- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A tu jest zimowy bałwanek :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
ROMA, to chyba normalne, ze jak człowiek przyzwyczajony do bycia bez m, i potem gdy ten jest dłuższy czas w domu to wkurza, ja myślę ze w ten sposób radzisz sobie z tęsknota i wolisz żeby był krócej z wami m niż potem cierpieć...
Do piątku, bo mam wizytę u lekarza i dowiem się czy już nie muszę leżeć
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do nacinania krocza to ja o tym nawet staram się nie myśleć :/ Może faktycznie jest to dobre, zapewne lepsze niż jak się popęka na różne strony, ale szczerze to mnie obie te opcje przerażają :/ Ogólnie to im bliżej porodu tym bardziej się boję... Jeszcze nasłuchałam się krzyków z porodówki jak leżałam w szpitalu:/ Masakra. I ogólnie cały dzień czuję sie do bani i leże:/ Brzuch twardnieje, zmęczona jestem strasznie bo długo siedzieliśmy z moim mężem wczoraj i rozmawialiśmy, a spać nie mogę, zreszta jakbym zasneła to w nocy bym nie mogła spać :/ No i chyba po raz pierwszy w życiu dopadła mnie zgaga Ehh szkoda słów:/ Czekam aż mój skończy reperować mój tel i obejrzymy pewnie jakiś film i pójdę się umyć i spać.
Pala nie ma to jak dobre rady :/ Wrrr. Ludzie powinni zrozumieć że każdy ma swoje życie i nie proszeni nie powinni się wtrącać. Co innego jak się kogoś o radę poprosi, a co innego jak ktoś wciska nosa w nie swoje sprawy. Nie denerwuj się bo nie warto Ludzie tak robili, robią i będą robić, a każdy ma i tak swoje zdanie i życie
Możliwe że z nerwów, poleż, odpocznij na pewno będzie lepiej
Darmag jak na razie ja nie kupuje żadnego mleka, poczekam co będzie, najwyżej ktoś skoczy do sklepu, ale mam nadzieję że z moim mlekiem bedzie wszystko ok i małemu to wystarczy
Pietruszka życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Współczuję rozłąki :/ Mnie też to niedługo czeka:/ No ale co zrobić, takie życie:/
Ete ja to lubię kaszki ryżowe na mleku modyfikowanym
Pala my nadal nie mamy wózka ani nosidełka:/ Ogolnie nie martwię się tym bo wiem że jak sama nie zdążę nic wybrać to moi rodzice sami coś znajdą, tylko że już bym chciała go mieć i oglądać i w ogole No ale nie będę na siłe jeździła jak nie za dobrze sie czuję, tym bardziej w pobliżu nie ma żadnych ciekawych sklepów z wózkami..:/
Darmag powodzenia na wizycie:)
Loca ślicznie wyglądasz:) Po za brzuszkiem to chudzinka jesteś No i brzusio też mi się malutki wydaje w porównaniu z moim.
Jutro już na bank muszę się zmobilizować i jakąs fote zrobić i wam wysłać, bo piszę o tym moim wielkim brzucholku zamiast pokazać Bo na tych ślubnych zdjęciach to nie widać za bardzo
Claudii to fajnie że wraca aż na dwa miesiące:) Trochę sie nim nacieszysz i pomoże przy maleństwie
Majeczka śliczna dziewczynka:)
Ete życzę żebyś już nie musiała leżeć i w końcu trochę odżyła:) Bo to leżenie wykańcza, męczy chyba bardziej niż jak się coś robi :/ Przynajmniej ja tak mam.
A no i dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzenia:)
Wszystko sie udało i był moment zabawny nawet na samym ślubie jak mój się pomęczył trochę żeby obrączkę mi założyć bo akurat palce mi napuchły troche
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
MAJECZKA śliczna dziewczynka!
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przed chwilą mój brat wrócił do domu bo był po swoją córeczkę która była przez tydzień u swojego prapradziadka a tam są dwa koty Baśka i Filemon oraz był kanarek. Właśnie był bo przez uwagę ktoś nie zamknął drzwi w pokoju gdzie była klatka z ptaszkiem i jeden z kotów na niego zapolował. Ale to nic całe to zdarzenie widziała mała i z przejęciem opowiada mojemu bratu: Kanarka nie ma Filemon go zabrał. I dość długo płakała i uspokoić się nie dało jej. Dzisiaj też z przejęciem opowiadała o tym mojej mamie przez telefon:)
a ona jest taka sprytna że potrafi sama już się posługiwać telefonem i kiedy tylko chce to dzwoni do wszystkim i nawija jak katarynka
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Majeczka, o masz towarzystwo jak Cię odwiedza
Darmag, koniecznie zdaj relację z wizyty
Baśka, no czekamy na zdjęcie
Co do wielkości brzuszka, to myślę że teraz w 8 ms urośnie sporo tak mi się wydaje
- claudii09853
- Wylogowany
- budujemy zdania
I ptaszka mi szkoda i małej mi szkoda:) bo straciła kanarka:)
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Majeczka sliczna masz ta panienke.
