- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzis w nocy i ja nie spalam, mam takie okresy ze spie jak dziecko po tygodniu dobrego snu znowu nie spie i mysle czy jest wszytsko dobrze.
Loca, dobrze ze umilil ci sie czas w szpitalu i ze maz z kim pogadac i sie posmiac... mi ostatnio chyba tego brakuje, moglyby byc juz swieta, moze spotkania rodzinne i radosc dzieci z prezentow pozwoli troche zapomniec o zmartwieniach.
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
rzeczywiście mniej postów się teraz pojawia, pewnie dziewczyny zajęte przed świętami.
Ja po wizycie u lekarza. Nastraszył mnie przedwczesnym porodem, bo łożysko mam nisko i szyjka trochę się skróciła
Mam brać nospę, luteinę, magnez, rutinoscorbin na krwotoki z nosa i dużo odpoczywać.
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Od piątku mam troche do nadrobienia ale nie będe znowu tasiemca pisać bo nie mam nastroju.
Dzisiaj od rana sie odenerwowałam, bylam na badaniach krwi, oczywiście w jednym szpitalu nie mogłam wszystkiego zrobić bo tam gdzie poszłam nie robia grupy krwi i przeciwciał wiec musiałam przejsc sie do innego. Ludzi na mieście multum, nie patrza w ogóle, każdy sie pcha jakby koniec świata miał byc a to tylko święta. Jak wyszłam rano to wróciłam po 12 dopiero głodna i zła z bolącym brzuchem.
Jutro mam wizyte więc popytam mojej lekarki o to twardnienie brzucha które miałam kilka dni w tamtym tygodniu, boli mnie podbrzusze co jakiś czas a dzisiaj jak szłam to aż takie kłujące promieniowanie czułam w kroczu (sorry jakby to nie zabrzmiało). Mam nadzieje, ze zestaw leków - mam dokłanie taki jak pietruszka -trzyma ta szyjke ale nigdy nie wiadomo.
Co do krwotoków z nosa mi często na początku lala się krew teraz rzadziej ale co jakiś czas widze na ślady krwi na chusteczce. I dodatkowo tak jak faza mówi krwawią mi dziąsła.
Kojka daj znać jak po wizycie.
Faktycznie postów coś mniej ale myśle, że dziewczyny zajęte przygotowaniami do świąt.
Wczoraj kupiłam sobie kurtke, likwiduja u nas vogele i była wyprzedaż -70% na wszystko, za kurtke co kosztowała 399 zł dałam 119 i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Mąż też kilka rzeczy sobie kupił. Byliśmy tez na spożywczych zakupach juz takich większych i nasze maleństwo dostało od tatusia bajki, będzie co czytać wieczorami.
W niedziele dostałam od kuzynki męza cały wór ubranek i tak leża na podlodze bo wczoraj nie zdażyłam zrobić z nimi porządku a dzisiaj jeszcze nie miałam czasu, teraz dopiero mam chwile żeby usiąść i odpocząć to pewnie się za to wezme. Potem jeszcze po wyniki jedziemy z moim.
Ps: znowu przylazi do mnie ta sasiadka co kase sepi, nawet jej nie otwieram, cholera grudzien tyle pieniedzy idzie, dzisiaj jeszcze poszlo mi 150 na badania ale ona nie rozumie ze nie pozycze jej. Ostatnio jak jej ppwiedzialam, ze nie mam to sie mnie pyta czy jutro bede miala zeby jej dac, no niepowazna. Jakbym jej otworzyla to tylko bym jej nawciskala bo taki humor dzisiaj mam!
Ps2: Pyszne tagiatelle z lososiem i szpinakiem my wyszlo, ide sie zajadac, chociaz tyle.
Pozdrawiam
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na chwilę. Muszę chłopaków ogarnąć.
Po wizycie: krążek siedzi mocno. Dalej lezymy. Jak nie urodzę wcześniej to krążek zdejmą mi w 37tc
I teraz uwaga: młody waży 1200g.
Doczytam później co u Was jak chłopaki pójdą spać.
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dzisiaj dostałam kolejna page ubranej i juz nie moge się doczekac az zobaczę je na moim malenstwie *.*
A tak przy okazji to dzisiaj miałam ciekawa niespodzianke
Wyleciała mi SIARA.... Nie myślałam ze to nastąpi tak nagle
A jak tam u Was to wygląda ?
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pala813
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteśmy już w komplecie :)
Ja mialam pojedynczy wyciek chyba przed 20 tygodniem, wtedy to sie zdziwilam dopiero, ze tak wczesnie ale od tamtej pory nic:)
Moni ja mam przeczucie, ze urodze wczesniej, niepokoja mnie te bole brzucha, tak jak pisalam jutro wizyta zobaczymy co powie. Wczoraj sobie polazilam, postalam, dzisiaj od rana lazilam, teraz boli mnie kregoslup i kolka mnie zlapala, nisko po lewej stronie. Mam wrazenie, ze moja mala mniej sie rusza, za to strasznie mocno wypycha brzuch, ciekawe ile wazy, ze tyle sily juz ma:)
Ubranek dalej nie ruszylam:(
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Teraz może być jeszcze szybciej że względu na tą szyjke a wiadomo im bobas większy tym mocniej na nią uciska a ona się skraca.
Jak mi to dzisiaj lekarz powiedział oby przetrwać jeszcze 6 tygodni i będzie ok.
Moi chłopcy już śpią.
Ja dzisiaj zrobiłam sobie sama manicure hybrydowy. Wszystko na leżąco ale jakoś wyszło.
Ciekawe ile się będzie trzymać.
Idę na jakiś film.
Będę zaglądać, chociaż mam wrażenie że pustki będą.
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pala, mam podobnie jak ty. Mniej intensywne ruchy czuję i taki jakby ucisk na krocze (nie wiem jak to nazwać).
Wycieku siary jeszcze nie miałam.
Ogólnie to lekarz mnie nastraszył i postanowiłam nie łazić nigdzie. Świat się nie zawali, jak nie kupię reszty prezentów albo nie wybiorę kleju do płytek. Niech się kto inny tym zajmie.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
W pierwszej ciąży nazywałam to: syndrom zwichniętej cipki.
Ja z prezentami jestem jeszcze w czarnej du.ie.
Uważajcie na siebie i nie szalejcie.