BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu #797293 przez Ani-ta

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #797296 przez darmag21
Domi wozeczek fajnie wyglada ja mysle ze 1400zl to nie wiele, pamietajamy zeplacimy za 3 w1 , w rezultacie gdyby to wszytsko osobno policzyc to wiecej by to wynioslo, najwazniejsze ze ty jestes zadowolona, ja tez chce kupic nowy, zobaczymy w koncu jaki model, bo dopiero w styczniu bedziemy kupowac, na okumam 3 modele, lacznie z tym Domi ktory juz dawno tez wpadl mi w oko. Oprocz tego Taco Captiva, na zywo w sklepie widzialam i jechalam i tez bardzo mi sie podobal, cena ta sama, no i bebetto luca.

Anita, zycze udanego wyniku.Na pewno tak bedzie.

Dzis faktycznie ten dzien jest zamulony. Tylko bym lezala i spala...ale co bede w nocy robic ? ide na obiadek.

11 lata 1 miesiąc temu #797320 przez pala813
Darmag tez sie tego boje, znowu bede czytac ksiazke do 2 albo 3:( a ja nawet nie spie w dzien i tez nie moge zasnac.

Wiecie, maz dzwonil zadowolony strasznie, ze ma dla mnie niespodzianke, okazalo sie ze szef pozwolil mu dojezdzac do domu, musi tylko wypowiedziec mieszkanie, pracuja teraz tylko do 16 bo potem ciemno i tak siedzi sam jak palec. Tak sie ciesze ze codziennie bedzie w domu:) szczerze to coraz bardziej boje sie byc sama w razie gdyby cos sie dzialo i szkoda mi ze tyle przegapia. Przyjezdzal w sobote popoludniu i jechal w pon rano. W domu jest jeszcze tyle do zrobienia, tyle przygotowan na przyjscie maluszka, wreszcie bedziemy mogli sie za to zabrac:)

Dzieki tej dobrej nowinie ide zrobic sobie sok jablkowy:)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797321 przez baska007
Heh :D
Anita artykuł fajny :)

To super Pala, że będziesz miała męża na miejscu :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797325 przez Ani-ta
a co do tego katarku to ja miałam podobny aspirator do noska tylko innej firmy, mnie się dobrze tym odciągało chociaż mój P był przerażony tym co robię, gruszki w ogóle nie miałam

pala nie ma to jak maż w domu a daleko będzie musiał dojeżdżać??

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #797330 przez agnesss
Domi, czyli cenowo tak jak u nas w sklepie. :)
Bierzemy z tej firmy tylko coś takiego jak ma Loca.

Pala, super - będzie Ci teraz raźniej :)

Jeśli chodzi o spanie, to ja mam odwrotnie, bo śpię aż za dużo! Idę spać ok 23 i wstaję o 9:30 czasem nawet po 10:00 :/ I to z wielkim trudem się zwlekam z łóżka.

Wybieram się chyba jutro do biblioteki. Dziewczyny, polecicie jakąś fajną lekką książkę na odstresowanie?

A u mnie szaro buro i dołek zawitał. Łezki mi lecą a w sumie to nie wiem czemu.

11 lata 1 miesiąc temu #797344 przez pala813
Ani-ta bardzo fajny ten artykul, zaraz szukalam drugiej czesci:) maz bedzie dojezdzal ok 60 km w jedna strone.

Agness ja polecam wszelkie ksiazki z seri literatura na szpilkach badz obcasach w zaleznosci od serii wlasnie:) a sama teraz czytam "Krysztalowy Aniol" Katarzyny Grocholi:)

11 lata 1 miesiąc temu #797346 przez domi2907
Agness ja go zamowilam z polski. Przywiezli mi go dzis :)

11 lata 1 miesiąc temu #797354 przez agnesss
Domi, powiem Ci ,że jak na taką odległość daleką ,to chyba nie dużo jeszcze dałaś za przesyłkę. I masz kolor uniwersalny, akurat za dwa lata dla dziewczynki bedzie :)

Pala, uwielbiam Grocholę, Szwaję itp. Może się skusze na tego kryształowego anioła? Albo jeszcze nie czytałam ''Trochę większy poniedziałek'' - teraz mi się tytuł przypomniał:)

11 lata 1 miesiąc temu #797357 przez annlu
Ah jak ja lubię jak mały się ze mna bawi. Odpowiada na moj dotyk. To takie kochane :) szkoda tylko ze przez chwile :(

11 lata 1 miesiąc temu #797382 przez darmag21
Agnesss ja czytalam BALLADA O CIOTCE MATYLDZIE super, ubawilam sie jak nie wiem, i przeczytalam w dwa dni tak mnie wciagla. Jest to ksiazka o zwyklej matce polce ktora zmaga sie z zyciowymi zagretami ale w humorze takze polecam.

Pala ale ci zazdriszcze tegi meza ba codzien. Narazie musze sie weekendami cieszyc, ale mam nadzieje ze nie dlugo.

11 lata 1 miesiąc temu #797403 przez moni91
hej mamusie :) u mnie szaro buro i co jakiś czas pada śnieg:( a ja leże bo mam jakieś dziwne bule brzuszka i podbrzusza nie wiem czy to malutka coś uciska:(:( masakra:(

11 lata 1 miesiąc temu #797460 przez pietruszka
Hej,

dzwoniłam dziś do szpitala, żeby zapytać o szkołę rodzenia. Wygląda to kiepsko. Zapisy są na styczeń, ale uwaga: trzeba być między 26 a 28 tygodniem. Innych ciężarówek nie zapisują :(
Co to za dyskryminacja :unsure:

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 1 miesiąc temu #797461 przez darmag21
Amojego Kacperka chyba chwyta jakies swinstwo, juz zaaplikowalismy lekarstwa, ale co sie odwlecze to nie uciecze, smarka troche i pokaszluje suchym kaszlem, do tego mowi ze go glowa boli. Na szczesci juz lezy w lozku, zobaczymy jak jutro bedzie, najwyzej polezy w domu i do zkoly nie pojdzie jak juz bedzie gorzej.

Ja chyba pojde sie wykapac i tez sie poloze, koszmarne sa te zimowe wieczory.

Piertuszka, to faktycznie, wymagania maja, kto sie zalapie ten ma szczescie kto nie to wypad... a niby powinna sie nalezec kazdej ciezarnej jak psu buda.... eh ta nasza wspalaniala Polska.

11 lata 1 miesiąc temu #797467 przez domi2907
J darmag to zaraz bedziesz chora i ty...przynajmniej u mnie jak ktos cos przywlecze to dwa dni pozniej ja tez jestem chora. :( kurujcie sie :)

Ja tez siedze pod kocykiem z herbatka i kanapka z serkiem...cos mnie dzis wzielo na serek :) za niedlugo pojde jakas kolacje wymaszcze..moze rybcie :)

Narazie mam wozek rozlozony w duzym pokoju i sie na niego gapie :) wieczorem maz pooglada a potem skladam i chowam :) narazie jeszcze nie musi tak stac :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka