- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Spróbuję ją załączyć, mam nadzieję, że się uda.
No i się nie udaje. Mam ją w pdfie i nie mogę załączyć. Ściągnęłam ze strony
abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jeszcze obskoczyłam sklep medyczny i aptekę i kupiłam podpaski te takie duże z bella mama i majtki siateczkowe i krem na brodawki i na odparzenia bepanten i spray do po pępka i dla siebie to większość rzeczy tez już mam ale muszę dokupić chyba szlafrok cienki bo mam tylko taki troszkę grubszy. Także został mi wózek mam już upatrzony i łóżeczko i cała ta reszta do spania uff
Wczoraj w rossmanie kupiłam jeszcze chusteczki do pupy fajana promocja była z haggies 3 pak za 15 zł podobno są dobre polecając je mamy na necie chociaż nie wszytskie bo podobno źle się wyciągają ,ale maja fajny skład i mają nie podrażniać pupy ( bo to oto chodzi głównie) są aloesem i witaminą E
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- staślubania
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 21
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
Margo jak tam u Ciebie?
a ja dzisiaj przespałam całą noc-nic mnie nie bolało-oby coraz więcej takich nocy.
Miłego dnia.Jestem dzisiaj sama w domku i wynudze się jak mops,mam w planach ogarnięcie mieszkania i zrobienie placka,ale póki co to chęci brak
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przede wszystkim Angila to superaśnie że wszystko ok
U mnie pogoda beznadziejna wiatr i chyba będzie padało nie wystawiam nosa z domu .
Cania trochę szaleje ale chcę wykorzystać że mąż jeszcze jest w domu i mi pomoże zawiezie przywiezie chociaż ja mobilna jestem ale i wniesie i pomoże wybrać itd a teraz już 6 mies i po takich zakupach jestem zmęczona bolą mnie plecy i nogi dlatego nawet nie wyobrażam sobie latać po sklepach w 7 czy 8 miesiącu ten czas już chce poświecić na inne sprawy , czytanie poradnika, szkołę rodzenia i ogólnie psychiczne nastawianie się że to już a i po drodze mam jeszcze obronę mgr i egzaminy, więc muszę to wszytko ogarnąć jakoś
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szyjka jak pisałam ma 46 mm, jest napisane, że ujścia lejkowatego nie stwierdza się, cokolwiek by to miało znaczyć
Pola waży 766 g nie za dużo? a wszyscy mówią, że ja mały brzuch mam to wtedy złośnica mi w żebra wchodzi
jak Cania pisała, leżeć nie muszę plackiem, ale oszczędzanie się wskazane. w sumie leżałam prawie 2 tyg bo i szpital i po więc bardzo opadłam z sił. dziś wybraliśmy się na małe zakupy, kupił mi mąż 3 świeczniki i od razu czuję się lepiej, teraz odpczywam
z ta pogodą to jest jakaś tragedia, ja mieszkam w bloku to mi tak gwiżdże, że tragedia. myślałam, że mam gdzieś okno otwarte.
lece obejrzeć meble co pozamawiałyście ja tez ostatnie miesiące chce poswiecić sobie, takiemu relaksowi nieprzymuszonemu
Gabi, ja juz kawe pilam a tu kurde gdzie tort? ide dzis d moich siostrzencow blizniakow na ur, tam cos podjem
mwalak, witamy Tymona, juz go wrzucam do tabelki
Margo, trzymaj sie tam mocno, wszystko na pewno bedzie dobrz!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni, ooo jakie słoneczko sliczne! dobrze ze wszystko jest w porządku
u mnie tez mokro i gwizda... paskudnie.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
obiecuje tort będzie.. tylko leń siedzi we mnie,ale już wstaje i idę sprzątać łazienke,później reszta mieszkania i tort-na szczęscie szybko się robi.. na podwieczorek będziesz mieć.
Ok,załączam jakąs muzyke i wkładam rekawiczki i sprzątam
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i z małym wszystko wporzadku a więc spokojniejsze jestem na kolejne trzy tygodnie:)
Tydzień mnie nie bedzie na forum a więc za dużo nie piszcie bo nie nadrobie:D
Wszystkim mamusia zdrowia życzę
- Ewa1001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
U mnie też strasznie mocno wieje. Słoneczko pokazuje się co jakiś czas i już nie pada ale wiatr jest przerażający.
Agni cieszę się, że z Tobą i Małą już wszystko w porządku
Martwię się o Margo, nic się nie odzywa...
Właśnie odebrałam wyniki mojej krzywej cukrowej. Niestety ale mam podwyższony cukier po wypiciu 75 g glukozy. Nie są to jakieś duże wahania, ale Pani w laboratorium powiedziała mi, że każde odejście od normy w ciąży trzeba traktować poważnie. POczytałam już o diecie, którą należy stosować podczas cukrzycy w ciąży, Wieczorem wybieram się na wielkie zakupy spożywcze. W poniedziałek mam wizytę u ginka, ciekawa jestem co powie.
A moje mebelki jeszcze nie są skręcone. Miałam nadzieję, że się nimi dzisiaj pochwalę, a tu klops. Mąż wrócił wczoraj z pracy około 19 i stwierdził, że nie ma już siły... Dzisiaj od samego rana znów jest w pracy... Jak mebelki będą gotowe to obiecuję, że wkleję zdjęcie
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania