BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #797476 przez pietruszka
Domi, bardzo ładny ten wózek wybrałaś. Też się zastanawiam nad takim kolorem. Praktyczny, bo na pewno nie będzie się tak brudził. Spacerówka z parasolką fajnie wygląda. A co do ceny, to jak na wózek z fotelikiem jest niedużo.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #797479 przez darmag21
Domi ja tak mialam jak kupilismy lozeczko, posciel, przewijak ... gapilam sie w to cala sobote,ale przeciez to za wczesnie by tak stalo, wiec lezy sobie pod Kacpra lozkiem i czeka na odpowiednia pore, chociaz powiem szczerze ze wiem co mnie czeka, bowiecie dziewczyny nie bedzie latwo... ale doczekac sie nie moge.

Ostatnio udalo mi sie od Kacpra nie zalapac, ale zobaczymy tym razem, za wczasu zaczne pic wode z cytryna i miodem... tak profikaktycznie.

Ja jeszcze przed kolacja, ale nie wiem co chce zjesc, to moj codzienny problem, heh.

11 lata 1 miesiąc temu #797481 przez baska007
Darmag to zdrówka dla synka, żeby szybko wyzdrowiał i żeby Ciebie czasem nie złapało :)

Też tak myślę, że bym coś zjadła, ale nie wiem co :D

Ja od rana non stop pijam a to mleko z miodkiem, a to herbatkę z miodkiem i siedzę opatulona bo się obudziłam dziś z bólem gardła, a nie chcę się rozchorować :/

11 lata 1 miesiąc temu #797515 przez moni91
Czemu facet jest taki glupi albo moze udaje:(:(:( Kuźwa napisalam mojemu dzis mojemu ze fajnie by bylo abysmy ten wieczór spędzili na mieście w ramach naszej rocznicy a tu dupa wrócił zjadł i usiadł do kompa nio ja pierdziele nienawidze sie upominać wiec nic mu nie powiem ale tak mnie tym wykurzył ze masakra. Mam chyba jakeś wachania nastroju:( :(

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797527 przez Loca
Witam wieczorna pora ;)

Wlasnie wrocilam z miasta z mezem, a na miescie zlapal mnie taki koszmarny bol pecow, ze myslalam ze nie dojde do domu...jak ruszam prawa noga, to czuje jakby piorun mi przez kregoslup do polowy plecow strzelil. Przyszlam do domu, albo lepiej przywleklam sie do domu.... to sie polozylam odrazu bo bol byl nie do zniesienia.

Darmag, teraz taka paskudna pora...mroz pozadnie ne scisnie, bedzie wilgotno i wszyscy beda sie smarkac, najgorzej ze od czwartku ma przyjsc ocieplenie, wiec rano pewnie bedzie ok 0 albo mniej a w poludnie wyskoczy nagle 7 st i niewiadomo jak tu sie ubrac.

Moni, jakbym widziala mojego chopa ;) tylko on zawsze powtarza ze kasy nie ma :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #797532 przez agnesss
A Kojka się nic nie odezwała po wizycie :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu #797537 przez Porto1987
Witam Was wieczornie moje drogie :)

A ja czekam z niecierpliwością na wiadomości od Kojeczki :) Kojka, kojka!!

Dzisiaj miałam jakiś taki średni dzień. Poranek super, później sprzeczka z mężem. A teraz jestem zmęczona :)

Loca, a może to jakaś rwa kulszowa, co??

Domi, fura się prezentuje, będzie miał maluszek świetne 4 kółka :)

Darmag, nie dajcie się chorobie!! Baska, Ty tak samo :) Ja to mam jeszcze krótką kurtkę i tak trochę boję się w niej chodzić. Ale nie wiem czy Wam mówiłam, że mama mi fundnęła buty na zimę, to teraz mam co włożyć na nogi, a nie wiem jak będzie z płaszczem :P

Darmag, a czego Twój mąż nie chce dojeżdżać z Poznania teraz? Jak u nas będzie sytuacja, że wiadomo, że mąż zostaje w tej jednostce co jest teraz, to chyba będziemy szukali jakiegoś kącika w Poznaniu i wtedy on będzie dojeżdżał.

