzę, że nie tylko u mnie jest tak szaro i buro, no cóż w końcu listopad.
Nie będę ukrywać, że chciałabym już siarczyste mrozy, nie wiem jak wy ale ja wole jak na dworze jest -15, skrzypiący śnieg i słonko, niż +5 chmury i deszcz, deszcz i deszcz. Zresztą w taką ponurą pogodę zawsze wydaje mi się, że jest zimniej niż przy -15 :P.

Agness, chyba męża udało mi się urobić na ten wózek z Rybnika :) jakoś w grudniu chcemy się do Twojego miasta wybrać i obejrzeć to cudo. Mąż stwierdził, że faktycznie 6 kg na stelażu to dużo i chyba lepiej dołożyć te 200 zł i kupić coś lżejszego :)

Widzę, że dziewczyny szykujecie się na wizyty :) ja w przyszłym tyg idę na badanie krwi, a wizytę mam 19 listopada, póki co bez usg :(

Pala, mojej koleżance od początku ciąży skracała się szyjka, a maluszek mimo wszystko urodził się po terminie :) więc teraz musisz leżeć i pachnieć :lol:

Darmag, to czekamy na efekty :) ja z mojej nowej fryzury dalej jestem zadowolona, żeby nie powiedzieć, że zachwyt z dnia pobytu u fryzjera wciąż nie opadł :P

Się wzięłam i rozpisałam, kto doczytał do końca, moje gratulacje :silly:
Pozdrawiam :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #782007 przez agnesss
Loca, ale gigancior z tego Twojego brzuszka! :P Śliczną malutką wypukłość już widać ,tak więc byle do przodu :kiss: Potem będziesz miała mniej do zrzucania :)

11 lata 2 miesiąc temu #782023 przez pala813
Loca podzielam zdanie agness:p brzuszek gigant :laugh: :p :)

Darmag z niecierpliwoscia czekam na zdjecie:) widze ze marcowe mamusie potrzebuja zmian:) Sama bym juz dawno poszla do fryzjera i sciela moje wlosiska, tylko nie mam nikogo zaufanego i nie bede ryzykowac pozniej placzu i zalu:p Musze najpierw miec osobe ktora nie zrobi mi sajgonu na glowie:)

Ja oczywiscie zamiast siedziec na dupie szukam sobie zajecia, zrobilam juz porzadek w kosmetykach a teraz rozgoszcze sie na podlodze z papierami i teraz tam zrobie porzadek:) oczywiscie staram sie nie przemeczac, nie laze nigdzie tylko ladnie siedze w domu:)

Milego dnia mamusie:)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #782025 przez Loca
No tak, już coś się pojawia, ale zdecydowanie w ciąży jestem jak się na plecach położę wtedy widać brzuszek :)

właśnie i jeszcze obiecane dawno, dawno temu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #782037 przez pala813
Loca niezly wór to Twoje kocisko :) i jaka rozlozona jak hrabina :laugh: sliczna jest:)
A brzuszek zacznie wreszcie rosnac, nawet sie nie obejrzysz i pileczka sie pojawi:)

11 lata 2 miesiąc temu #782048 przez moni91
Witajcie Piękne mamusie :) wstałam o 12 bo wczoraj byliśmy u znajomych aż do prawie 1 w nocy padłam jak mucha :) młoda chyba tez była zmęczona bo nawet mnie nie budziła w nocy :) dopiero teraz zaczyna delikatnie kopać:) pozdrawiam

11 lata 2 miesiąc temu #782076 przez baska007
Agness ja mam w środę na 10.

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że usłyszę upragnioną wiadomość, że będzie córcia :) :silly:

Macie racje co do czytania w necie, na początku ciąży jakiś ból delikatny czy coś to zaraz szukałam informacji i się zamartwiałam później, raz to nawet o 12 w nocy do szpitala jechałam, ale na szczęście nie było to nic poważnego :) Od tego czasu już nie czytam i staram się nie panikować i się ni stresować za bardzo :)

11 lata 2 miesiąc temu #782093 przez roma4
Jestem spowrotem już po usg,okazało się,że marcel pozostanie marcelem no i dobrze po już się przyzwyczaiłam do tego faktu chłopczyka :)
po za tym wszystko ok lekarka mówiła że ma nogi na 22 tydzień,a cały idealnie na 21tyg czyli jak na razie to data porodu się nie przesuwa :) :) no jeszcze mnie czeka usg specjalistyczne 12.11 prenatalne ostatnie mam nadzieję ,że tu też będzie ok :)

ja rozumiem darmag ja też w zeszłym tygodniu ściełam i pofarbowałam włosy ale chyba wolałam dłuższe no mają całą zimę na odrastanie :)
Teraz będę trzymać kciuki za Wasze usg :)

11 lata 2 miesiąc temu #782124 przez Ani-ta
Hej dziewczyny,
pogoda straszna nie lubię takiej jesieni ;) ;) tak jak loca pisze lepiej by już przymroziło była by szansa na słońce i spacer a w taką pluchę to nie chce się nosa na dwór wytykać ;)

darmag pokaż się koniecznie po zmianie fryzury :laugh:

Loca no brzuch to ty masz :cheer: :P :P ja mam większy jak nie jestem w ciąży ;)

Roma no to super że Marcel pozostał chłopcem :laugh: a swoją drogą podoba mi się to imię ale mąż coś kręci nosem ja nie wiem jak ten Nasz synek będzie miał na imię ;)

Jutro idę do dentysty już się boję ilości zębów które są do naprawy :blush: ja mam takie słabe zęby a ciąża dodatkowo je osłabia :( :(

11 lata 2 miesiąc temu #782140 przez agnesss
Roma, super ,że wizyta udana :) no i gratuluję syneczka, skoro się potwierdziło :)

Słucham sobie piosenek a moje szczęście mnie kopie cudownie. Mogłabym tak siedzieć i delektować się tymi kopniaczkami zawsze!

Tak siedzę i się wzruszam z byle powodu :) ach te hormony ... :silly:

Ani-ta, mam to samo! czasem się zastanawiam, czy w ogóle mi te zęby dotrwają do końca marca :/

No nic, uciekam na miasto, trzeba trochę się ruszyć ,bo inaczej po ciąży będe miała dwa razy tyle do zrzucenia :P

Miłego popołudnia Kochane :*

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #782142 przez darmag21

No dobrze oto jestem, mi się podoba, czuje sie dobrze, zobaczymy jak bedzie za tydzien.

Loca brzusia lada chwila wyskoczy jak pileczka, wazne ze malenstwo zdrowe.

Roma, super ze Marcelek pozostal Marcelkiem, zobaczymy czy jutro u mnie Olus pozostanie Olikiem czy Olą ... Chyba ze sie nie pokaze.

11 lata 2 miesiąc temu #782184 przez Ani-ta
darmag ale zmiana :lol: czyli koniec z zapuszczaniem włosów :unsure: :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #782187 przez darmag21
No wlasnie z tym zapuszczaniem zawsze byl u mnie problem, po jakims czasie i taksie nie czulam i obcinalam, katowalam...a i tak swoje na koncu robilam.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka