- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Kasiunia88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja byłam dzisiaj na wizycie, ale nie u mojego gina, bo jest na urlopie. i miałam usg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

kasiunia88 bedziesz miala cc?
- karolina3087
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej Waszych praw w pracy, która posłuży mi do celów naukowych. Ankieta jest anonimowa, ma w sumie 30 pytań i wypełnienie jej zajmie dosłownie chwilkę. Myślę że te badania są również w Waszym - przyszłe Mamy, interesie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc, Pozdrawiam i przesyłam link do ankiety;)
moje-ankiety.pl/respond-61211.html
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- iwonan12
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kasiunia88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

miła ja się najprawdopodobniej dowiem w szpitalu czy będą ze mną czekać aż samo coś ruszy czy od razu będą o cc gadać.. w piątek dostanę skierowanie i nie wiem czy tam coś będzie napisane o wskazaniu do cc
- mowmimama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

AGULA1987GRATULACJE!!

Kolejne pytanko...a co bierzecie do szpitala do mycia dla siebie? I w ogóle na początku w domu w czymś innym będziecie się myć, czy w tym samym żelu pod prysznic ?
I czy do szpitala kupowałyście jakieś mydełko nieperfumowane dla niemowląt ?
Beaciaa śliczny maluszek!

miła ja póki co o tym nie myślę

oleczka331 jeszcze troszkę musisz wytrzymać!

OlgosAmigosojejku jaka sytuacja;/ dobrze, że jednak wszystko jest w porządku

Wczoraj wyprasowałam ubranka do szpitala, dzisiaj ostatnie rzeczy kupię których mi brakuje i jestem gotowa:) zastanawiam się po ile sztuk wziąć podpasek poporodowych, wkładek laktacyjnych ?
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
u mnie nic sie ciekawego nie dzieje. Jak na koniec ciazy, to kompletny brak objawow, poza lekko obolalymi piesiami. Czasem mnie cos tam zaboli na dole jak na okres, ale bez szalu, a o bolu bioder juz nie pisze, bo mam go tyle miesiecy, ze nie pamietam, jak sie zyje bez bolu.

Iwonan12 - powodzenia kochana, czas na Ciebie

mowmimama - ja spakowalam cala paczke tych podpasek poporodowych i jakies 5 par wkladek laktacyjnych, ale nie wiem jak w Polsce chca. Ja dostalam liste od poloznej co spakowac do mojego szpitala.
- sela
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi

mowmimamaJa mam do mycia tamtum rosa podobno bardzo dobre to jest i szybko sie po tym wszystkotam goi,ałyszałam ze tez dobry jest zel do mycia biały jelen wiec moze tez warto wypróbowac
iwonaPowodzenia na porodówce mysle ze juz jestec po

- biedroneczka39
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
paradise kochana Ty je przedłużasz czy zagęszczasz? Wygląda to naturalnie? Na ile starcza? Też bym sobie zrobiła

A ja dziś jak nigdy nocka przespana. Czuję się wyśmienicie I nawet mi pęcherz nie uciska je je je

Na 14.30 mam położną.
Dziś mam pover. Na obiad kluski śląskie I gulasz

- iwonan12
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- isia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

OlgosAmigos- ale cię nastraszyli!!!!
mowmimama- ja do szpitala wzięłam taki mini żel pod prysznic, normalny Palmolive i w domu myję się też tym co przed porodem.
wkładki laktacyjne nie były mi potrzebne w szpitalu, bo pokarm dostałam dopiero na koniec drugiej doby, a w szpitalu po porodzie byłam tylko 9 godzin
Podpasek poporodowych wzięłam dużo, ale zabrałam wszystkie z powrotem do domu, bo używałam szpitalnych. Tu w UK mają takie fajne i wygodne wkłady poporodowe na porodówkach w szawkach, można sobie brac, a jak byłam sama na sali, bo położna wyszła na chwilę to zapakowałam sobie do torby na pózniej

sela - ja też mam ten tantum rosa i biały jeleń. szybko się goję po nacięciu i nic mnie tam nie piecze tak jak po pierwszym porodzie
Synek najedzony i śpi teraz. nie chcę zapeszac, ale póki co wszystko idzie gładko i sprawnie. zero płaczu i żadnych problemów z kolkami, skórą czy alergią. z moim pierwszym to miałam przeboje rok od samego początku- nietolerancja laktozy, refluks, AZS, nietolerancja na mleko krowie i sojowe, wzmożone napięcie mięśniowe. modlę się żeby teraz było wszystko ok
- isia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
spacer mi bardzo dobrze zrobil, teraz doslownie umieram z bolu miednicy! No, ale coz. Przynajmniej zrobilam troche zakupow i rzesy

Sela - ja sobie pazkocie zelowe zrobie mysle dopiero, jak moja corunia bedzie miala pare miesiecy, bo ja taka niezdarna jestem, ze na bank ja podrapie, wiec teraz obcielam na krotko. Ogolnie, to u mnie tez nie mozna miec lakieru na paznokciach, wiec zmylam i u rak i u nog, przezyje

mowmimama - ja tez mam tantum rosa

Biedroneczka - przedluzam rzesy. Wlasnie jestem po. Wysle Ci fotke na what's app, jak chcesz. Wyglada jakbys miala pomalowane, wystarcza na okolo miesiac, to zalezy jak twoje naturalne szybko wypadaja. Pierwszy raz zrobilam okolo miesiac temu i zaplacilam £45, a teraz mialam dopelnienie i tylko £17.50.
Oj to sie ciesze, ze sie wyspalas! Chyba sie zamienilysmy! Tak jak ja zawsze dobrze spie, tak dzis niestety nie. Ale coz... Napisz co tam po poloznej.
Iwonan - kurcze, szkoda, ze falszywy alarm. Ech...
Isia - ale super rodzenstwo! Mam nadzieje, ze Twoj synek pozostanie spokojny i zdrowy, wyglada na to, ze tak

- miła
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

mowmimama ja zabralam mydlo bialy jelen, podpasek poporodowych wzielam 2 paczuszki na wszelki wypadek i wkladek laktacyjnych okolo 10

iwona12 trzymam kciuki zeby tym razem ruszylo

paradise jaka zadbana mamuska bedziesz

37 tydzien