Baska co do naciecia krocza to tego wcale nie czuc, niech inne mamuski to potwierdza... to moze sie uspokoisz.
Ja juz leze chcialabym nie dlugo zasnac bo wczesnie wstaje.
Aaaa dostalam prezent od meza, Poradnik perfekcyjnej Pani domu ...hmmmmm, oraz dziennik fitness z Ewa Chodakowska...hmmmmm, czyzby maz sie martwil ze bede nie perfekcyjna po porodzie i potrzebuje poradnik ? I ta Chodakowska, pewnie jak widzi wieloryba przed soba to chce lagodnie mi to powiedziec ze trzeba bedzie sie za siebie wziasc ? ... coz.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- baska007 2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do prezentu to zapewne nie miał nic złego na myśli Pewnie chciał Ci zrobić prezent który się przyda i akurat to mu wpadło do głowy
Co do ksiązek to mój mąż zamówił ostatnio sobie instukcję obsługi do dziecka:D Już jakiś czas temu w empiku to oglądał aż w końcu zamówił
No i teraz tak patrze i widzę ze przepłacił trochę bo więcej dał za dwie:/ A teraz są tanszę, no ale trudno. Ogólnie to o to chodzi : allegro.pl/bobas-instrukcja-obslugi-l-bo...rab-i3913589182.html . Jak w sklepie przeglądałam to się naśmiałam bo napisane jest to w takim stylu jak instrukcja do telewizora czy coś takiego
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Z gory wam dziekuje bo cos mi nie daje spokoju, niby jest w normie ale kazala obserwowac na nastepnym i w sumie nie wiem czemu bo sie ten wymiar nie zmienil od 23 tygodnia.
Przepraszam ale jakos sienie moge uspokoic.
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Baśka dużo szczęścia kochana:-*:-*:-*
Majeczka śliczna dziewczynka
U mnie jak na razie dobrze chodz tak jak pala czuje sie jak staruszka jak idę na zakupy z moim skurcze jak na razie ustały albo juz sie przyzwyczaiłam do nich:)najwazniejsze to ze mi juz miednica nie dokucza czasem czuje ból nóg ale daje rade wrazie czego jestem juz spakowana do szpitala wiec jestem spokojna:) aj to juz prawie 36tc jeszcze troszke:) Oki kochane do potem jak bende miala neta:)
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Domi, ja takiego pomiaru w ogóle nie miałam robionego. Wyglda na to że każdy lekarz zwraca uwagę na co innego.
Instrukcja obsługi dziecka hehe na ładnie.
Baśka, ja myślę że wszystko inne będzie Cię tak bolało, że nacięcie krocza to pikuś
Darmag, ja to bym coś zaczęła krzywo patrzeć na męża jakby kupił mi książkę "nie potrafię schudnąć" a tak, to źle nie jest, jak byłam w matrasie to większość mężczyzn właśnie pytało obsługę o te dwie książki, więc chyba "ten typ tak ma"
Co do włosków, to polecam odżywkę z proteinami mleka
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14054 i olejek z loreala do włosów
wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=46799 tani nie jest, ale nie zawiera silikonów, nie obciąża włosów i naprawdę wystarczy pół pompki żeby włosy pięknie błyszczały
Dziękuję bardzo za komplementy brzusio nie duży ale jestem z niego dumna idę spać dalej.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Domi ja chyba takich pomiarow nie mialam robionych, bynajmniej nie mam ich nigdzie zanotowanych na wydrukach. Mysle ze nie powinnas sie martwic bo gdyby cos nie tak to mysle sobie ze lekarz by w tajemnicy nie trzymal tylko mowil jak sie sprawy maja. Na pewno jest wszystko dobrze a jesli sie niepokoisz to zadzwon do lekarki i zapytaj, mysle ze ci wszystko wyjasni.
Loca mi o tej godz dzis budzik dzwonil bo ja na 8:00 to zawsze jade do lekarza bo dIs Kacper na poludnie do szkoly i inne godziny by mi nie pasowal, ale w sumie to dobrze bo nie bede siedziala jak na szpilkach w oczekiwaniu.
Moni ja tez czuje sie jak staruszka, kosci bola... kregoslup siada, czlowiek jak chodzi to buja sie z prawej na lewa. No ale chyba to szybko zleci ?