Moni, a co do facetów, to czasami trzeba im kubeł zimnej wody wylać na głowę. Mnie mój dzisiaj wkurzył strasznie, to mu wszystko z płaczem wygarnęłam. I jeszcze mu powiedziałam, że w ogóle nie bierze poprawki na to, że jestem w ciąży i nie traktuje mnie jakoś wyjątkowo. No zobaczymy na ile będzie poprawa :P :S

Co to ja jeszcze miałam...

11 lata 1 miesiąc temu #797542 przez darmag21
Porto bo on jest na kursie i nie stety tam troszke traktuja ich jak dzieci i pokazuja swoje Ja... tam juz od 5ej sa na nogach i zajecia maja do 17ej, wiec nie bardzo nam to pasuje, gdy juz tam sie przeniesie to co innego, bo prace zaczyna od 8ej do 15ej.

Loca, mi sie tak zaczynaly problemy z kregoslupem i tak jak Porto pisze... ja po objawach tez obstawiam ze to rwa kulszowa, duzo lez i odpoczywaj, nie nadwyrezaj sie, niech maz masuje okolice ledzwia i nagrzewaj a jak nic nie pomoze to idz do ortopedy lub neurologa.

11 lata 1 miesiąc temu #797549 przez pala813
Dziewczyny ja tez z niecierpliwoscia czekam na wiesci od kojki :) poki co robie sobie liste pytan na jutrzejsza wizyte, jakos tak dzisiaj sie gorzej czuje i tak brzuch mnie boli, mam wrazenie takiej pelnosci jakby byl napuchniety i to nie z jakiegos przejedzenia czy cos.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797558 przez agnesss
Może Kojka pojechała na ten pedicure tak jak zapowiedziała ? :)

Pala ,na pewno wszystko jest w porządeczku! Może mała się rozpycha w jakiś dziwny sposób :)

Miłego wieczoru Babeczki :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #797592 przez domi2907
Napewno sie odezwie. Przeciez wie ze sie martwimy :)

Moze ktos na facebooku ja widzial?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797613 przez Loca
Kojka pewnie jutro napisze :) wiec czekamy :)

Rwa kulszowa, kurcze oby to byl taki chwilowy wyskok, ten kregoslup mnie od poczatku pobolewa i raz mialam tak, ze zaklulo w okolicach kosci ogonowej przy poruszaniu noga, ale dzisiaj to bylo juz przegiecie...nie mialam pojecia ze to moze tak bolec... jeszcze to promieniowanie wzdloz kregoslupa tak do polowy plecow...3 grudnia mam wizyte u gin i chyba dla pewnosci wybiore sie do ortopedy...
Maz mi powidzial ze straszna maruda sie ze mnie zrobila i ze niemozliwe ze mnie tak to boli :silly:

Tak sobie poczytalam o tej rwie kulszowej, przyznam ze nie mialam o tym pojecia ... no nic za tydzien do lekarza i zobaczymy co powie :blink:

Ah, kupilam sobie dzisiam perfecta mama zobaczymy czy zapobiegnie rozstepom :)

11 lata 1 miesiąc temu #797620 przez darmag21
Loca boli boli strasznie, paraluzuje cale cialo mnie do takiego stopnia ze karetka przyjezdzala. Koniecznie to omow z lekarzem bo ja wlasnie z tego powodu nie moge rodzic naturalnie. Przy parcu bedzie uciskal na ten bolacy nerw i paralizowalo ...tak bylo u mnie z tad parcia nie bylo i skonczylo sir na kleszczach. Az mnie zabolalo....

U koljki napewno oki. Mowila ze idzie na mainicur wiec moze jej zlecialo.

11 lata 1 miesiąc temu #797623 przez kachna_28
Hej :) Czytam Wasze wpisy od jakiegoś czasu i sama postanowiłam dołączyć. U mnie maluszynka, bo to dziewczynka, powinna pojawić się ósmego marca. Już się doczekać nie mogę, bo to moja pierwsza pociecha

11 lata 1 miesiąc temu #797632 przez pietruszka
Hej,
moją teściową właśnie niedawno rwa dopadła. To jest podobno taki promieniujący ból od lędźwi po piętę. U niej właśnie od bólu pięty się zaczęło. 10 dni chodziła jak zombie, potem wzięła zastrzyki, trochę przeszło. Ale dalej jej dokucza, tyle że nie tak mocno.
Mój tato też to miał, ze 3 lata temu, na czworaka z łóżka wstawał. Ale jemu też zastrzyki pomogły.

Loca, mam nadzieję, że to coś innego niż rwa.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka