- Otrzymane podziękowania: 107
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Też uwazamy z mężem, że najgorzej byłoby trafić do szpitala dużo przed porodem i tam wyczekiwać tym bardziej, że jest już starsza córka. Chyba wyszła bym na własne zyczenie i wróciła dopiero na poród Mój mąż nie daje po sobie poznać, ze się stresuje wręcz przeciwnie jednak ma ostatnio takie stany, kiedy mówi, że ma dość tego jeżdżenia, że nie może być przy nas. Pewnie boi się, że może nie zdążyć.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
a jak tam Dotkawy?
u mnie tez taki kiepawy nastroj, ze szkoda slow okien dalej nie pomylam. mialam to zrobic dzisiaj, ale deszcze pada i w sumie dobrze, bo i tak by mi sie nie chcialo dzis bylismy na ostatniej kontroli u diabetologa. cukier mi spadl w stosunku do pomiaru sprzed 3 tygodni o 0,4% czyli jest bardzo dobrze za to waga poszla o 1 kg w gore ale to akurat jestem przekonana, ze wina zaparc, ktore mecza mnie od kilku dni. na dokladke strasznie puchna mi nogi i rece wiec na pewno stad ten kilogram. mam juz dosyc dziewczyny. noce sa okropne. co chwila sie budze, co 3 godz wstaje na siku, ledwo sie ruszam, tak mnie ciagnie w pachwinach... i nic sie nie zanosi na porod. ani czop nie odszedl ani nic. zero zwiastunow zblizajacego sie porodu
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Mój M pracuje blisko domu, ale też nie zawsze jest pod telefonem i się boi, że nie odbierze na czas telefonu, a każda minuta jest ważna... Dzisiaj miał ciężko, żeby mnie zostawić samą... Bardzo się obawia, że się zacznie jak go nie będzie.
Yoozia super wieści z tym cukrem Ja się modlę, żeby jak najdłużej nie padało, bo bym się załamała, że ledwo umyłam i już zapaskudzone. Ciekawe ile mi wzrosła waga przez 2tygodnie tak samo mam już dość...
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Strach o dziecko jest ciągle obecny. Zwłaszcza przy 1 maleństwie. Wszystko przeraża. Już sobie wspominam nasze lęki i czuje, że będzie podobnie. Płacz nie wiadomo o co, niechęć do jedzenia przez 2 doby, 1 zaparcie, 1 gorączka itd
Dobrze, że wspomniałaś. Mam do odebrania wynik na to dziadostwo.
Marza Mam nadzieje, że jednak mały się obrócił i ominie Cie cc. Poza tym skoro wiele dzieci obraca się jeszcze w ostatniej chwili to chyba nie powinni Ci już wyznaczać terminu tylko poczekać jak się to potoczy. Nie wiem jak robią w takich sytuacjach. Ale jeśli bez konkretnego terminu chcieliby czekać aż się akcja zacznie to spylała bym stamtąd i wróciła dopiero jak pojawiły by się skurcze czy odeszły wody.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marza no i zeby sie okazalo, ze twoj synek sie jednak obrocil. a czujesz jakas zmiane w jego polozeniu? zycze ci, zebys uniknela tej cesarki
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Yoozia ciężka ta rola... No, ale co zrobić, taka kolej rzeczy. W położeniu małego nie czuję żadnej zmiany... Cały czas główką uciska pod żebrami a nóżkami okłada mi pęcherz...
Caroina no widzisz jednak wyznaczają wcześniej... Widocznie uznają, że nie ma szans na obrót. Widzisz Minnie też ma jutro cc przez ułożenie pośladkowe...
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Poczekam jeszcze na wieści od Dotkawy i Minnie i wtedy uzupełnię naszą tabelkę.
A tak w ogóle to rozmawiałam dziś chwilkę z Kingą na fb. Niestety nie ma czasu żeby na razie tutaj do nas zajrzeć. Wszystko u nich w porządku tylko biedna nie wie w co ma ręce wsadzić i bardzo mało śpi.
Pytałyście ostatnio jak moja waga po porodzie. Udało mi się dziś odnaleźć wagę i okazuje się że od wagi sprzed samego porodu zeszło mi już jakieś 10kg
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Dziękuję dziewczyny mam taką nadzieję że to się wchłonie ale jak to widzę to serce mi się kraje :/ Ciekawe co jutro lekarz powie.....
No Kinga na pewno nie ma łato, ja nie wiem w co ręce włożyć przy jednej a co dopiero przy trójce
Malvi, ja niestety nie mam w domu wagi ale chyba mi też zeszło trochę kilo Tylko brzuch flak
Moja Maleńka ma dziś tydzień, nie wiem kiedy to zleciało
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Ania ja też mam flaczek ale zaczniemy ćwiczyć po połogu brzuszki i będzie ok
Marza z tym karmieniem to nadal różnie. Ale najważniejsze że Maleńki je tylko mój pokarm jak na razie. Dziś akurat cały dzień odciągam żeby pobudzić laktację