- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja z utęsknieniem czekam wreszcie na śnieg u mnie dzisiaj pochmurno ale sucho Chciałabym żeby już troche posypało
Co do prania ubranek robie tak jak darmag, nowych nie piore narazie a takie z sh zaraz jak przyniose do domu i potem drugi raz już wszystkie razem Ja kupiłam proszek, wybrałam lovele ale tak czytam ze polecacie tego dzidziusia to później chyba na ten właśnie się zdecyduje. Pranie dopiero w połowie stycznia
Co do konfliktu to musze wypytać jutro moja lekarkę o ta nieobowiązkową szczepionke co faza pisze. Wiem, że po porodzie napewno dostaniemy.
Loca ja nad szkoła rodzenia sie nie zastanawiałam praktycznie w ogóle, wydaje mi się, że to ma sens jeżeli chcesz rodzić naturalnie, ucza chyba jak się oddycha, omawia się plan porodu itp.
Tweety cztałam na lutowych co przechodzisz, współczuje Ci postaraj się nie denerwować. Może Twojemu mężowi ktoś z zewnątrz powinien przemówić do rozsądku? Sama nie wiem
Przecież Ty jesteś w ciąży, nie powinnaś się tak denerwować a skoro jemu tak chodzi o dziecko to niech przystopuje chociażby dla niego.
Kojka koniecznie daj znac po wizycie:) Myślę, że bedziesz miała dla nas same dobre wiadomości
Ja uciekam, właśnie odebrałam paczke od kuriera ide się nacieszyć jej zawartością
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Leże i pachnę. Jeszcze żeby mnie ktoś nakremował było by super.
Jak po dzisiejszej wizycie lekarz pozwoli mi na jakiś ruch to każe się zawieźć do koleżanki na pedicure.
Mój młody strasznie się rozkopał ostatnio. Może jakiś piłkarz mały mi rośnie.
Dziewczyny ponieważ mam zakaz masowania brzucha i nie moge używać kremów
Szukam czegoś nawilzajacego w sprayu. Polecicie coś?
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o szczepionki, to ja na nic takiego się nie zapisuję a zastrzyki dwa razy dostałam z immunoglobuliną po poronieniach. Do tej pory jest dobrze, więc mam nadzieję ,że już tak zostanie i że mała ma moją krew
Darmag, na niezwylke ''zdrową'' zachciankę Cię naszło Ale za to mi smaka tym ananasem zrobiłaś
Kolka, trzymam kciuki za wizytę i już widzę jak czytamy ,że wszystko w najlepszym porządeczku a szyjka długa ,że ho ho
Co do szkoły rodzenia, to mieliśmy iść na płatną, ale potem się złożyło ,że nie było na to pieniędzy. Ja bym chciała iść, po to aby mi pokazali, jak umyć ,przebrać, ubrać ,trzymać ,karmić dziecko. Nie chciałabym być po porodzie od kogoś zależna, bo będę się bała wykąpać własne dziecko. Może uda się jeszcze po nowym roku, zobaczymy.
Nie ma dziś weny na obiad... tzn na pomysł na obiad Wczoraj pyszna pomidorowa a dziś? Trzeba będzie jakieś mięcho wyciągnąć niestety Jak dla mnie to mięso mogłoby nie istnieć
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś zjadlam jedną kajzerke z sałata i wędliną. Jak czuje głód to się zastanawiam co zjem żeby mnie później nie rwało .
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Lubie robic zupy bo mam na 3 dni zawsze mysle, ze zapiekanka tez bedzie na dzisiaj i jutro
W ogole ostatnio mam taka faze na salatki, ze nic bym mogla innego nie jesc tylko salatki
Kojka, nie jestem pewna na 100% ale chyba z palmer's jest oliwka w sprayu na rozstepy dla kobiet w ciazy
Pala, a co tam pieknego dostalas?
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie na rozstępy, ale firma b.dobra i nawilży Ci skórę.
Ja mam bzika na punkcie tłustego w mięsie typu karczek, i tych szył, żyłek w kotletach ...jedynie kurczaka lubię ,ale w ciąży nie za bardzo mi się on przyjmuje :/
Będzie trzeba poodkrajać wszystkie żyłki i znów zostanie mi miniaturowy kotlet
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Przynajmniej nie musze za tym biegac, cala drobnica w jednym miejscu wiecie w sumie nic nie kosztowalo wiecej niz 4 zl za sztuke a stowki nie ma to przerazajace:) a nie przescieradla kosztowaly po 11:)
Co do obiadu to ja mam zapiekanke makaronowa z wczoraj:) mieso dla mnie tez mogloby nie istniec za to ryby i owoce pochlaniam w kazdej ilosci:)
Zgadzam sie z agness ja tez polecam produkty z palmersa:)
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Zjadłam zupę i czekam na zgage.
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czuję się jak nałogowy palacz na głodzie, albo AA na odwyku...
ps. Kojka, jak idzie do rossmana ,to niech zoabczy z perfecty,może mają tak coś do psikania
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Mnie coś od rana gardło dziś boli :/ Piję herbatkę owocową z miodem, oby pomogło i żebym tylko się nie rozchorowała Bo u mnie to zawsze się od gardła zaczynało :/
A ostatnio imiona wybieraliśmy z moim dla synka Chyba się jeszcze nie chwaliłam
Myślałam, że ciężej nam to pójdzie, ale najgorzej nie było:)
Fakt Marcelek, ani Alanek nie będzie chociaż od początku mi się podobały te dwa, ale mojemu strasznie nie pasują. No ale znaleźliśmy dwa które i mi i mu odpowiadają Teraz pozostaje wybrać czy będzie Oskarek czy Damianek
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Mam juz wizek. Wlasnie go zlozylam..za pierwszym razem troche trudno, ale poradzilam sobie, teraz juz znam triki i idzie latwo. Supcio jest, strasznie ladny ten grafitowy kolor, material swietny, ladnie wykonany i bardzo stabilny. Naprawde teraz moge go wam z pelnym przekonaniem polecic. Jest rewelacyjny i warty kazdej zlotowki. A dodatkowo to ze mozna pokolysac fotelik i gondole na podlodze na pewno sie przyda. Spacerowka cieplutka z pasamo, super sie reguluje ( zaglowek i podnozki. Mozna dziecko polozyc i bedzie spalo. Naprawde jest em bardzo zadowolona. Cykne jakies zdjatka teraz to wam wrzuce ale przyznam ze wyglada dokladnie tak jak na zdjeciach na alegro.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- faza56
- Wylogowany
- pierwsze słowa
domi to jesteś zadowolona z wózeczka? To najważniejsze czekamy na zdjęcia!!
pala jak spytasz swojej lekarki o tą szczepionkę to dasz mi znać na pw jakie zdanie na jej temat ma Twój doktor? Będę bardzo wdzięczna
Mi też się bardzo Oskarek podoba
Pozdrawiam Was mocno