- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonan12
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam dosyć głowa mnie boli od płaczu
Mam nadzieje że synek się nie pospieszy bo z przygotowaniami jestem do tyłu nie mam nic wyprane i poszykowane
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Może się doda fotka:D taki jest mój 3w1 , bolder sd ecoline
Koła duże pompowane, przednie 360 stopni, dosyć ciężki z dużą gondolą waży ok 15 kg .
Ale postawiłam na amortyzację i wygodę maleństwa. Jakoś to zniosę z drugiego piętra...
rozkłąda się łatwo więc najpierw będę znosić stelaż i dopiero na parterze podepnę gondolę z maleństwem. Sprawdzałam z lalką da się Wyćwiczyć trzeba tylko bezpieczną metodę
Mam do tego spacerówkę i fotelik samochodowy. ..one są lżejsze 12kg a z fotelikiem 10kg.
iwonan- kochana pogodzicie się ... przecież się kochacie:D Nie denerwuj się . Melisę wypij. Każde małżeństwo się kłóci ...ważne żeby porozmawiać jak się już uspokoicie ...
Bo teraz w kłótni i emocjach to nie ma sensu.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
iwonan12 powiem tak: doskonale Cię rozumiem. U mnie w związku też ciągle jakieś burze. Dziś niedziela w samotności Moje córcie mają zajęcie , pogody brak I nawet w telewizor nie chcę patrzeć. A zaczęło się wczoraj jak wracaliśmy z parapetówki. Wiadomo mój sobie popił jak to na imprezie. Rozumiem. W drodze powrotnej taksówką miał pretensje do mnie że taksówkarz zna moje imię I ma numer telefonu. Logiczne tu w UK. Tym bardziej że zamawiam tylko tą jedna firmę już drugi rok. Po za tym dostaję smsa z informacją o płatności I o tym że np już czeka. Machnęłam ręką. Z pijanym nie będę wdawać się w dyskusję. Co najbardziej boli to to że on sobie dziś smacznie spał do prawie 13 a ja od rana sprzątanie, odkurzanie , śniadanko, obiadek I zakupy większe w markecie bo przeważnie w weekend trzeba zrobić. I oczywiście wszystko sama bo pan się musiał wyspać. Potem wstał, zjadł ja nie odzywałam się słowem. Poleżał I wyszedł I już 3 godziny go nie ma. Kolega zadzwonił I poleciał. I jak mam się czuć? Ja zapieprzam pomimo że boli mnie jak cholera a on ma wyje...że się tak wyrażę. Niestety to nie pierwszy I nie trzeci raz. Mam czasem tak dość. Wyć mi się chce
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój siedzi przed komputerem ale dopiero po tym jak wspólnie posprzątamy i albo ja albo on gotujemy.
Ja nie mam jeszcze L4 i myślę że dopiero w połowie kwietnia wezmę L4 .
ALe mam nadzieje że mnie wtedy mój mąż ze wszystkim nie zostawi ...
Ustaliliśmy przed ślubem że wszystko robimy razem a byliśmy narzeczeństwem 5 lat więc dobrze sprawdziłąm czy się nadaje. i może dopiero od niecałych dwóch lat jesteśmy małżeństwem ale sprawdza się cały czas.
A jak u was było? oni tak od zawsze czy po prostu na jakimś etapie przestali robić? Jaki macie staż?
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie bylam w klinice bo o dziwo b.dobrze sie czuje i wszystko przeszlo w zapomnienie..nie wiem dlaczego co zrobilam ale czuje sie wyśmienicie:) noe mialam wczoraj czasu juz wejść na neta a dzisiaj tez jakos nie bylo kiedy...
W każdym bądź razie wszystko jest ok zemna i Marcelkiem... ogółem weekend bardzo cieply i przyjemny
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Teraz w środę maz ma urodziny i potrzebuje jakis przepisów na salatki prócz z ananasem bo ta zawsze robilam i mi sie znudzila...macie cos w zanadrzu? Uśmiechnięta może ty mi cos poradzisz? W koncu twoj maz jest za pan brat z gotowaniem dodam ze na urodzinach nie zabraknie dzieci....
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jutro jade wkoncu ogladac jakis wozek z moim bo w koncu w ogole nie kupie tego wozka..
Mam jakies rozdraznienie... masakra.. wszystko knie wkur...rza...
Iwonan- no ciezki temat... ja mimo ciazy i ze jestesmy dlugo razem nie chce slubu narazie... bo u mnie w domu mam zle doswiadczenia jako mąż dla żony.... a co do komputera....wwiem jak to wpienia... u mnie moj to moglby 24godzniny na dobe siedziec na allegro ... a dodam ze nic nie kupuje ;p...
Usmiechnieta- wozek fajny mam nadzieje ze ja sie w koncu go dorobie...
Danusia- super ze juz dobrze. A co do salatek hmmm.. a salaty,pomidor,feta??? Albbo sledziowa:)ze slonecznikiem i brokulami. Hmmm nie wiem musze pomyslec na ta chwile nic nie wymysle
Biedroneczka-...i ciebie rozumiem... esz.... moge tylko napisac glowa do gory :* :*
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- mowmimama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
biedroneczka39ja jak szukałam wózka to też było dla mnie ich za dużo...i tak jak piszesz o każdym znajdzie się negatywną opinię ;/
agnieszka_23ja się pocieszam że to tylko 4 na 4 tygodnie jest, a nie dwa miesiące bądź więcej. Teraz tylko zdarzyło się dwa miesiące, bo musiał tak pokombinować z grafikiem by być na porodzie i po troszkę zostać dłużej
iwonan12wiesz to po prostu stresujący okres jest, wszystko naraz ...przygotowania do narodzin maleństwa plus remont, który pewnie byście chcieli żeby już się skończył. I to się nawarstwia i kłócicie się. Musicie to przetrwać! Dobrze będzie, musi być!
Dsnusiacieszę się że obyło się bez wizyty w klinice
Danusia Uśmiechnięta ahh zazdroszczę, mam nadzieję, że u mnie w związku też tak będzie póki co nie narzekam, jak jestem poza domem cały dzień, to nie muszę się martwić o to co zjem po przyjściu, czy zakupy są zrobione...itp.. Wiem że jak mały będzie to też będzie mi pomagać bardzo. choć u nas to troszkę inaczej jest, bo jego nie ma co drugi miesiąc. Więc jak by go miesiąc nie było, a po miesiącu by wracał i z niczym by mi nie pomagał to za wesoło by nie był
marcynia w tygodniu ma przyjść stolarz z resztą mebli i ma rzucić okiem na moją rysę, to mam nadzieję, że coś zaradzi ;p
Jeszcze ten tydzień ... wizyta hydraulika, stolarza i elektryka i koniec. Mój powinien mnie po stopach całować jak wróci, że załatwiłam wszystko przed jego przyjazdem:P dzisiejszy dzień też poza domem. Rano posprzątałam łazienkę i ubikację. Wizyta u teściów, spacer na działkę, zakupy na cały tydzień, wizyta koleżanki u mnie, w między czasie sprzątałam kuchnie i już na zegarze pojawiła się 21. Rozmowa na skypie z moim, prysznic i mogę iść spać więc dobranoc kobitki ;D
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Jeśli chodzi o kłótnie to nam też się dość często zdarzają, zwłaszcza ostatnio, mój Mezus już w tej ciąży się nawet chciał wyprowadzać, na szczęście jakoś do tej pory udaje nam się pogodzić, ale bywa naprawdę gorąco i nieprzyjemnie. My jesteśmy ze sobą ponad cztery lata a niespełna dwa po ślubie:-)
Wózek to już chyba Wam pisałam jaki mamy - Tako Lungo. Te wasze wszystkie fajne:-)
mowmimama Są takie pasty specjalne do drewna (jeśli to drewniana szafa?), tylko musialbys dobrać kolor jak najbardziej zbliżony.
Danusia Cieszę się że już Ci lepiej!
O nie, jeszcze brzuch zaczyna się spinac i boleć jak na @. Dobra idę spać bo się rozpisalam! Byle do rana!
Dobranoc Mamusie!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Jutro jadę na test glukozy,w końcu, bo ciągle odwlekałam a w pt mam wizytę. Adaś regualrnie kopie,przekręca się,wypycha. Czasem już boli, ale to nie to samo co w poprzedniej ciąży. Nadal nie zrobiłam wyprawki do szpitala nie mam jakos ochoty i aż mi źle z tym, że tak się ociagam. Humorki naszczęście mi przeszły bo już było mega niefajnie, i to ja wprowadzałam taką atmosferę
Nati jejku współczuję Ci kochana tego bólu,R. mnie w zeszłym tygodniu podnosił z kanapy
Iwona, Biedroneczka przykre sytuacje z waszymi partnerami,ale może oni tak odreagowują ciążę.
Danusia jak się dziś czujesz????
już zapomniałam,co która napisała. Muszę wrócić do lektury jeszcze raz
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak bardzo chce mi się płakać ale ze szczęścia!!!!!!