BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 2 miesiąc temu #929923 przez Marza
Yoozia bardzo Ci współczuję straty babci... Śmierć w rodzinie, do tego w czasie oczekiwania na nowego członka jest straszna :( no, ale niestety taka kolej rzeczy... Ja śmierci się bardzo mocno boję, przeraża mnie to. Trzymaj się kochana, musisz myśleć o maleństwie :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #929925 przez Ania86
Minnie, wspaniałe wieści, mi skurcze też nie pisały się na ktg a czułam je mocno :)
Yoozia, współczuję i to jeszcze teraz w takiej chwili. Musisz być silna :kiss:

Dziewczynki mam pytanie jak podaję swoje "ściągnięte" mleko i dokarmiam mm trzeba dziecko dopajać wodą?

10 lata 2 miesiąc temu #929927 przez inus23
Yoozi bardzo mi przykro.. Ja też się nastawiałam na najgorsze jak tydzień temu moj dziadek dostał udaru, jednak w Jego przypadku okazało się że jest nie do ruszenia, w grudniu skończy 90 lat, a po paraliżu już prawie nie ma śladu..

Zaczynam się zastanawiać czy to jednak nie prawda że jedni drugim ustępujã miejsca w rodzinie.. Trzymaj się Kochana i myśl o tym że teraz jest Jej dobrze, nic już Jã nie boli.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #929929 przez ewa123
Witam wszystkie mamy po dwutygodniowej nieobecnosci :) 17 09 urodzilam Mikołajka 2720 i 52 cm
.Przez dwa tyg bylismy w szpitalu ale juz jestesmy w domku od poniedzialku. Ciecie cesarsie jakos przezyłam nie bylo tak zle ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #929931 przez Caroina
Yoozia Strasznie mi przykro, że Cie to spotykało, jeszcze w takim momencie. 3maj się już niebawem powitasz Swoje maleństwo i zawita u Ciebie mnóstwo radości

Ewa GRATULUJE! :) Dlaczego musiałaś 2 tyg zostać w szpitalu? Jak się teraz czujesz? Jak będziesz mogła to wrzuć zdjęcie Mikołajka :)

10 lata 2 miesiąc temu #929932 przez Marza
EwA JAKBYŚ mogła opisać jak Cię przygotowywali do cc i co się po kolei działo to bym była bardzo wdzięczna :blush:
Urodziłaś synka w urodziny mojej siostry :woohoo: gratulacje! jest śliczny :)

10 lata 2 miesiąc temu #929936 przez pauletta
Marza to juz bliziutko.

Minnie to musialas sie zdziwic.

Ja/dzis mam mega zachcianki. Zelki, czekolada, ananas haha.

Ciagnie mnie tam powyzej kosci lonowej...

10 lata 2 miesiąc temu #929939 przez pauletta
Yoozia przykro mi. Trzymaj sie.

10 lata 2 miesiąc temu #929944 przez malvi
Yoozia bardzo mi przykro kochana :( bardzo mocno przytulam :kiss: to musi być dla Ciebie bardzo przykre ale Maleństwo na pewno wynagrodzi Ci cierpienie...

My się właśnie karmimy cyckiem :)

10 lata 2 miesiąc temu #929950 przez kacha
A ja się znów posypałam psychicznie - same czarne scenariusze mi chodzą po głowie. Mam dość oczekiwania, płaczę bez przerwy. A przecież przez całą ciążę było tak dobrze??!! Boję się jak cholera, że coś się stanie Malutkiej...

10 lata 2 miesiąc temu #929951 przez pauletta
Macie moze gotowe wnioski na macierzynski, ojcowski ?

10 lata 2 miesiąc temu #929952 przez nelka
Yoozi bardzo mi przykro z powodu twojej babci. Napewno będzie czuwać nad twoim maleństwem więc staraj się nie smucić. Moja bunia niestety też zmarła jak Zosia miała 6m-c..

Minnie wspaniałe wiadomości! Tylko dlaczego przyspieszają poród? Masz już rozwarcie? Tętno bąbelka w normie?

Ania nie ma potrzeby dopajania woda. Nie ma upałów. A dlaczego odciągasz i dajesz jednocześnie mm? Coś chyba pisałaś że nie możesz karmić piersią?

A ja po wizycie. Szyjka skrócona, rozwarcie 1cm, główka mocno napiera, skurczy nie ma, tętno prawidłowe. Marysia waży 3kg, płucka rozwinęte, wszystkie płyny i pomiary prawidłowe. Więc nie znam dnia ani godz.

10 lata 2 miesiąc temu #929955 przez Marza
No Pauletta bliziutko :) Obym tylko w szpitalu nie musiała długo czekać...

Kacha, ale dlaczego masz takie obawy o małą? Do 42 tygodnia spokojnie może siedzieć w brzusiu i nic złego się jej nie stanie. Ona sama zdecyduje kiedy będzie gotowa wyjść :) NIe stresuj się :* Może to nastąpi już lada dzień :)

Malvi wrzuć jakąś nową fotkę Krzysia ! :D

Nelka może już niebawem to nastąpi ! :D Jeju posypią się nam te nasze październikowe dzieciaczki teraz :D aż miło się robi na samą myśl, że tyle nowych istotek przybędzie na świat ! :D

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #929967 przez nelka
No mam nadzieję że się posypie szybko. Mam plany na weekend więc kto wie co się stanie;-)

Kacha przesyłam ci pozytywną energię bo u mnie dzisiaj pełna ekscytacja. Nie ma co się zamartwiać, trzeb myśleć pozytywnie! Zrób coś miłego dla siebie, poogladaj te małe słodkie ciuszki i ciesz się jeszcze chwilami sam na sam z mężem;-)
Podziękowania: kacha

10 lata 2 miesiąc temu #929969 przez pauletta
widxialyscie cudne niunie Kinii na fb ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka