BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #850137 przez Kocica
Katasza to istne szalenstwo ;)
Kolezanka z pracy wlasnie wrocila z wychowawczego i jest jeden temat dzieci :laugh:
Ale fajnie bo mam z kim pogadac o ciazy, porodzie, i w ogole :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #850151 przez jakasse
Hej dziewczyny :)

Dziś środa popielcowa- luby zabronił gotować, ech jego strata - a ja przynajmniej zajme się czymś innym. Musze w koncu rozliczyć firme bo terminy gonią :(
Na ten tydzień nie dałam sobie żadnych zleceń - chciałam odpocząć i się polenić- ech codziennie wstaje o 9-10 a dzień mija mi tak szybko, że połowy rzeczy nie zdarzam zrobić :( Mam kilka sesji do obróbki, do tego muszę troche posprzątać w mieszkaniu i co najwazniejsze WCIĄŻ NIE WYBRAŁAMS IĘ NA GLUKOZE !!!!!!!!! Obiecuje sobie ze zrobię to jutro !!!! Cały czas to samo.... juz raz tam bylam ale babeczka mnie odesłała w kwitkiem bo nie miala czasu bym jej tam 2 h siedziała i od tamtego czasu nie mogę się zebrać :(
jestem wyrodna matka :( oDKĄD biorę ten antybiotyk tak jest, nic mi sie nie chce, czuje sie nie komfortowo, bo caly czas ze mnie 'leci' :/ dlatego nawet nie chce mi sie wychodzić z domu :(

10 lata 10 miesiąc temu #850169 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #850179 przez jakasse
ech jeszcze 10 dni męki :(

Wkurzyłam się bo znalazłam na tablica.pl fajne ogloszenie lozeczka- spytalam czy aktualne , kobitka odpisała że tak, napisałam jej że poproszę w takim razie o numer telefonu i adres chciałabym podjechać zobaczyć to mi dzis odpisała że już nie aktualne :/ ech

Mira- co się nic nie odzywasz ostatnio ???

10 lata 10 miesiąc temu #850183 przez Kocica

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzis na obiad placki ziemniaczane z tzatzykami :)
troche roboty z nimi bedzie ale co tam jak szalec to szalec :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #850196 przez Lizzy
Hej hej!
Ja po wczorajszej szkole rodzenia jestem mega zadowolona! Były 3 godz zajęć, w tym ćwiczenia!
Pierwsze 4 zajęcia prowadzi przełożona położnych ze szpitala gdzie chcę rodzić, potem położna i babka od laktacji w jednym (też z tego szpitala :lol: )
Babka prowadzi ciekawie i wytwarza taką atmosferę, że nikt się nie krępuje pytać itp :)
Fajny tekst jakiś mąż rzucił gdy się spytała dlaczego zapisaliśmy się na szkołę rodzenia: "Żona mi kazała" ;)

Na razie były zajęcia takie jak dla mnie wprowadzające - ciąża i co się dzieje z ciałem itp oraz zaczęliśmy dietę. Ćwiczenia były dot. odpowiedniej postawy przy chodzeniu (masakra!), rozluźniające i oddychania przeponowego.
Już się nie mogę doczekać czwartku!

Martyna powodzenia z hotlerem dla Was!
Jakasse - tak - mailowanie z ludźmi z tablica.pl czasami wymaga przeniesienia się w inny wymiar ;)
Coś mnie łapie :( Macie jakiś patent na ból gardła?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #850228 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850232 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850235 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #850243 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850264 przez jakasse
10 dni na antybiotyku jeszcze :D

10 lata 10 miesiąc temu #850272 przez Kocica

10 lata 10 miesiąc temu #850278 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #850286 przez Lizzy
Kocica - pewnie magnez bo miałam tak samo.. Polecam gorzką czekoladę i pestki dyni :)

Byłam w aptece - kupiłam syrop prenalen (ależ on ochydny!) i tabletki na gardło (też prenalen). Do tego miód, cytryna i imbir i będę się kurować bo coraz gorzej się czuję.

10 lata 10 miesiąc temu #850291 przez Kocica

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka