BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 8 miesiąc temu #870749 przez babajaga0087
Dzień dobry Dziewczyny:)

Mam nadzieje, że przechodzą Wam te biegunkowe dolegliwości, mnie zawsze dokuczały te przeciwne czyli zaparcia, chociaż ostatnio jest na szczęście ok.

Lizzy - kocyk śliczny

Mira - ale wóz B) Musisz za jakiś czas opowiedzieć jak sobie radzisz z dwójką takich maluchów, bo ja się zastanawiam jak jednego ogarnę ;) Pogoda piękna to rzeczywiście szkoda się kisić w domu, Zosia pewnie szaleje na mieście :D

Martyna - jak można być niemrawym na wakacjach w Hiszpanii to ja nie wiem :dry:

Katasza - dla Twojej mamy kupowanie prezentów dla wnuczki to zapewne sama przyjemność więc się nie przejmuj :)

Ale piękna pogoda się zapowiada :cheer: Czekam właśnie na chrześnicę, bo mój brat jak zwykle ma sto spraw do załatwienia więc zajmę się nią trochę, może wezmę ją na spacer, tylko koniecznie muszę mówić, że nie wzięłam portfela, bo inaczej naciągnie mnie znów na jakieś duperele, których ma już pełno;)

Ja to już sama nie wiem w którym tygodniu jestem, najpierw mi powiedziała lekarka, że 31 maj, później, że jednak 5-6 czerwiec a ostatnio, że wychodzi bardziej koniec maja, ciekawe co będzie na następnej wizycie;) Niepokoi mnie tylko ten ból tutaj na dole, tak zaraz przy spojeniu łonowym, jest coraz silniejszy, czytałam gdzieś, że to normalne...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #870756 przez Mira_84
Babajaga - ojjj to takie uroki "końcówki", teraz będzie nas tu ciągneło, tam uciskało... ale finisz już niebawem :) Ogarniesz, ogarniesz spokojnie :blink: Ja też nie wiem który tydzień jestem. Wychodzi mi że od 2 tygodni jestem w 30-stym :lol: :blink:

Jakasse - pokaż , pokaż te foteczki brzuszka!!!!! :) Muszę się do TX maxxa wybrać w końcu...

Katasza - no... ten.. tego... przegięcie z tym podpisem... :blush: Gratulacje na 32 tc! skurczy współczuję bardzo :(

Martyna - Włochy, ehhhh rozmarzyłam się. Siostra to chyba Twoje przeciwieństwo :blink:

Miłego dnia dziewczyny. Postaram się pisać częściej. Dziś mam wieczorem wizytę, zobaczę co u Krzycha słychać. Ale wcześniej czeka mnie jeszcze 10 godzin zabawyyyyyyy z Zosią :blink:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #870758 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #870765 przez babajaga0087
O nie nie, porodom przynajmniej do końca kwietnia jak nie do połowy maja mówimy stanowcze nie!

Katasza - próbowałam z tą poduchą ale efekt marny, dzisiaj znów próbowałam wciskać tę poduchę pod brzuch, bo gdzieś tak też doradzają, za niedługo zacznę chyba próbować wciskać sobie ją w d..ę za przeproszeniem :laugh:

Szukam w necie przepisu na pulpety w sosie pomidorowym, ostatnio "doradca smaku" w TV robił takie apetyczne i przyszedł mi smak.

10 lata 8 miesiąc temu #870769 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #870793 przez Kocica

10 lata 8 miesiąc temu #870816 przez anoda89

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #870824 przez katasza

10 lata 8 miesiąc temu #870834 przez anoda89

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #870842 przez katasza
[hide

10 lata 8 miesiąc temu #870850 przez anoda89

10 lata 8 miesiąc temu #870851 przez Lizzy

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #870856 przez katasza
[hidee sypac :P [/hide]

10 lata 8 miesiąc temu #870859 przez anoda89

10 lata 8 miesiąc temu #870879 przez Kocica
Lizzy jak bym meza slyszala :lol: on tez mowi ze ja pracoholiczka jestem :silly: Ale chce skonczyc badanie i zaczac pisac w koncu bo czas leci a materialu na habilitacje za chwile bedzie :S a coz poloznictwo mam nie daleko wiec nie bylo by tak zle :lol: :lol:

Katasza ty nawet tak nie mow :ohmy: ja mam zamiar nie wczesniej niz 05-06 czerwca rodzic wiec Mloda niech sie dostosuje B)

A kurcze majowka tuz tuz zwlaszcza ze za tydzien swieta potem jedziemy na wesele i majowka..o zgrozo jak to malo czasu :ohmy:

Wiecie ja z moja mama strasznie sie klucimy ale jestesmy do siebie mega podobne i wygladowo i charakternie ale kurcze zwlaszcza teraz brakuje mi jej :dry: bedzie miala troche wolnego jak urodze ale ma wlasna dzialalnosc i nie pracuje nie zarabia a w dodatku jest urzednikiem panstwowym i z wolnym krucho maja :(
a jednak pomoc jaka by nie byla zawsze sie przyda tesciowie pracuja do konca roku wiec bede skazana na siebie :huh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka