BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #850492 przez nati.olsztyn
Gosienko Kochana, dziękuję za odpowiedź. Lekarz jeszcze nie oddzwonil, więc czekam. Trudno mi określić z jaką częstotliwością występują te bóle bo jak już złapie to chwilę trzyma.

edit: Dzwonił. Powiedział oczywiście że przez telefon to on wiele nie pomoże, że jeśli są skurcze w dodatku bolesne to powinnam jechać na ip. Pytał jak często mam te skurcze, ale kurcze ja nie wczuwalam się tak w nie i nie wiem. Zwrócę na to uwagę. Teraz to dopiero mam stresa bo zasugerował że mogą wody odejść, że może muszę dostać sterydy, może zostać w szpitalu itp. :-( A mi na samą myśl o zostawieniu synka z kimkolwiek chce się płakać:-( Mąż wróci po 19 to pogadamy.

No nic, jakby co to mój lekarz jutro od rana ma dyżur w szpitalu to najwyżej rano podjade. Teraz wzięłam no spe i paracetamol i trochę puscilo; zobaczymy na jak długo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #850498 przez Uśmiechnięta86
Rany trzymam nati kciuki żeby Ci szybciutko przeszło:*!!!
I żeby ten lekarz oddzwonił!!!!

Właśnie wychodzę z pracy ;/
9 godzin 20 minut w pracy ...
Jestem wyczerpana;/
Stres dziś był i dużo pracy;/ eh...
Nie nadaje się już na takie wyczerpanie a tu jeszcze miesiąc minimum..;/;/
Dobranoc kochane ja idę do domku spać bo padam na pysk...
A jutro do pracy na 8:00!!!

Syneczek skacze po brzuszku caaaaały dzionek.
(Może akurat on miał dobry dzień ... chociaż z moim stresem dzisiejszym to nie wiem czy mu dobrze;/)

Pozdrawiam Kochane !!!

11 lata 1 miesiąc temu #850504 przez Gosia27
nati.olsztyn napisał:

Gosienko Kochana, dziękuję za odpowiedź. Lekarz jeszcze nie oddzwonil, więc czekam. Trudno mi określić z jaką częstotliwością występują te bóle bo jak już złapie to chwilę trzyma.

edit: Dzwonił. Powiedział oczywiście że przez telefon to on wiele nie pomoże, że jeśli są skurcze w dodatku bolesne to powinnam jechać na ip. Pytał jak często mam te skurcze, ale kurcze ja nie wczuwalam się tak w nie i nie wiem. Zwrócę na to uwagę. Teraz to dopiero mam stresa bo zasugerował że mogą wody odejść, że może muszę dostać sterydy, może zostać w szpitalu itp. :-( A mi na samą myśl o zostawieniu synka z kimkolwiek chce się płakać:-( Mąż wróci po 19 to pogadamy.

No nic, jakby co to mój lekarz jutro od rana ma dyżur w szpitalu to najwyżej rano podjade. Teraz wzięłam no spe i paracetamol i trochę puscilo; zobaczymy na jak długo.

od razu wody nie musi starszyć odejściem wód,ale może być że trzeba będzie wprowadzić tokolizę i to wyciszyć,3mam kciuki

mnie łupie w lędźwiach,prze w dół, brzuch twardy no i co myśleć, ja w u siebie podjerzewam zmęczenie itd

Uśmiechnięta odpocznij kochaba

11 lata 1 miesiąc temu #850511 przez nati.olsztyn
Dziękuję Gosiu! Zobaczę co się będzie działo wieczorem i rano. Teraz ten ból puścił ale jak zaczynam chodzić to odrazu brzuch twardnieje. A jutro pojedziemy rano na ip i zobaczymy co dalej. Poryczałam się!
To mam torbę brać ze sobą, tak?

11 lata 1 miesiąc temu #850514 przez biedroneczka39
nati.olsztyn jak cię pocieszyć złotko? Tulę cię mocno. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki :kiss:
uśmiechnięta miłego odpoczynku :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #850516 przez Paradise1982
Hej dziewczyny!!

Nie pisalam, bo po pierwsze nie mialam internetu, a nie chcialam sie rozpisywac na komorce, a po drugie na okraglo rozpakowywalam rzeczy w naszym nowym domu :)
W poniedzialek bylam ostatni raz w pracy, myslalam, ze umre z bolu bioder, wiec wczoraj poszlam do lekarza, ktory dal mi zwolnienie, a od 17 marca mam urlop, a po urlopie macierzynskie.

