BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 3 miesiąc temu #808210 przez kojka-waw
Hej.

Moni może mały Ci się jakoś tam ułożył i dlatego tak boli
Ja w takich staram się co chwila zmienić pozycję z nadzieją że on też zmiani ułożenie w brzuchu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #808240 przez Loca
Witam ze szpitalnego lozka :)
U mnie piekna pogoda, wiec moze to znak ze do domku pojdzemy :) teraz czekam na obchod, cos dlugo go nie ma, a chcialam sie odswiezyc troche.

Annulu ja miewam kolki ;) i to praktycznie ciagle, ale u mnie jest to zwiazane glownie z zaparciami.

Moni, ja tez czasem mam wrazenie ucisku w dle brzucha, ale wydaje mi sie ze to maluszek tak sie uklada :)

Roma, jak ja sie poloze na plecach to moj maluch tez sie aktywuje, zreszta on ostatnio kopie niezaleznie od mojej pozycji :P

Od tego lezenia juz mnie wszystkie boki bola...nie wiem jak juz lezec zeby dobrze bylo.

11 lata 3 miesiąc temu #808283 przez kojka-waw
Loca ja leze w sumie ponad 5 miesięcy i swira już dostaje.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #808287 przez moni91
Hej mamusie juz jest ok po godzinie kręcenia sie i rozmowy z malutka ułożyła sie tak ze dala mi pospać:):):)to na pewno malutka bo ma główkę juz u dołu dlatego ta to dokucza i boli czasem:( ale cóż musze wytrzymać jeszcze troche:):):):)

P.S dzis na 16dentysta:(:(:(:( masakra :(:(:(

11 lata 3 miesiąc temu #808289 przez Kasztanowa
Ja dziś spałam pierwszy raz z tą poduchą dla ciężarnych, dostałam od koleżanki. Powiem Wam - rewelacja :) Tak mi było wygodnie, że nawet nie podejrzewałam, że się da :D

11 lata 3 miesiąc temu #808424 przez Loca
Kojka, oszalec idzie :(

Ja jeszcz w szpitalu zostaje, jutro ide na usg no zobaczymy jak to sie potoczy wszystko.

W ogole, lekarka do ktorej na usg chodze pracuje w tym szpitalu w ktorym jestem, wiec przepisze sie do niej, tym bardziej ze ona ma dostep do historii mojej ciazy, bo kartoteka jest w przychodni, w ktorej przyjmuje :)

11 lata 3 miesiąc temu #808467 przez kojka-waw
Loca ja miałam w szpitalu codziennie usg żeby kontrolować szyjke.
Teraz chodzę do swojej lekarki do przychodni żeby badania i usg robić na fundusz
I prywatnie co trzy tygodnie do lekarza, który zakładał mi krążek.

11 lata 3 miesiąc temu #808490 przez darmag21
Hej dziewczynki ja jak zwykle nie mam kiedy do was napisac.

Zawiozlam malego do szkoly, potem zakupy, przyjechalam glodna wiec musialam zaraz cos zjesc, potem zznowu o 15ej jechac po niego o 16ej na zebranie, ehhh... powiem wam ze czasem nie wiem za co mam sie zlapac.

Loca na pewno bedzie dobrze, juz teraz pojdzie z gorki, teraz mi sie wydaje ze ciaza to jeden wielki stres, tym bardziej u mnie w miescie ... tuz przed porodem ..., maluszek obkrecil sie pepowina i sie udusil, masakra, teraz chodze i mysle czy moj sie nie obkreca. Niby tonie wina lekarza bo niczyj blad, ale chyba warto na usg zapytac lekarza jakmasie pepowina. Ja teraz w tygodniu zapytam bo nie da mi to spokoju.

Moni dasz rade u dentysty.

11 lata 3 miesiąc temu #808515 przez moni91
Wiem że dam rade ale i tak mam stresa bo to znieczulenie dużo nie daje bo jak będzie mi czyścić zęba w korzeniu to będzie bolało:(:( masakra:(

11 lata 3 miesiąc temu #808581 przez darmag21
Dostalam grzechotke z FP... tralala, bardzo fajna a juz myslalam ze nie przyjdzie.

Lece na zebranie.

11 lata 3 miesiąc temu #808618 przez annlu
Moni_91

Powodzenia u lekarza :)

Loca

Mam nadzieje ze niedlugo wyjdziesz i bedziesz mogla cieszyc sie sloncem .. :)

A ja dzisiaj czuje sie bardzo dziwnie. Nie moge usiedziec w jednej pozycji co chwile w każdej jest mi niewygodnie.... Do tego chwilami tak ciezko mi się oddycha ze o jeny.... A oczywiście do tego wpadam w paranoje ze moj maly jakos mniej się rusza... :D ojoj.

11 lata 3 miesiąc temu #808645 przez moni91
Już po kochane ale bolało tak czy siak niestety:(:( i bez zaświadczenia o ciąży nic mi nie zrobi więcej :( buuu i 100 zł pójdzie w plecy bo muszę do mojej lekarz prowadzącej się po to zgłosić :(:( A ja chodzę prywatnie:(a tego zęba chyba usunę bo odbudowanie go będzie kosztować 500zł:(:( Aj mam już dość dentysty umówiłam się na czwartek u gin i u dentysty ale nie wiem czy pójdę bo już mi się odechciało leczyć zęby:(:(

11 lata 3 miesiąc temu #808663 przez Porto1987
Cześć dziewczynki.

Ja dziś zabiegana cały dzień i byłam nawet u lekarza. Mam delikatny stan zapalny i dostałam na to globulki z florą. Do tego są skurcze. Więc mam brać no-spę i aspargin. Serduszko waliło jak szalone. Mam nadzieję, że te skurcze się uspokoją. No-spę mam w ciągu dnia łyknąć jedną i przed spaniem kolejną. Oby było lepiej. Zwracałam uwagę na szyjkę, to powiedziała, że jest z nią w porządku, że jest twarda i uniesiona mocno. Przynajmniej tyle dobrze ;)

11 lata 3 miesiąc temu #808706 przez pietruszka
Cześć,

widzę że temat spania powrócił. Ja dalej na wznak śpię. Zasypiam na lewym boku, a potem i tak się przekręcam.

Słuchajcie, miałyście może problem z krwotokami z nosa? Bo ja od czwartku miałam 3 razy. Strach gdzieś wyjść, bo jak mi poleci, to cała ubabrana.
Mam rano wizytę, to wspomnę lekarzowi o tym.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

11 lata 3 miesiąc temu #808716 przez annlu
A ja pochwalę Wam się moją kuleczką :)
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka