- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiaj pączki wszędzie i pierwszy raz z pełną świadomością mówię - NIECH NIE IDZIE W CYCKI
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Mi brzuch twardnieje po aktywnym dniu.
beaciaa Marysia też właśnie wkłada mi nogi w żebra albo w żołądek. Średnio przyjemne;-)
danusia Może Maleństwo jest tak nisko ułożone i dlatego masz tak brzuszek. Myślę że to indywidualna sprawa.
edit: No to mam za swoje! Brzuch się spina co chwilę i zaczyna boleć
edit 2: No i mam skurcze!buu No spa jakoś słabo działa a Synuś nie chce się nade mną zlitować...układamy puzzle ze swinką peppa;-) I żeby tego było mało to zadzwoniłam do męża bo miał być po 16 w domu a on mówi że musi jeszcze coś w pracy skończyć...ech faceci... To ćwicze sobie przy okazji oddychanie w czasie skurczu...tyle mi pozostaje... auć
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Beacia, Danusia- brzuch najwyzej jest w 36tyg pozniej schodzi znowu w dol.
Danusia- a bardzo nisko go masz?? Moze taka uroda bo on wchodzi w gore do 36 tygodnia.
- sela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
beaciaaJa znowu mam nisko brzuch nawet bym powiedziała ze bardzo nisko:(A mieszkanko w bloku chcecie kupić i jaki metraz ?
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
marcynia dobre to porównanie do kaczki.
A ja po obiedzie teraz odpoczywam I leżę na kanapie.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nati.olsztyn kurczę myślisz że powinnam iść z tym do lekarza? Widzę że też się męczysz biedaku. A można mieć już skurcze w Twoim tygodniu? To nie jest niebezpieczne?
marcynia dobre to porównanie do kaczki.
A ja po obiedzie teraz odpoczywam I leżę na kanapie.
Już nie pierwszy raz mnie to dopada i już widzę taka prawidłowość że jak za dużo chodzę albo mam za sobą aktywny dzień albo Dawida parę razy na ręce wezmę (tak jak dziś ) to po jakimś czasie wtedy mnie zaczyna boleć i ten brzuch się spina i twardnieje. Wczoraj w zasadzie wcale nie nosilam Dawida i było super, a dziś od rana był jakiś marudny i tylko rączki i rączki, więc teraz muszę swoje wycierpiec! Na szczęście Malutka rusza się normalnie więc to mnie trochę uspokaja. Zapytam oczywiście na wizycie ale już tu dziewczyny pisały że po aktywnym dniu też podobnie miewaly...
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chodzi o to że ja nie mam aktywnego dnia a tak mam. Ja naprawdę dużo odpoczywam I nikogo nie dźwigam...buuuuu
Myślę że nie zaszkodzi powiedzieć o tym lekarzowi skoro to nie jest po wysiłku, przyczyną może być poprostu niedobór magnezu lub potasu ale jak masz możliwośc to lepiej sprawdzić. Ruchy czujesz normalnie?
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hmm... w sumie to teraz nie zwracalam na to uwagi ale na początku ciąży miałam tak jak Ty teraz a wyniki też miałam dobre. Może to zależy od tego co się zje?? nie mam pojęcia.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
nati.olsztyn oj ruchy to ja czuję kochana bardzo często I bardzo mocno
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurde, w pracy mialam caly dzien swietny humor, bo mi dali podwyzke i bonus i nagle przyszlam do domu i humor mi sie zwiesil, bo moj zamiast powiedziec "milo Cie widziec" uslyszalam "a Ty juz w domu?". Fajnie, ze sie ucieszyl. Pewnie jestem przewrazliwiona. No i dzieki temu jak juz humor do d*py i pewnie taki zostanie. Do tego jeszcze jest co pakowac, a nie wyglada na to, zeby jemu sie chcialo cokolwiek zrobic, a ja spakowalam 99% calego mieszkania!!!!!! Za chwile szlag mnie trafi. On jutro ma czas isc na browara z kumplem, a jego rzeczy sie chyba same spakuja!!!!!!!!
Dzieki, musialam sie wygadac, Uff...
Dziewczyny, co do niskich brzuchow, to nie mam pojecia. Ja ma bardzo wysoko i dzis mi sie wydaje ogromny.
Biedroneczka - mnie biodra i plecy bola bez znaczenia ile zrobie, wiec moze masz to samo.
- marcynia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do sprawy z facetem.... ja juz miesiac moze dwa prosze sie o malowanie pokoju i przywiezienie łaskawie szafy na ubranka.... super... poprostu bardzo cięzka spfawa... dodam że ma teraz wolne...