BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #849728 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #849729 przez Martyna82
Kocica, tak mi się wydawało, że Ci się spodoba, ale nie sądzilam że znasz :lol: Byłaś na koncercie Yasmin??? WOW!!! Zazdroszczę :blush: To musiało być niesamowite przeżycie.. A wiesz, że ona nie zawsze śpiewa w castellano (to co my nazywamy hiszpańskim) tylko w ladino, taki żydowski hiszpański, ale to tylko dodaje uroku...

Dostałam w prezencie czekoladę mleczną z suszonymi malinami, cytryną i... zielonym pieprzem :silly: Właśnie jem, ale Wam powiem, okropnie dziwna hihi

"Ciąża z zaskoczenia" OH MY GOD, te programy ze Stanów są tak głupkowate,że aż śmieszne. Carlos to mi zawsze mówi, że mam nie wierzyć, bo to sami aktorzy. a ja nie wiem, jak to się mówi? "głupota ludzka nie zna granic" :silly: to i myślę, że wszystko jest możliwe :) Jedziesz do szpitala z bólem brzucha i wyjeżdżasz z dzieckiem, haha, zero stresu, taaaaka niespodzianka :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #849732 przez Martyna82
o,a tu polski przypadek, w 17 tygodniu się kobietka dowiedziała, choć właściwie brała tabletki antykoncepcyjne, więc nie miała powodów przypuszczać że jest w ciąży..
wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603408

No ale to nie to samo przez 9 miesięcy nic nie wiedzieć..

10 lata 10 miesiąc temu #849745 przez Kocica
Instruktorka tańca mojego ginekologa dowiedziała sie w 20 tyg :cheer: Była przyzwyczajona do rożnych dolegliwości z racji zawodu i ostatnie o czym pomyślała to ciaza :laugh: Wiec wiecie wszystko jest mozliwe B)

W ogóle to Yasmin jest bardzo ciepła osoba i taka mega kontaktowa i nawet płyty podpisywala :lol: A na żywo posłuchać to naprawdę cos :laugh:

Właśnie scielam sie z ojcem i normalnie szlag mnie czasami trafia jak słucham jego wywodów i w ogóle o coś go proszę coś mu mówię to tylko potrafi sie obrażać i trzaskac dzwiami i wydzierac jak opentany :angry: Czasem nie mam do niego siły !

10 lata 10 miesiąc temu #849750 przez jakasse
mama mojej znajomej nie wiedziała o 2 ciążach, tzn dowiedziała się o obydwu w okolicach 5 miesiąca, bo miala cały czas miesiaczke i zadnych objawów.

Ja na TLC lubie jeszcze 'wielodzietni' i 'urodzeni do adopcji' ( prawie zawsze sie wzruszam jak oddają dzieciaczki ) i oczywiście nie wspomnę o porodówce- chyba obejrzałam już wszystkie odcinki ;)

10 lata 10 miesiąc temu #849751 przez anoda89
Też mi się nie chce wierzyć, że prze 9 miesięcy nie czujesz ruchów dziecka bo to że brzuch nie rośnie mogę uwierzyć.

Koleżanka z pracy przez 4 miesiące nie wiedziała o ciąży ale to jeszcze mogła nie wiedzieć.

10 lata 10 miesiąc temu #849826 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #849951 przez Kocica
Ech nie ma jak to godzinka na basenie :lol:
Ale widzę ze z tygodnia na tydzień jest mi craz ciężej plywac :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #849977 przez jakasse
poszłabym na basen :( ale mi nie wolno :(

10 lata 10 miesiąc temu #849992 przez Kocica
Jakasse ja to sie dzisiaj sama z siebie smialalm ze mnie nawet staruszki wyprzedzają na torze :laugh:
Ale dużo lepiej sie czuje po pływaniu i kość krzyżowa tak mi potem nie dokucza :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #850008 przez Martyna82

10 lata 10 miesiąc temu #850012 przez Martyna82
No wlasnie, tempo dziadkowe :lol: :P :S

10 lata 10 miesiąc temu #850087 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850094 przez Kocica
Witam

we Wroclawiu pelna wiosna az milo za okno popatrzec :lol:

Wiecie moze i w ciazy jest tempo geriatryczne ale za to duzo lepsze samopoczycie i w ogole mozna sie wyladowac w pozytywny sposob ;) i jak narazie nawet lekarz mi mowi zebym chodzila jak najdluzej wiec coz nie mozna nie skozystac zwlaszcza ze basen mamy za darmo B)

Martyna psindulak na pewno bedzie w iebo wziety jak wrocicie :blush: moja kocina to sie tak cieszy ze chodzi za wszystkimi krok w krok a potem jak sie nacieszy to wraca do swoich kocich spraw :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #850113 przez katasza

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka