- Otrzymane podziękowania: 66
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochans ja glukoze z krwi mialam robioną jakis czas temu, wiec pewnie dlatego piję ją w domu:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczynie nie patrzcie na innych tylko szykujcie i kupujcie ile macie ochote dla własnego spokoju wewnętrznego. Mój M nie jest zaangażowany w przygotowania chyba że dręczeniem go do czegoś zmusze. Ale jesteśmy ze sobą już tyle lat że przyzwyczaiłam się że to ja wszystko w domu organizuje, choć czasem ryczę z tego powodu. Jak coś nie wymaga bardzo dużego nakładu finansowego to bez konsultacji z nim kupuję, wkącu najbardziej to mi samej ma ułatwić życie. Ja w 5tyg kupiłam gondole do wózka, choć potem się bałam że zapeszyłam ale była super okazja więc nie było na co czekać.
Dziewczyny według innych mamy czas ale może oni go mają bo ja to napewno nie mam;) nie przejmujcie się gadaniem i bierzcie przygotowania same w swoje ręce!
Ania ten leżaczek przepiękny ale cena zabujcza ma podobną wyściółke siedziska jak ten co Kinga pokazała, miałam podobnu dla Zosi i niestety się nie sprwdził. Niechciała w nim leżeć, dziwnie się w nim zapadała... Znajome miały tego typu leżaczki i wydaje mi się że dziecko lepiej jest ułożone niż ma tych "zabudowanych" poduchami allegro.pl/lezaczek-bujaczek-fotelik-z-w...3w1-i4299431733.html
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Cały dzień mam dziwne systematyczne kłucie w macicy ... pamietam że miałam to ze Stasiem ... jest to dziwny i nieprzyjemny ból ,...
Ale to typowo kłucie po prawej stronie ... mam nadzieje ze dziś to przejdzie bo juz mnie to wkurza....
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Macie wszystkie pozdrowienia od julki
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malvi daj znać co kupiłaś na te nogi.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Kupiłam w Pepco: termometr do mierzenia temperatury wody do kąpieli, 2 śliczne pieluszki flanelowe we wzorki, 2 pajacyki z długim rękawem, 1 body z długim rękawem, 2 koszulki z krótkim i 1 z długim rękawem - troszkę już były przebrane te rzeczy, bo są teraz zajebiste promocje, tak to bym pewnie jeszcze więcej zakupiła Za wszystko zapłaciłam niecałe 70 zł
W Rossmannie kupiłam na opuchnięte nogi: taką specjalną sól do zmęczonych stóp (właśnie moczę w misce ) i krem Bielenda SEXY MAMA na opuchnięte nogi (zaraz będzie przetestowany) - także nelka dam znać jak efekty Poza tym w końcu się zdecydowałam i kupiłam farbę do włosów SYOSS (jest bez amoniaku, a kiedyś już ją stosowałam i pamiętam, że była ok).
Aaaa no i musiałam kupić sobie buty, bo przed wyjściem miałam tak opuchnięte te nieszczęsne nogi, że nie weszły mi w moje baleriny ehh... I musiałam iść w japonkach plażowych
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
ORZECH TO FASOLKA!!! NIE MACIE POJĘCIA JAK SIĘ CIESZYMY
Będzie więc Magdalenka
Byłam właśnie na połówkowym, malutka waży 395 gram
Wszystko jest ok:)
Nelka ma rację nie ma co patrzeć na innych, u mnie też ciągle-macie czas ale nas nie stać na kupienie wszystkiego za jednym razem!!!
Mój M na szczęście mnie popiera we wszystkim
I co do ciuszków to ja jak tylko w Lumpie coś znajdę fajnego i jak nowe to biorę i się nie zastanawiam!
Kupiłam chociażby śpiworek polarowy za 4 zł w super stanie
Malvi ale super że dajesz znać !!! Ja też jutro idę do Pepco
ja chyba padnę na tej glukozie i będę wymiotować jak nic, do dziś mi się zdarza wymiotować rano
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do Pepco to dla dziewczynek było dużo ślicznych sukieneczek także zaszalej
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malvi na moczenie nie mam czasi ale czekam na opinie o kremie, a to jakoś chłodzący. Jak była w pierwszej ciąży to nawet brałam tabletki na te nogi. Niby waże zaledwie 4kg więcej a tak mi dokuczają
King dobrze że się odezwałaś. Paulinka napewno czuję że coś się zmienia więc lepiej już teraz ją zacząć do pewnych rzeczy przyzwyczajać bo możesz mieć potem problem. Nie wiem jak to u ciebie będzie czy ktoś będzie ci pomagał przy dzieciakach jak mąż pójdzie do pracy? My już powoli działać, oduczyliśmy Zosie od pieluchy, musimy ją jeszcze przyzwyczaić żeby spała w normalnym łóżku i nauczyć nowego rytuały zasypiania żeby dopasować potem Marysie tak żebym dała rade sobie z nimi sama jak M pójdzie do pracy.
Caroina już dawno miałam ci się pytać ale zawsze zapominam twoja kruszynka jest obwinięta pępowiną i masz mieć cesarke. Ale to chyba jeszcze się może zmienić,co? Przecież dzieciaczki mają jeszcze sporo miejsca i może się jeszcze odwinąć?
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
odebrałam wyniki badań moczu i mam w osadzie moczu :
LEUKOCYTY w ilości 70-100 wpw ... gdzie moze występować 0-5 ...
czy któraś miała taki wynik... czo on oznacza...
Oczywiscie krwią i 5 innymi wynikami sie nie przejmuje bo mało odbiegają ale ten mocz to coś przerażającego...
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Dostaniesz globulki albo tabletki!
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Aneta_78 Co do poświęcania uwagi starszym dzieciom. Anetko zgadzam się z Tobą. Ale powiedz mi. Co Ty byś zrobiła, gdyby Twój synuś (przenieś się do momentu gdy miała roczek) przychodził do Ciebie, wyciągał raczki, uwieszał się, nie opuszczał Cię na krok. Umiałabyś go odrzucić. Bo ja mimo że wiem, czym to grozi, to ja nie mam serca tak zrobić. Nie umiem. Paulinka jest moim największym skarbem. najlepszym co mnie w życiu spotkało. Nie umiałabym odrzucić jej miłości, bo mi serca by pękło.
aneczka25 Gratulacje Dziewczynki:)
nelka Mam teściową na dole. Ale ile będzie mi pomagać, tego nikt nie wie. Już zapowiedziała, że ona musi to porobić, to porobić, że całego dnia ze mną nie będzie, czyli gazetę trzeba poczytać, pooglądać W11, itp. Z odpieluchowieniem mam problem. Walczę, walczę i żadnych efektów. Aktualnie biega cały dzień tylko w majteczkach, a ja ciągle z szmatą i kiblem za nią. Ale może to ja czegoś nauczy:)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa