BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

11 lata 1 tydzień temu #869978 przez Kocica
Anoda udanej imprezki :lol:
Katasza trzymaj sie i oby przeszło a jeszcze nie jeden koncert przed wami :laugh:
Ja właśnie wróciłam od koleżanki ech nie ma jak to babskie ploty :blush: Potem zakupki i w końcu w domku a miałam angielskiego sie uczyc :silly: Ale dopiero 19 wiec luzik..a dziś będę robiła koktajl truskawkowy na deser jakoś tak mnie naszla ochota :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu - 10 lata 11 miesiąc temu #869981 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #869987 przez Lizzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 tydzień temu #869988 przez Kocica
Chciałam truskawki z lodami ale coś katar mnie męczy wiec bedą truskawki z jogurtem ale zastanawiam sie nad sernikiem na zimno albo babeczkami ale kurcze ostatnio chyba za dużo tego słodkiego ;)
Właśnie porody polskie ogladam :blush:

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #869989 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #869990 przez Kocica
No właśnie ja chyba tez sie skusze na sernik mąż będzie zaskoczony :blush:
Na Polsat Café lecą polskie porody teraz był jakiś szpital w Warszawie :cheer: Kurcze wszystko jest takie super w tv ciekawa jestem jak to jest gdy kamer nie ma w pobliżu :)
Ale kurcze ja bym chyba nie chciała żeby w takiej chwili ktoś mnie filmowal a potem pol polski oglądało..jakoś to dla mnie za intymny moment :blush:
Teraz była matka bliźniaków cc ale 5 już urodziła wiec pewnie i podejście inne :silly:

11 lata 1 tydzień temu #869994 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #870024 przez jakasse
Hej:) Witam się niedzielnie :)
Ja już po szkole i po jednym wieczornym zleceniu :)
Czuje sie lepiej, po biegunce ani sladu, ale brzuch od czasu do czasu pobolewa jak na okres :(

Zważyłam się dziś - 13 kg na + :(

Lizzy - wow, że chciało ci się to poukładac kolorystycznie !
Ja mam poukładane rozmiarami i typem czyli jedna kupka to koszulki, druga śpiochy, trzecia spodenki itd. Ale prać i szykować będę po świętach.

Kiedy macie kolejne wizyty u gin? ja dopiero 30 kwietnia, a już się nie mogę doczekać :(

11 lata 1 tydzień temu #870032 przez anoda89

11 lata 1 tydzień temu #870075 przez Lizzy

11 lata 1 tydzień temu #870081 przez Lizzy

11 lata 1 tydzień temu #870118 przez katasza

11 lata 1 tydzień temu #870159 przez babajaga0087
Dzień dobry poniedziałkowo:)

Katasza - w sumie nie zastanawiałam się co będziemy robić w przypadku cc a przydałoby się, w końcu nie wiadomo jak to będzie i chyba rzeczywiście wtedy już wolałabym żeby mąż się małą zajął. A u Ciebie jak samopoczucie, lepiej dzisiaj? Bo z tego co czytałam to wczoraj średnio :( Ja posiedziałam 3godziny u teściów i musieliśmy jechać, nie dam rady dłużej wysiedzieć, bo zaraz brzuch twardnieje, kręgosłup zaczyna boleć itp.

Jakasse - ja też nigdy nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, a chodzę co 4 tygodnie, kolejna wypada 22 kwietnia zaraz po świętach, lekarka mówiła, że później będziemy umawiać się co 2 tygodnie (czyli pewnie max 2-3 wizyty;))

Ciuszki chyba będę też układać rozmiarami, bo właśnie u mnie też nie ma u mnie koloru dominującego, ale zabieram się za wszystko po świętach, łóżeczko zamówię tylko w przyszłym tygodniu, żeby prawie z końcem kwietnia było.

11 lata 1 tydzień temu #870167 przez Lizzy
Witam się i ja!

11 lata 1 tydzień temu #870170 przez babajaga0087
Lizzy - ja raczej odpuszczę długie posiadówki przy zawalonym jedzeniem stole, bo tak jak mówisz, coraz ciężej jest więc nie ma się co męczyć na siłę. Mam nadzieję, że pogoda będzie jakaś sensowna, co by pospacerować trochę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka