- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
Js tez nie mam weny na obiad, ale maz konczy o 16 wiec jeszcze mam troche czasu na wymyslenie
Agnilla sluczny ciezarny brzuszek nie da sie nie zauwazyc
Jej, moja Julcia wczoraj wieczorem jezdzila po mnie jak na rowerze. Nie tak dawno to nylo tylko taki puk, cisza i zaraz puk. A sczoraj czulam jakby sie obiema nogami rozpychala troche tu, trochd tam, wyprostowala i trzymala, caly brzuch wieczorem tancowal. Az sie smialismy z tego jej rozrabiania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
co do mieszkania, to ja mieszkam na 3 pietrze w bloku bez windy, sapalam nie bedac w ciazy i co chwile "Boze jak ja dam rade w ciazy", potem jak zaszlam to sapalam "Boze jak ja dam rade w 9 mcu" a teraz leze i sapie, ze wszystko bym dala zeby moc chociaz wyjsc na balkon na swieze powietrze ciężarnej nie zadowolisz
malgosia, ja staram sie omijac wszelkie przykre informacje dotyczące dzieci, nie jestem w stanie im pomoc a w ciazy to od razu mnie sciska i placze, bo mnie to porusza jeszcze bardziej. maz ostatnio opowiadal, bo koledze z pracy umarlo dzieciatko po 2 tyg, wyobrazilam sobie moja Pole i myslalam, ze mi serce peknie
Wy piszecie o sprzataniu, a ja dostaje bialej goraczki, bo nic nie moge zrobic, totalnie nic. nie wiem kto mi w domu posprzata, bo mamy nie chce prosic, a maz to wiadomo, ze tak dokladnie nie zrobi a ja na maj zaplanowalam takie wiecie sprzatania gruntowne kazdego zakamarka. jutro ide do lekarza, trzymajcie kciuki zeby z szyjka to byl falszywy alarm nie mowie, ze zaczne od razu biegac, ale musze zrobic pokoj dla malej i milion innych rzeczy
elmirka, a pokazywalas lozeczko? przegapiłam je?
Gabi, widzę, że mały Olek zaczyna powoli lans superowe ciuszki jak znajdziesz pomysl na obiad, to zrob jedna porcje wiecej
miłego dnia!
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Jak mi się nie chce iść do pracy... Z każdym dniem mam coraz większego lenia.
Ostatnio dostałam pierwszą partię ciuszków dla maluszka. Co prawda są na takie już pół roczne dzidzi ale i tak są śliczne. Widząc te maleńkie ubranka (a dodam że to moje pierwsze) to łezka się w oku zakręciła a jakie śliczne buciki.. nawet oryginalne się znalazły. Będzie mały lanser hihihi
Któraś pytała o Gabi z Tarnowa ale to nie ja Ja jestem z Cieszyna.
Co powiedzie na temat łóżeczka z firmy Klupś z żyrafką? Taki dość znany model który można kupić m.in. w Smyku? Bo my jesteśmy nim oczarowani i chyba się na niego zdecydujemy - zwłaszcza, że teraz mocno zeszli z ceny.
Buziaczki!!!!!!
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Agni,wierzę,że jutro bedą dobre wieści,a pamietasz ile miałaś Twoja szyjka jak wychodziłaś ze szpitala?
a na obiad zrobię w końcu ryż z warzywami na patelnię.
Już nie mogę się doczekać Świąt-uwielbiam je,chyba bardziej niż Święta Bożego Narodzenia.
Jajka,sos chrzanowy,mazurki.. mniam,mniam... i będe mogła wreszcie poszaleć w kuchni,bo w grudniu tak mnie męczyły mdłości,że chodziłam z daleka od kuchni. Wrzucę wam coś..tylko muszę zgrać na komputer.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak sobie wczoraj odpoczywałyśmy
Gabi,ja mam właśnie łóżeczko z żyrafą,nie wiem czy to z tej samej firmy-bo łóżeczko jest z drugiej ręki,ale bardzo mi się podoba
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Zaraz wkleję linka do sprzedawcy, a jak tylko dojdzie łóżeczko to zrobię fotkę jak wygląda na żywo. Mam nadzieję, że kolorem będzie identyczne, bo podoba mi się odcień niebieski Boje się trochę że może okazać się np. bardziej szaro-buro-niebieski, ale jestem dobrej myśli
To łóżeczko kupiłam - jest praktyczne też ze względu na przewijak i półkę na przybory np. do przewijania a my mamy bardzo mały metraż wynajętego mieszkania więc zanim przejdziemy na swoje to dla nas ma ogromne znaczenie:
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-angielsk...isy-i4030905440.html
Zielony jest też ładniutki, ale... Już kupione niebieskie - nie ma marudzenia [Mam cynk, że kurier już odebrał łóżeczko z magazynu o 7:29 z rana, więc czekam ..... ]
Nad tym się zastanawialiśmy, ale w sklepie widziałam na żywo niebieskie łóżeczko i aż raził ten niebieski w oczy więc zrezygnowałam. Zielony natomiast jest taki smutny:
allegro.pl/nowosc-coto-baby-new-samba-lu...aze-i3933731606.html
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi, w czw jak mnie przyjmowali do szpitala to miałam szyjkę 4,5 cm więc wzorowo i nagle w pon po badaniu stwierdzaja , ze za krótka cos mi tu nie pasuje i mam ogromna nadzieje, ze sie pomylili. choc ordynator byl pewien. takze jutro i w nast pt mam wizyte, jak dwoch lekarzy powie, ze jest ok tzn, ze jest i nie musze lezec plackiem
ooo ryz z warzywami to zrob dwie dodatkowe porcje, bede miala na jutro od razu Pola juz fik, wiec jej tez pasuje
elmirka Ty sie naszymi gustami nie przejmuj to Tobie ma sie podobac, to samo ggabii. ja osobiście nie wzięłabym ani z żyrafa ani turystycznego na szczęście każda z nas ma inny gust, bo nudno by było gdybyśmy wszystkie miały to samo
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Agni co tam z Toba sie dzieje ?
Gratuluje kolejnej swiezo upieczonej mezatce Szczescia !
Kurcze a ja chora i na dumoxie od dzisiaj katar to mnie wykonczy...
A wiecie co wam powiem ze jak za duzo sie wode pije to jeszcze bardziej nogi puchna rece ... bo sie nadmiar wody niby zbiera... ja wode pije tyle co o ile...
Czesto slysze ze mam zgrabniutki brzuszek... jak pileczka... coo mnie bardzo cieszy bo tak faktycznie jest ;D buzia mi sie tylk okragła zrobila... a od poczatku ciazy po spadku wagi do 57 i juz jak zaczelam przybierac to przytylam tylko na szczescie 5 kg ktorych malo co widac... waze 62. ;D aah ;D przy pierwszej ciazy w tym okresie ciazy wazylam juz 67 jakos .;D czyli wtedy przybralam spooro ;/ prawie 10 kg jakos to bylo .. .;( ale teraz jest swietnie ;
d tylko kregoslup coagle dokucza ;P
Zdrowka wszytskim i pogodnego dnia ;D
allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-...pkg-i4041644303.html łozeczko bd jednak drewniane ale za nim przywykne do niego to kilka nocy nie przespanych bd.. . chlop sie uparl na drweniane i koniec ale turystyczne tez bd ... ;D link jest do lzeczka ktore mogla bym zaakceptowac wygladem .;D