- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- annlu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Przepraszam ze wam nie podpisuje ale przechodzę jakieś załamanie

Od samego poczatku modliłam sie wręcz o zdrowie malego, dbałam aby ciaza przebiegła prawidłowo. Potem jak sir urodził robiłam wszystko żeby było mu dobrze... Żeby byl zdrowy szczesliwy... Zrobiłabym dla niego wszystko...
A dzisiaj uslyszalam ze nie dbam o niego, ze kolki ma przeze mnie i jak tak dalej pojdzie to trafi do szpitala przeze mnie... I to słowa najbliższych

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Porto1987
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Coś moja pociecha niespokojnie śpi

Annlu zapewniam Cię, że jesteś najlepszą mamą dla Dawidka. Wiem, że takie słowa bolą i ciężko je przyjąć. Może porozmawiaj z osobą, która tak Ci powiedziała. Kochana trzymaj się

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Porto, wczoraj to chyba wszyscy mieli senny dzien moj maluch tez przespal mial moze godzine czuwania.
Ete, chyba bedziesz musiala zaczekac az maly bedzie zdrowy calkowicie... ta pogoda jest tak beznadziejna wszyscy choruja.
Annlu, Ty najlepiej wiesz co jest dobre dla Twojego dziecka,a wszyscy inni to "ciotki dobre rady" nawet ci najblizszsi.
Trzymaj sie i staraj sie nie brac do serca komentarzy innych.
No a my podobnie jak Porto zostajemy sami w domu...nie powiem panika jest

- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

U nas wieczor i larmo, ale nie wydaje mi sie ze przyczyna sa kolki, bo maly uspokaja sie po wzieciu na rece... u tescow wszyscy go nosili i jeden dzien starczyl zeby nauczyc sie wymuszac, teraz zasnal przy cycku i odlozylabym go do lozeczka ale podejrzewam ze stanie sie to z czym walcze od 3h klade do lozeczka a tennoczy otwiera i spac nie bedzie :/
W ogole dzisiaj na spacerze mnie burza zlapala, dziecko w wozku wrzask i musialam leciec do najblizszego miejsca w ktorym moglam malego uspokoic i nakarmic padlo na pokoj matki z dzieckiem w centrum handlowym a kurcze nie chcialam jeszcze go zabierac w takie miejsca :/ sila wyzsza.
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

DARMAG ja też widziałam zdjęcia z chrzcin na fb super ładnie wyglądaliście. I juz impreza za toba teraz chyba twoja najbliższa to komunia kacpra nie?
LOCA dobrze ,ze wogóle znalazłaś jakieś miejsce żeby małego nakarmić , u nas się zanosiło na burzę ale jakos przeszło bokiem. no a maly jak był noszony to bedzie wymuszał normalka mój śpi w łóżeczku ale jak go boli brzuszek to ze mną i też juz podłapał widzę
PALA pewnie juz te strony nie wrócą
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Roma ja jutro wybieram sie na wizyte kontrolna. Musze pobrac zaswiadczenie ze zglosilam ciaze na becikowe bo jeszcze nie zlozylam papierow.
Roma mysle ze kolejna imoreza to roczek Olusia i kolejna za dwa lata to komunia Kacpra.
Ciesze sie ze te chrzciny sa juz za mna.
Robi sie na tym forum nas tak malo ze mozna policzyc na palcach jednej reki
My dzis mamy pierwsze szeczepine, mam nadzieje ze dobrze je zniesie. Szczepimy 6w1.
Milego dnia mamusie,
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10

, a my dziś kończymy 8 tygodni

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ETE no fakt jak mały chory to go nie zaszczepią , może za tydzień się uda , gratuluje 8 tygodni
MONI no wcięło wszystko chyba około tydzień
No ale po woli się pojawiacie więc jest nadzieja....że będzie wszystko ok
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
co tu się dzieje? pisałam wczoraj, ale widze, ze nie tylko mojego posta wcięło

a dziś się chciałam zalogować i wyskoczyło mi, że nie mam konta

Ete, mój mały jest młodszy od Twojego o równe 2 tygodnie :)a co lekarz na ten katar? nic nie przepisał? ja jak miałam katar to wyszukałam sobie krople do nosa- disnemar. jest tez wersja dla niemowlaków. jest to woda morska. mi pomogło, super udrażnia nos i po 2 dniach katar minął.
Darmag, super, ze impreza udana, slicznie wygladaliście. my szczepienie mieliśmy wczoraj
Loca, to miałaś przygodę. ja to się tak boję burzy, ze bym spierniczała, gdzie pieprz rośnie

Roma, pisałam wczoraj Tobie o kolkach. Wiem, co przechodzicie. u nas już o nieboo lepiej. dawałam małemu 2 x dziennie po 2,5 ml debridat i 2 kropelki dziennie biogai. po ok 2 tygodniach się poparwiło. nie wiem czy przez kropelki, czy samo przeszło. wczesniej karmiłam swoim mlekiem z butelki i myślalam, że to pomogło, ale od 3 dni karmię piersią i jest dobrze. i w razie co mam do sprzedania te kropelki z niemiec- kupiłam 2 buteleczki, jedna nie otwierana...
no właśnie wczoraj pisałam, ze mieliśmy szczepienie. Miki spał wczoraj prawie cały dzień. a dziś od 5 marudzi i popłakuje

a dziś zostajemy sami wieczorem, bez tatusia, bo ma 2 zmianę. pierwszy raz sama będę kąpać małego. dobrze, że lubi się kąpać, bo inaczej bym panikowała. i mam nadzieję, że marudzenie do wieczora przejdzie.