- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- Monia2408
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Zostałam dziś "brutalnie" obudzona telefonem przez męża

Wczoraj zapisaliśmy się na kurs pod koniec marca, a dziś okazało się, że jakbyśmy zaczęli właśnie dzisiaj to kurs będzie tańszy o 150zł (bo zostało ostatnie miejsce). Nie było się co zastanawiać - zdecydowaliśmy się i mamy kurs o 1/3 taniej

Jakasse - śliczny brzuszek! Nie wiem jakie będziemy mieli łóżeczko, ale wiem, że materacyk mamy kupić 120x60

Martyna - stuknie mi 30stka w niedzielę - imprezę podzieliłam na 2 części - w ten weekend byli znajomi a w niedzielę przyjedzie rodzina (tzn. moi rodzice, teściowie i siostry). Udanej randki

Katasza - a te restrykcje dot. podróży to dla wszystkich niemowląt czy dla wcześniaków? Jeżeli dla wszystkich to też mnie podłamałaś - miałam nadzieję, na wizyty u rodziców w sierpniu...
Monia - masz rękę do kwiatów? Bo cokolwiek ja posadzę / kupię/ dostanę to pada

Zastanawiam się, czy zaczynam się gorzej czuć przez ciążę czy przez przesilenie wiosenne - zero energii, najchętniej non stop bym spała i jakoś tak "odrealniona" i nieprzytomna jestem

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Monia ładnie już sobie waży malutka

Katasza fajnie że podoba Ci się szkoła rodzenia i że sensownie ją prowadzą, poród porodem ale to tylko kilka godzin męki

No są już listopadówki i dwie a może i trzy dziewczyny ze staraczek się łapią i jedna pewnie z bliźniakami

Ja na kwiatka się w ogóle nie znam, mam storczyka i jakiś tak jeszcze stoi ale nie wiem jak się nazywa, podlewam raz w tygodniu i rosną jeszcze nie padły chociaż dwa już wykończyłam

- katasza
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocica
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- babajaga0087
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Martyna - trochę Ci współczuję tak długiej wizyty teściowej

Lizzy - weekend zapowiada Ci się hucznie, dwa dni świętowania, dzień kobiet i urodziny:) Ja też jestem z marca, więc w najbliższym czasie i mnie stuknie kolejny rok życia:) Mam nadzieję, że będziesz mieć trochę lepsze odczucia po wizycie w szkole rodzenia. Ja tak czy siak wybieram się w czwartek na kolejne spotkanie, mimo wszystko położna całkiem sensowna a i dowiedzieć się sporo można. Teraz ma być dużo o rodzajach znieczuleń i ich wpływie na organizm rodzącej.
Anoda - wyślij to słońce na chwile do małopolski, bo kurna tutaj od wczoraj ciemno i zimno, a zapowiadali ładną pogodę

Katasza - trochę lipa z tym podróżowaniem, u mnie chyba wakacje odpadają i w tym roku, i w przyszłym. Za rok będę pewnie szukać pracy więc z urlopem będę się mogła pożegnać, z kolei w tym roku jak widać nie bardzo jest opcja podróżowania z takim maleństwem, w dodatku od nas nad morze jest ok 10h jazdy samochodem, więc już w ogóle odpada.
Monia - u nas też podobnie wygląda sprawa organizacji wszystkiego, czego będziemy potrzebować po urodzeniu się małej. Wprawdzie ja trochę wolę takie rozwiązanie, oczywiście liczę się ze zdaniem męża ale sama wybieram sobie łóżeczko, wózek i inne rzeczy.
My akurat musimy podzielić się trochę rolami, bo mamy też na głowie remont domu, do którego chcemy się wkrótce wprowadzić. Więc owszem mogłabym ciągać męża po sklepach i wymagać od niego więcej uwagi, ale niestety na naszej jeszcze "budowie" jest masa rzeczy do ogarnięcia.
Ciągle mu nudzę, że chcę w tym roku się przeprowadzić a jednocześnie się żalę, że go nie ma wiecznie w domu...
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- babajaga0087
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jakasse - no właśnie, brzuszek piękny:)
prawie się popłakałam...
kobieta.onet.pl/dziecko/niezwykly-film-z...ka-z-jego-mama/606lr
- Martyna82
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Jakasse, piekny brzuszek, kobiecy, matczyny

Monia, super ze z nerkami ok. Alicja ma juz kilogram? Rosnie rosnie..

Katasza, fajnie ze szkola rodzenia duzo daje..troche mnie zestresowalas tymi podrozami, wiec powielam pytanie -czy to sie tyczy wczesniakow czy wszystkich? I dlaczego nie mozna samochodem? My i tak sie musimy przeprowadzic miesiac po porodzie wie wiec trzeba to zrobic jak najbezpieczniej... jeju jak mi brak takiej szkoly!
- Martyna82
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Katasza, a ty nie masz na siebie uwazac zamiast organizowac balkon?

Anoda, ja tak jak ty, mam jednego storczyka, o dziwo wlasnie pieknie kwitnie, reszta kwiatow zajmuje sie Carlos..ale moze tak jak mowicie, to przychodzi z wiekiem

Babajaga, to bedzie pierwsza wnuczka mojej mamy, wiec tym bardziej to jest dolujace. A tesciowa przyjezdza na tak dlugo, bo to jej dom i korzystamy z ich uprzejmosci, ze tu mieszkamy

A co do meza to szkoda,ze go nie ma tyle w domu, ale z drugiej strony wizja wyremontowanego domu kusi bardzo bardzo :h
- Martyna82
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Klaudeczka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Jakasse prześliczny brzuszek

Anoda ale masz super pogodę, u mnie akurat dzisiaj pochmurno i chyba się zbira na deszcz

Katasza właśnie Katasza, powinnaś na siebie uważać

Ten filmik jest hitem w internecie teraz. Też mnie bardzo wzruszył

- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- jakasse
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
www.sklep.urwis.com.pl/product_info.php?...88&products_id=11478
ja bym chciała kolor 07, moj Dawid 09 - ciekawe czy dojdziemy do kompromisu.
Doradźcie które wy byście wybrały kolory ?

Na stroniejest generalnie dużo ładnych kolorów

Jeśli na żywo on nie sprosta naszym wymaganiom, to zamawiamy
graco symbio

DECYZJA PODJĘTA. uf
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-