- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pietruszka, ja tez troche meza zaniedbuje

1,5-2 h ciagiem? Matko to ja mam zlote dziecko, ktore ciagiem spi 4h i to tak ze ja go budze bo spi biedak zasrany i zalany po lopatki.
Swoja droga chyba musze wcinac wszystko co gotowane na parze i ewrntualnie pieczone w piekarniku, maly mi sie wreszcie odblokowal i juz nie cisnie kupala 3 dni tylko raz dwa i bomba biolokgiczna gotowa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
4 tygodnie temu o tej porze rodziłam Zuzika. Często tak sobie wspominam

Pozdrawiam Was mocno

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A jak Wasze plany?
DARMAG ja też ci współczuje dwójka dzieci i studia ja nie studiuje i wiem jak ciężko, ale dasz radę w końcu i skończysz studia a dzieciaki będą mogły być dumne z takiej mamy
PIETRUSZKA tak to jest jak przychodzi dziecko na świat to zawsze wszystko zmienia ja też się nieraz nie dogaduje z facetem tak już jest spie w pokoiku z małym on jak jest to z vicą i takie życie.....będzie dobrze unormuje się wszystko zobaczysz..
PORTO no to masz już 4 tyg ja jutro 3 ale i tak zleciało
LOCA super że mały na cycku śpi 4 godz moj najwięcej raz na jakiś czas 3 i to w dzień noc co 2 pobudka , fajnie ,że już kupki robi , a do karmiasz czy tylko cyc?
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

[/url
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
Wczoraj za to czulam sie zle, zasypialam gdzie sie dalo.
A dzis w nocy snila mi sie Roma i jeszcze jedna mamusia ale nie pamietam ktora

Pietruszka tak to jest jak juz maluch pojawia sie na swiecie ...wszystko zmienia sie, ale gwarantuje ze wszystko sie unormuje.
Roma trzymam kciuki za dobre radzenie sobie, moj jeszcze w domku jest i jest latwiej ale przez tydzien jak go nie bylo to mialam ciezkie dni.
Loca bronie sie w czerwcu. Jutro jade do szkoly bo musze badania zronic i potrzebuje sporo informacji.
Ete ... wszystkiego naj nak naj ....
Porto ja tez czesti mysle o moim porodzie, co prawda bylo to cc ale nigdy nir zapomne tych emocji kiedy mnie szykowali.
A my za tydzien mamy chrzciny, ubranko dla Olo gotowe tylko ja dla siebie nie mam, porazka, jak ciezko kupic cos ... drugie imie mojego Olo to Maksymilian, ksiadz wymagal jak pierwsze nie swiete.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

allegro.pl/z-szafy-maksia-modne-firmowe-...msc-i4149257223.html
Wszystkiego dobrego

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Porto, ja tez wspominam swoj porod co jakis czas ahh... to byly emocje

Darmag, to juz nie dlugo

Ah...Ete wszystkiego najlepszego!

Roma, ja malucha nie dokarmiam bo dalismy mu raz mm i pozniej mial problemy z brzuchlkiem, to juz nawet jak ja cos zjem to tak nie dziala zle na niego jak mm, ale mam z gerbera wiec może dlatego. Na szczescie mam na tyle duzo pokarmu ze maluch sie najada, ale za to jak sie budzi to gdyby mogl to rzucilby sie na mnie i odgryzl polowe cyca.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Loca jak ja bym chciała mieć tyle pokarmu co Ty. Moja Zuzia uwielbia jeść z piersi, ale nie starcza jej. Chociaż wczoraj wypiła mm 2 razy i w sumie 100 ml a reszta z piersi, więc się cieszę jak nie wiem

Coś jeszcze chciałam napisać którejś z Was, ale już nie wiem

- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
u nas noc super. Trzecia noc, kiedy mały wstaje ok 1, potem 4, a potem 7. także rewelacja. od kiedy odciągam pokarm jest spokojniejszy i mniej płacze

Roma, widze, że Twój Marcelek to ranny ptaszek, tak jak Ty

Porto, ja mam dużo pokarmu, ale czasem też mi nie starcza. mały czasem chce jeść co godzinę.a ile z tego kup

Darmag, Twój Olo super spi w nocy, fajnie, że daje sie mamie wyspać
Ete, 100 lat

oo mój królewicz już stęka. zaraz będzie wołanie o papu

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
DARMAG super chrzciny ja na razie mam juz chrzestnego jeszcze tylko chrzestną i będzie gotowe ale na razie nie chrzcimy poczekamy jak będzie cieplej
MM masz racje należę raczej do rannych ptaszków nigdy nie lubiłam długo spać może mały tez? kto to wie , Twoj śpi nie zle po 3 godz super
[/url
- domi2907
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nadzieja umiera ostatnia :)
Ja nawet nie mialam kiedy usiasc

Ja z tym karmieniem to juz mam dosc..typu ludzie na mnie krzywo patrza w przychodni jak mowie ze dokarmiam...nie mam na tyle mleka poza tym maly coraz gorzej ssie..zasypia po 15 minutach a cycek dalej pelny..a po 10 min wojna bo "jestem glodny". Takze w sumie bardziej odciagam i mu to potem daje butelka ale z kolei recznym odciagaczem to mozna sie wsciec..tyle czasu i leci jak kot naplakal. Takze moze pociagne tak jeszcze ze dwa tygodnie i koniec przygody i zostanie na mleku mm..i nic na to nie poradze...
Maz wczoraj byl w pracy caly dzien i pol nocy a maly wczoraj mial cos dzien marudzenia. I co sie w nocy budzil to byl problem zeby go uspic. O 24 musialam go dwa razy przebrac bo po przebraniu piec minut zrobil nastepna kupe..i wtedy to juz o zy szeroko otwarte i w lozeczku nie chcial lezec. Dopiero trzeba bylo go ponosic i pospal do 3... O 3 to samo...takze jestem w sumie dzis niewyspana.
Buziaki dla was. Czytam was na bierzaco ale juz mi sie maly budzi..milego tygodnia
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
Ostatnio co się zabiore za pisanie, to albo mały coś chce, albo mam mnóstwo innych rzeczy do zrobienia…
Pala super, ze mogłas pojeździć na koniku! Lenka pewnie tez będzie konikolubna:)
Loca my tez jutro mamy wizyte u pediatry na 12:10 ciekawe jak t jest ze szczepieniem skoro mały nadal ma katar…
Darmag , to miałas przekichany weekend…
A za zyczenia serdecznie dziejuje! W prawdzie mam jutro, bo jestem z 15 i chyba coś żle zaznaczyłam w profilu:/ Ale fajnie będzie dwa dni dostawać zyczenia
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Była dziś u nas położna i Zuzik waży już 4140g

Domi Zuzia też często ma tak z karmieniem, że pociągnie chwilkę i odlot ma. Wtedy miziam ją po policzku i zaczyna ssać, ale za chwilę znowu przestaje

Fajnie Wam dziewczyny jak nie dokarmiacie. U nas póki co to nie przejdzie

A ja od jutra jestem sama z Zuzią. Nie wiem jak dam radę

- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10

A Igi dzis tez swiruje. Ani butli ani cyca, a jak juz wezmie cyca to nie ssiee takimi posuwistymi ruchami tylko raczej ciamka sobie, porazka.... no i caly dzien wymiotuje na prawo i na lewo....eh A gdzie tu do 4 miesiaca....
Ja dzis mialam wizyte i ginekologa. Oto sytuacja gin: jak tam sie rana goi? ja: dobrze, choc pierwsze 4 tygodnie to byla masakra, ale teraz juz lepiej!. Gin: no wie pani po cc tak jest. Ja: sluham? Przeciez rodzilam sn, cc to mialam miec. Gin: a no tak bo tak mi to cc utwiło...
Poprostu myslałam ze sie przewroce...jak to uslyszalam.
Zbadał, pobrał cytologie, zrobił usg dopochwowe i wszystko cacy. jajniki uspione (laktacyjne)jak to stwierdził i raczej nie będe w tych 13 % kobiet, które miesiaczkują karmiąc. Dostałam jakies tabletki anty dla mam karmiacych. Ale jeszcze mam kwarantanne do 8 tyg wiec poki co prochów nie bede brac, bo to codziennie jedna od kiedy sie chce....
Spokojnej nocy!