BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #850581 przez Klaudeczka
niewiadomo, choć wątpię.. bo tylko dzisiaj jest tragedia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #850604 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #850787 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #850801 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850827 przez babajaga0087
Dzień dobry,
oj tam śpiochy ;) pogoda u mnie tragiczna, ciemno, zimno brakuje tylko żeby zaczęło padać :/
Dobrze, że na dziś od 13 mam plany, najpierw fryzjer, później kilka załatwień w US i szkoła rodzenia. Póki co piję lekką kawkę i zagryzam ją princessą :) Delektuję się jakbym nie wiem co jadła, bo przez te pieprzone zaparcia sięgam po coś z czekoladą max raz na kilka dni.

A Wy co porabiacie?

10 lata 10 miesiąc temu #850829 przez babajaga0087
Katasza - przewijak fajny, ale ja kupię jedynie taki na komodę, większego nie zmieszczę, w ogóle jak tam patrzę na nasz pokój to się zastanawiam gdzie ja wszystko zmieszczę... nie wiem czy w lecie nie wywiozę część rzeczy w pudłach już do swojego domu, póki co byłoby to trochę ryzykowne, bo przyłazi do nas na strych kot sąsiada i uparcie rozrywa wszelkie pozostawione przez nas tam rzeczy :dry: Niedawno wyżył się na resztkach wełny mineralnej do ocieplania domu... pozostawił ją w strzępach :dry:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #850860 przez katasza
[hid

10 lata 10 miesiąc temu #850878 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #850883 przez babajaga0087
Kotka to chyba ciężko tak utrzymać koło siebie, ale u nas na wsi to w ogóle ganiają jak dzikie gdzie im się podoba, nie wiadomo czy to czyjeś czy bezpańskie.

Ale mi się dzisiaj nie chce nic robić, mogłam w ogóle nie wstawać jeszcze z łóżka :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #850889 przez Monia2408
Dziendobry dziewczynki ;) Przewijak super i planowalam go kupic. Katasza Ty go kupujesz ?

10 lata 10 miesiąc temu #850891 przez Kocica
Koty jak kobiety chodza wlasnymi drogami a reszta jak chce niech sie dostosuje ;)

Oj ja to dzis ledwo wstalam..a jeszcze musialam byc wczesniej w pracy i jakos tam mi bylo ciezko..nie wiem czy to przez pogode czy to ze co dzien blizej konca i brzuszek coraz bardziej daje sie we znaki :unsure: ja dzis sie ledwo podnioslam z lozka :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #850895 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #850903 przez Kocica
Mojego jak byl szczeniakiem kiedys pogryzl malamut..i od tego czasu kazdy duzy pies o podobnej kolorystyce to byl wrog nr1.

A co do przewijaka..niby wygoda ale kurcze sama nie wiem czy bedziemy inwestowac :unsure: jak cos to szybciej w takie podreczne zeby w wozku miec jak bedziemy w gosci chodzic
Wiecie jak jest slonce to jakos tak odrazu sie wiecej chce robic :)

10 lata 10 miesiąc temu #850915 przez babajaga0087
Kocica - no właśnie u mnie zero słońca, więc chyba to tłumaczy moje lenistwo :/

Anoda - zapewne taki dzień bym sobie zrobiła ale mam dzisiaj trochę planów, ale póki co rzeczywiście leniuchuję:)

Mnie się marzy kiedyś polski owczarek nizinny, ale to raczej dalekie plany, póki co płot przy naszym domu ma co drugi szczebel więc opcji na uchowanie pieska nie ma. A do domu nie wpuszczę zwierza, nie ma opcji! Wyleczyłam się z tego przy obecnej wiekowej suczce, odkurzać trzeba jej sierść co drugi dzień :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #850951 przez Lizzy
Hej!
Ja drugi dzień się kuruję. Niby nic mi nie jest a nie mogę przełykać. Całe szczęście nie mam gorączki.. A dziś jeszcze szkoła rodzenia :unsure:

Babajaga - tak mi się przypomniało - na zaparcia znalazłam patent (przynajmniej na mnie działa) - codziennie jogurt (najlepiej activia) i pestki dyni. Od tego czasu nie mam problemów.

Katasza - przewijak fajny ale ja też chce taki nakładany na łóżeczko. DO tego dostaliśmy pierwszą torbę rzeczy od szwagierki i były tam przewijaki podróżne, ręczniki, flanelki i pościele :) Ale się cieszyłam przy oglądaniu :)

Kocica - ja ze wstawaniem mam już problem od jakiegoś czasu :P

Co do psów - ja panicznie boje się wszystkich - w dzieciństwie 2 mnie pogryzły (jestem z wioski a psy biegały luzem :dry: ). Teraz nawet boję się psa Teściów - mimo, że jest niegroźny i zachowuje się jak szczeniak.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka