- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
I już mam stresa. Dlaczego też czas tak się wlecze. Ja chce już wtorek 17.20
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Edit:
Wiecie tak teraz patrze i mysle ze musi byc dobrze, ja w srode tez mam wizyte, skoncze wtedy 27tc i zaczynam siodmy miesiac czyli trzeci ostatni trymestr ciazy:) chcialabym juz byc bez brzucha, brakuje mi jazdy konnej i cwiczen. W nastepnym tygodniu bede robic badania na przeciwciala ale mam nadzieje ze mala ma moja grupe krwi i nie bedzie zadnego problemu, tylko potem z tymi szczepionkami jeszcze zamieszanie, kolejna rzecz o ktorej trzeba pamietac.
Trzymam kciuki za udane wizyty:)
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Doszedl wozek ale narazie tylko jedno z dwoch pudel. Panpoiexzial ze jutro ranorzywiezie drugie. Takze mam narazie wersje spacerowa ktore udalo mi sie zmatowac mniej wiecej ale stelaz bez kol - ida w drugiej paczce....ze wzgledu na wage...
Jutro wam powiem jak doszlo i zrobie pare zdjatek
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niebiesko a niebiesko mamy w tabelce
Jeśli chodzi o moje zachcianki, to jechałabym non stop tylko i wyłącznie na pomarańczach, mandarynkach ,cytrynach ,grejpfrutach... jak zjem którąś z tych rzeczy, mała od razu zaczyna harce Od czasu do czasu ewentualnie jakiś słodkie, pasztet, pomidor i ogórek zielony... i tyle mi trzeba do szczęścia
Co do hormonów i nastrojów to uważam, że ciąża to nie tylko stresujący dla nas czas ,tak jak to pisała chyba Domi, ale również duża próba dla związku i facetów...
Kojeczka, byle do marca ... musimy wytrzymać
Pietruszka, mistrzostwo z tą miednicą haha
Cześć Pala:* też uważam ,że stało się bardzo dobrze, że zobaczyliśmy malutką... Poza tym taki zbieg okoliczności, bo i tak chcieliśmy psa. Czego chcieć więcej
Ja mam schizy, że mi dziecko wypadnie jak wstanę ,bo czasami czuję je tak jakby bardzo nisko i jakby mi napierało na ''wyjście'' ... Ciąża i schizofrenia mają chyba wiele wspólnego
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No mam wsparcie w partnerze naprawdę wielkie i mam nadzieję, że tak się utrzyma, że ta bajka się utrzyma
baska007
Masz 100% racji w zdaniu, że najpierw czytamy pełno rzeczy w internecie, a potem wszystko znajdujemy u siebie....
Pozostaje mi wytrwać tydzień bo 3 grudnia idę do lekarza i dowiem się jak wszystko wygląda okiem specjalisty Oby było dobrze. Wszystko Wam napisze !
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
W ogóle ostatnio bardzo często staram się słuchać jednej piosenki nasze maluchy już słyszą w końcu . Do czego zmierzam, moja bratowa będąc w ciąży słuchała "Pójdę Boso" i Tymcio po urodzeniu, jak się później okazało, bardzo uspokajał się przy tej piosence (swoją drogą,że dziecko ma rok i tylko raz widziałam żeby płakał, ponoć egzemplarz dziecka, które trafia się raz na milion ). Odstawiłam ciężkie gitarowe brzmienia na bok póki co i zasłuchuje się w balladach może pomoże .
Dobrze, dobrze...ja tak dzisiaj wam wodę leje, a obiecanych zdjęć mojego synka jak nie było tak nie ma
więc uwaga, uwaga
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agness, genialne porównanie najśmieszniejsze jest to, że ja też czasem mam takie shizy
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Co do meza jak pisalam rowniez nie moge narzekac:) wspiera i pomaga ile moze:)
Agness u mnie zelazny zestaw to mandarynki, banany i ananas:) widze, ze teraz dzieki psinie bedziecie miec taki sam rozklad sił jak u nas czyli maz i 3 dziewczyny biedni Ci nasi mezowie:)
Loca patent z piosenka chetnie zastosuje, mam ostatnio jedna ulubiona co ja w kolko slucham, postaram sie to robic systematycznie:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
...a ja przespalam parepostow, tak mnie spanie zmoglo, ze musialam sie pilozyc.
Witam Cie Aniu, gratuluje synka, oj ten marzec - urodzaj na chlopcow, ciekawe to bardzo dlaczego chlpcow sie wiecej rodzic, albo mam takie wrazenie, ciekawe jak jest np w kwietniowkach ...?
Agnesss, psinka sliczna, ja tez nie rozumie jak mozna zostawic bezbronne storzenie na pastwe losu i to jeszcze w okresie zimowym, kiedy by na pewno sobie nie poradzil.
Ja na necie nie czytam niczego i nie potrzebny tylko stres. Tez dziewczyny nie starajcie sie nie czytac, kupcie dobra gazete, ksiazke wyporzycie albo jaka komedie obejzyjcie, zobaczycie ze wszytskie dolegliwosci mina, duzo tez siedzi w naszej psychice.
Domi z niecierpliwoscia czekam na prezentacje wozka.
U mnie tez jest czasem dzien ze omijac z dalek, nie ruz nie dotykaj.
Uciekam po mojego rozrabiake, dzis pozniej konczy zajecia bo maja swieto misia
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
Faza super ,że macie zrobione zakupy faktycznie to cieszy , ja swoje ciuszki raz w tygodniu oglądam
Darmag cieszę się ,że masz dobre wyniki, nie przejmuj się waga ja 3 tyg temu ważyłam 61 a teraz idę w czwartek i na 100% przytyłam bo mam duży brzuch jak piłka
Agness dzięki za życzenia, superancki piesek dobrze
Loca ja mam poprane ubranka w zwykłym proszku , ale dopiero w lutym popiorę w proszku dla niemowlaków i poprasuje szybciej moim zdaniem nie ma sensu, ale zrobisz jak uważasz
Ja dzisiaj zleciałam kawałek miasta kupiłam małej kozaczki nowe bo co rok inny numer i co rok nowe , a u nas rano było minus więc nie miałam wyboru. Odebrałam jej zdjęcia z przedszkola mówię Wam jedno jest dużę jak portret normalnie superanckie Sobie to nic nie kupuje bo w obecnym wyglądzie nie ma po co , modlę się żeby tylko zmieścić się w zimowa kurtkę do marca
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
My tu oszalejemy zanim te dzieciaczki się urodzą
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa