- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
margo, ja zaczynam 18 a pamietam, jak w 3t1d dowiedzialam sie o ciazy, ja nie chce jeszcze rodzic kurcze
maz chodzi po domu i mowi do mnie "wciagnij brzuch" pokazalam mu, ze jeszcze moge to mowi, zebym krzywdy nie robiła jego fasoli swoja droga rymuje sie Pola Fasola, oj chcialabym
siedze i przegladam ciuszki, wlasnie doszlam do rajtków i skarpetek i podniecam się kazda para cholerka, jakie to wszystko malusie
dobra, lece do lozka bo rano jedziemy po wozek, pa laski
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- gossik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
ciezarnaporaz2 co do wózka to mnie też się podobają te roan marita, już wcześniej wypatrzyłam je na allegro, więc jest to mój numer 1
a co do imion to mój Mały, jeśli nadal pozostanie małym a nie małą to będzie miał na imię Jaś
Agnilla a co do tycia to spokojnie ja przez pierwsze trzy miesiące nic nie przytyłam, a teraz zaczynam lecieć jak szalona- dwa kilo w ciągu dwóch tygodni, także zaraz pewnie nadrobie, mimo że wcale nie jem o wiele więcej
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
- ciezarnaporaz2
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczesliwa Mamuska ze mnie ! :* Kocham to życie<3
Noo własnie nie wiem co mi sie tu porobilo ze takie szerokie... eeh
Gratuluje Dziewuszki Marzena:)
Noo Agni nie neerwuj sie kochana... Troche "ruchu" i kilogramy nie bd tak skakac... ale to tez zalezy od ogolnego gabarytu ciala jakmasz sklonnosci do tycia to niestety nie obejdzie sie bez zbednyych kilogramow. ja w pierwszej ciazy przytylam bartdzo duuuzo jak dla mnie ...30 kg. ale ladnie spadala waga po porodzie .. ale i tak udalo mi sie zrzucic tylko do 57. a przed ciaza wazylam 54. aaah te czasy
A co do pieszczot z partnerem to na to cala ciaze trzeba uwazac niestety ... ja mialam zakaz od samego poczatku bo ciaza byla zagrozona ale juz jest dobrze...
Pozdrawiam Brzuszki.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sie teraz biore za ruch, bo tez uwazam, ze wcale wiecej niz przed ciaza nie jem. ok, mam dni, ze się nawcinam, ale bz przesady. nooo dzis tu własnie pochłonełam serniczek, ale to z radości jak zadowolić ciężarną kobietę? kupić jej dziecku wózek i juz ma mąz mnie na dzis z glowy, bo sie jaram jak dzieciak szkoda, ze jest u rodzicow tymczasowo, bo bym sobie po domu pojeździła
ja jak sie nie pilnuje to sklonnosci do tycia niestety mam, daje sobie jeszcze max 12 kg wiecej nie przezyje
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ciezarnaporaz2
- Wylogowany
- gaworzenie
- Szczesliwa Mamuska ze mnie ! :* Kocham to życie<3
Mój Partner to nie bardzo sie interesuje co jem obym tylko duzo jadla heeeh
Jaa to czas mam jak wykorzystac przy mojej malej rozbojnicy
A co tabletek to ja zadnych magnezow nie biore , jedynie zwykle witaminy raz dziennie dla kobiet w ciazy
30 stycznia ide do lekarza moze juz bd wiadomo czy napewno bd synek Pchwale sie Wam jak juz sie dowiem
Pozdrawiam
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gossik
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny czy któraś z Was chodzi jeszcze do pracy czy raczej wszystkie jesteście już na L4? Ja powoli zaczynam się zastanawiać czy nie byłoby lepiej zrezygnować już z pracy, ciągle chodzę naziębiona i nie mogę się doleczyć przez tę pracę. Dzisiaj obudziłam się tak chora, że chyba jutro będę musiała lecieć do rodzinnego po jakieś krótkie zwolnienie żebyś chociaż trochę się podleczyć. Jak Wasi pracodawcy zareagowali na wieść o ciąży?
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
choc ja narzekac nie mogę i daaaawno się już z mezem nie kłociłam jakos ugodowa w ciazy jestem
u mnie w pracy wszyscy wiedzieli, że staramy się o dziecko, bo ich o tym poinformowałam. a na zwolnieniu jestem praktycznie od samego początku, jakoś od końca 4 tc. brałam leki na podtrzymanie, miałam skurcze i mdłości i lekarz mnie wysłał na zwolnienie tak więc będe już na nim do końca. trochę inaczej to miało wyglądać, ale dla mnie fasola była ważniejsza.
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziewczyny czy wasz wyniki krwi zawsze mieszczą się w podanych tych normach, moja gin mówi że nie ma się czym martwic że to co mam podwyższone nie jest wpisywane do karty ciąży nawet, sa to te jednostki z dalszej listy tych wyników, nie są to zbyt wielkie odchylenia od normy i wiem że w ciąży może to wszystko spadać lub wzrastać ale i tak nie daje mi to spokoju ,