BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 9 miesiąc temu #854664 przez Cania
Magdalen chwile Cie nie bylo, zdrowiej... Nie ma takiego chorowania!

Ja bede miala najpewniej drewniane albo kolyska, ale turystyczne tez kupie. Przyda sie do jezdzenia do rodzicow :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #854720 przez Agnilla
Magdalen, duomox to moj ciazowy kumpel, juz 2 razy mielismy romans ;) trzymaj sie i zdrowiej :kiss: ja sobie leze, potem leze, a jak mi sie znudzi lezenie to dalej leze :P

10 lata 9 miesiąc temu #854721 przez Izaulka
Witam. Mam nadzieję,że mnie pamiętacie, wcześniej się udzielałam, a później z braku czasu przestałam pisać i czytać. Może teraz będę miała czas.

Dużo się u was dzieje :-)
Ja czuje sie nienajgorzej jednak dokucza mi ból pleców i źle sypiam, ale da się przeżyć.

Wiadomo już, że będzie synuś, na USG połówkowym było wszystko dobrze z dzieciątkiem i oby tak dalej :-)

10 lata 9 miesiąc temu #854726 przez Adel
Witajcie :)
Poproszę o dopisanie do tabelki Amelki :) Lekarz mówił że raczej widzi na usg dziewczynkę ale na 100 % nie jest pewien.I co tu sądzić? Raczej córcia ale nie na pewno :) To dopisujemy Amelkę ? :)
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #854740 przez malgorzatawalak
Magdalen bardzo fajne to lozeczko :laugh: chyba takie kupie :laugh:
Oj dziewczyny ostatnio mialam taki zly humor...ale dzis po raz pierwszy od paru dni mam znakomity humor :cheer: az chce mi sie jechac na zakupy dla mojego malego Tymcia :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #854743 przez kinngga87
ggabii mi też podoba się łóżeczko z żyrafką:). Dziś zrobiłam sobie spacer po sklepach i już wiem co mniej więcej bym chciała i w którym sklepie będę kupować. Łóżeczko w jednym sklepie z żyrafą był za 220 zł bez szuflady i bez materacyka, a wózek ten mi się bardzo allegro.pl/wozek-fotelik-passo-euro-cart...bat-i4030640298.html i cena 1270 w sklepie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #854780 przez Magdalen
Dzieki;) no i TY agni leez leez ;) jeszcze sie nachodzisz.;P choc ja to bym zwariowala na Twoim miejscu ;P... sprobuje sie postawic na nogi tak szybko jak tylko to mozliwe. :) Fajne fajne, tez mi sie w miare podoba ;) Fajny wozeczek ;)
Adel gratuluje swietnego wyboru co do imienia dla corci ;) Ah te Amelie ;) :*
Malgorzata taka pogoda ostatnio w calej polsce byla a ty nie w humorze ?? oooj . ale dobrze ze juz lepiej tak trzymaj.!!
Ostatnio przegladałam ciuszki po corce i caly wor odlozylam ;D fajnie sie wspominalo jak Amelia byla taka malusia ;D te ciuszki takie mini mini;D az niedowierzalam ze ona az taka mala byla ;D heh a tu juz taka panna ;D
milego wieczoru.. ja ide po ciezkim dniu odpoczywac ;D Doobraaaanooooc ;*

10 lata 9 miesiąc temu #854940 przez staślubania
Hej:-) ale musiałam nadrobić z czytaniem :-) a szyjki mają być jakie są, czasami lekarze próbują byc mądrzejsi od innych i straszą. Agni, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej się wyleżysz, ooo i dobranoc:-)

10 lata 9 miesiąc temu #854947 przez Agnilla
oooo ja Wam dam, nie ma, lezec nie bede ;)
w koncu usiadlam na swojego kompa, normalnie nienawidze innych sprzetow :P
przypominam, ze jesli ktos chce by wprowadzic zmiany do tabelki to pisac na prywatna wiadomosc, bo ja odczytam forum i zapominam, a ta wiadomosc mi bedzie swiecic i nie wyleci z glowy :)
tata mi dostarczyl wypis ze szpitala, Pola tydz temu wazyla 568g ciekawe jak jutro bedzie :)
dobrej nocy! :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #854959 przez Agnieszka_H
moj brzusio;)

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #854960 przez Agnieszka_H
Ni i nie weszło a zmniejszylam:/ mniejsza z tym, nie mam juz siły sie z tym bawić idę spac, dobranoc!

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 9 miesiąc temu #854966 przez agnieszka89
Agnieszka_H cudowny brzusio i piekna sukieneczka :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854982 przez Adel
Magdalen ! Dziękuję ślicznie, też bardzo spodobało mi się to imię :) Amelka :)
Agnieszka H, brzusio jak marzenie :)

10 lata 9 miesiąc temu #854986 przez marzena25
Hey dziewczyny, nadrobiłam czytanie jeden dzień mnie nie było a tu tle stron, ja wczoraj miałam napięty dzień byliśmy na zakupach znowu :) kupiłam biustonosz do karmienia i wkładki laktacyjne i kilka rzeczy dla małej teraz kompletuję rzeczy dla siebie do szpitala koszule mam już 2, i kapcie, i ręczniki , jeszcze muszę kupić takie majtki siateczkowe podobno są fajne i jakieś podkłady poporodowe. Dzisiaj jedziemy mebelki zamówić a któraś z Was już kupiła i miała pokazać ??

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 9 miesiąc temu #854994 przez Ewa1001
Hej :)
Marzena ja już kupiłam, ale jeszcze nie są do końca skręcone. Brakuje jeszcze jednej szuflady i półki. Mam nadzieję, że dzisiaj mężuś już skończy to skręcanie to jutro wrzucę zdjęcie. Gdzie planujesz zamawiać? My objechaliśmy chyba wszystkie sklepy meblowe we Wrocławiu i najciekawsze zestawy mebli dziecięcych znaleźliśmy w IKEI.
Agnieszka, piękny brzusio :)

Ja mam wizytę w poniedziałek. Jak zwyklę obawiam się, jak to przed każdą wizytą. Ale bardziej nie mogę się doczekać widoku Naszego Oleczka :)
Ciekawe jaki duży już jest ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka