- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Ostatnio udalo mi sie od Kacpra nie zalapac, ale zobaczymy tym razem, za wczasu zaczne pic wode z cytryna i miodem... tak profikaktycznie.
Ja jeszcze przed kolacja, ale nie wiem co chce zjesc, to moj codzienny problem, heh.
- baska007
- Wylogowany
- gaworzenie
Też tak myślę, że bym coś zjadła, ale nie wiem co
Ja od rana non stop pijam a to mleko z miodkiem, a to herbatkę z miodkiem i siedzę opatulona bo się obudziłam dziś z bólem gardła, a nie chcę się rozchorować :/
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wlasnie wrocilam z miasta z mezem, a na miescie zlapal mnie taki koszmarny bol pecow, ze myslalam ze nie dojde do domu...jak ruszam prawa noga, to czuje jakby piorun mi przez kregoslup do polowy plecow strzelil. Przyszlam do domu, albo lepiej przywleklam sie do domu.... to sie polozylam odrazu bo bol byl nie do zniesienia.
Darmag, teraz taka paskudna pora...mroz pozadnie ne scisnie, bedzie wilgotno i wszyscy beda sie smarkac, najgorzej ze od czwartku ma przyjsc ocieplenie, wiec rano pewnie bedzie ok 0 albo mniej a w poludnie wyskoczy nagle 7 st i niewiadomo jak tu sie ubrac.
Moni, jakbym widziala mojego chopa tylko on zawsze powtarza ze kasy nie ma
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
A ja czekam z niecierpliwością na wiadomości od Kojeczki Kojka, kojka!!
Dzisiaj miałam jakiś taki średni dzień. Poranek super, później sprzeczka z mężem. A teraz jestem zmęczona
Loca, a może to jakaś rwa kulszowa, co??
Domi, fura się prezentuje, będzie miał maluszek świetne 4 kółka
Darmag, nie dajcie się chorobie!! Baska, Ty tak samo Ja to mam jeszcze krótką kurtkę i tak trochę boję się w niej chodzić. Ale nie wiem czy Wam mówiłam, że mama mi fundnęła buty na zimę, to teraz mam co włożyć na nogi, a nie wiem jak będzie z płaszczem
Darmag, a czego Twój mąż nie chce dojeżdżać z Poznania teraz? Jak u nas będzie sytuacja, że wiadomo, że mąż zostaje w tej jednostce co jest teraz, to chyba będziemy szukali jakiegoś kącika w Poznaniu i wtedy on będzie dojeżdżał.
Moni, a co do facetów, to czasami trzeba im kubeł zimnej wody wylać na głowę. Mnie mój dzisiaj wkurzył strasznie, to mu wszystko z płaczem wygarnęłam. I jeszcze mu powiedziałam, że w ogóle nie bierze poprawki na to, że jestem w ciąży i nie traktuje mnie jakoś wyjątkowo. No zobaczymy na ile będzie poprawa
Co to ja jeszcze miałam...
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Loca, mi sie tak zaczynaly problemy z kregoslupem i tak jak Porto pisze... ja po objawach tez obstawiam ze to rwa kulszowa, duzo lez i odpoczywaj, nie nadwyrezaj sie, niech maz masuje okolice ledzwia i nagrzewaj a jak nic nie pomoze to idz do ortopedy lub neurologa.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
- agnesss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pala ,na pewno wszystko jest w porządeczku! Może mała się rozpycha w jakiś dziwny sposób
Miłego wieczoru Babeczki
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Rwa kulszowa, kurcze oby to byl taki chwilowy wyskok, ten kregoslup mnie od poczatku pobolewa i raz mialam tak, ze zaklulo w okolicach kosci ogonowej przy poruszaniu noga, ale dzisiaj to bylo juz przegiecie...nie mialam pojecia ze to moze tak bolec... jeszcze to promieniowanie wzdloz kregoslupa tak do polowy plecow...3 grudnia mam wizyte u gin i chyba dla pewnosci wybiore sie do ortopedy...
Maz mi powidzial ze straszna maruda sie ze mnie zrobila i ze niemozliwe ze mnie tak to boli
Tak sobie poczytalam o tej rwie kulszowej, przyznam ze nie mialam o tym pojecia ... no nic za tydzien do lekarza i zobaczymy co powie
Ah, kupilam sobie dzisiam perfecta mama zobaczymy czy zapobiegnie rozstepom
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U koljki napewno oki. Mowila ze idzie na mainicur wiec moze jej zlecialo.
- kachna_28
- Wylogowany
- gaworzenie
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
moją teściową właśnie niedawno rwa dopadła. To jest podobno taki promieniujący ból od lędźwi po piętę. U niej właśnie od bólu pięty się zaczęło. 10 dni chodziła jak zombie, potem wzięła zastrzyki, trochę przeszło. Ale dalej jej dokucza, tyle że nie tak mocno.
Mój tato też to miał, ze 3 lata temu, na czworaka z łóżka wstawał. Ale jemu też zastrzyki pomogły.
Loca, mam nadzieję, że to coś innego niż rwa.