Nati
- paczka jeszcze nie doszla, ale mam nadzieje, ze niedlugo :) Slodki ten Twoj plywak! Ja tez bede z Victoria plywac od kiedy tylko sie da, wiem, ze sa zajecia dla maluszkow.
Jak tam Twoj brzuch? Moze zadzwon do lekarza?? Edit: o boze Nati, mam nadzieje, ze Ci przejdzie!!! Ja bym wziela torbe...Boze ja swojej nawet nie zaczelam pakowac. Jutro przyjedzie nowa pralka, to zaczne prac i prasowac...

Usmiechnieta - mnie jak boli kregoslup, to biore dluga, ciepla kapiel.

Danusia - jak czapeczka dojdzie, to na pewno sie pochwale :) Ufff, przeprowadzka byla bardzo meczaca, ale juz jestesmy prawie rozpakowani i od dzis mamy internet, wiec czuje sie w koncu jak w domu, Hurra!!
Ja tez w ogole nie tyje ostatnio, tak jak przytylam 5 kg tak stoi w miejscu, ale moja polozna nie ma zastrzezen (szczegolnie, ze waze troche za duzo), wiec chyba spoko.
Tak w ogole to sliczny brzuszek i masz zaje********* bluzke!!!! Normalnie sie w niej zakochalam! :)

Usia - ale super Ci twoj niespodzianke zrobil. Cudny ten bujaczek!!

11 lata 1 miesiąc temu #850527 przez nati.olsztyn
Kochane, dziękuję za ciepłe słowa. Jesteście cudowne!:-)Nawet nie chcę myśleć że mogłabym zostać w szpitalu, ale co ma być to będzie...

11 lata 1 miesiąc temu #850539 przez OlgosAmigos
nati trzymaj się!wszystko na pewno będzie w porządku, ale jak to się mówi "przezorny zawsze ubezpieczony" :kiss: lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić wszystko jak się da :kiss:
Gosia nie boli mnie w krzyżu tylko jak macica twardnieje to boli od góry do dołu :huh:

11 lata 1 miesiąc temu #850553 przez biedroneczka39
A ja właśnie leżę w wannie I grzeję mój kręgosłup I mam nadzieję że chociaż trochę złagodzę ból moich korzonków. Miłego wieczorku brzucholki :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #850575 przez nati.olsztyn
biedroneczka39 napisał:

A ja właśnie leżę w wannie I grzeję mój kręgosłup I mam nadzieję że chociaż trochę złagodzę ból moich korzonków. Miłego wieczorku brzucholki :silly:

Kochana, byle nie była za ciepła ta kąpiel!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #850584 przez biedroneczka39
nati.olsztyn napisał:

biedroneczka39 napisał:

Kochana, byle nie była za ciepła ta kąpiel!:-)

A dlaczego? Póki woda nie parzy to chyba jest ok tak ? :silly:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 miesiąc temu #850599 przez danusia87
Nati Kochana nasza normalnie strasznie się zaczęłam o Ciebie martwić!!!!
Daj jutro znać jakbyś w końcu zdecydowała się na izbę przyjęć!!!!!!! W ogóle pisz co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paradise dzięuję za komplement!!!! A bluzeczka w New Yorkerze kupiona na wyprzedaży za jedyne 4.99euro hehehe musiałam sobie coś kupić bo do starych już troszkę ciężko wejść:P

biedroneczka nati ja uwielbiam gorące kompiele i tak jak z Olivią tak teraz z Marcelem ciagle kompie się w gorącej wodzie ... wiem że to nie dobrze ale jak mam chłodniejsza wode jest mi zimno hehehe ;P

Mój mężuś dzisiaj obchodzi swoje 29 urodzinki tzn. obchodzimy na sofie w ciszy z kruszoną z jabłakami bo takie ciasto sobie zarzyczył :) a teraz zmykam już spać ...

P.s. torba od wczoraj spakowana wiec moge juz byc spokojna :P

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 1 miesiąc temu #850649 przez nati.olsztyn
Danusia Od 17 do teraz(21.00) miałam 11 skurczy /skurczow ( jak to się w końcu mówi i pisze?) nieprzyjemnych, ale nie bolesnych. No i ten ból okresowy przeszedł, lekko ćmi tylko w krzyżu. Malutka się rusza normalnie. Zobaczymy rano, ale napewno jutro tak czy siak pojedziemy na izbę.
Wszystkiego naj dla meżusia!:-)

11 lata 1 miesiąc temu #850699 przez [email protected]
Hej powiedzcie mi może jakie to uczucie mieć skurcze?
Bo ja nie wiem czy mam czy nie.

11 lata 1 miesiąc temu #850720 przez nati.olsztyn
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Hej powiedzcie mi może jakie to uczucie mieć skurcze?
Bo ja nie wiem czy mam czy nie.

Mówiąc najogólniej to czujesz że brzuch staje się twardy. Niektóre skurcze są bolesne, inne nie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka