- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Caroina, a powiedz co brałaś na to przeziębienie?
Bo ja herbatka z sokiem z malin, rutinoscorbin 2 x 2 (nie wiem czy aż tyle mogę-wrrr), maść majerankową pod nos (do 4 x na dobę) .
Staś od rana chyba z 10 razy kichnął... oby to tylko na jakiegoś glutka... nawet teraz wolę się nad nim nie schylać i nie wyciągać fridą....masakra...
Za to przespał całą noc od 20-5 u siebie i bez pobudki...nie to co mamusia co 30 min na nogach bo katar a to siusiu...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Dotkawy i jak tam się czujesz? Mamy szykować powitalne transparenty dla Wiki? Ale ci zazdroszczę że już dziś ją przytulisz!!!!
Wykończy mnie to czekanie i a ta nie wiedzie kiedy to będzie;-) Lubię mieć wszystko zaplanowane. No nic biorę się dzisiaj za mycie okien...
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Nelka Też już niewiele Ci zostało czekania. Kto wie, może mycie okien pomoże ja startuje dopiero bliżej 39tc jak mąż wróci. Biorę go w obroty i planuje porządnie dom wysprzątać. Kurcze, żebym jeszcze nie przenosiła bo on bierze urlop tylko na 3tyg
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
tez mam byc na czczo, wiec dzisiaj juz slaba kolacje zjem sobie i jutro nic a nic przed zabiegiem. moj lekarz powiedzial ze nawet pic rano nie moge:/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agniesia ja mam malutki katar, dzis leze i mam nadzieje ze nie rozwinie sie z tego zadne chorobsko.
polecam czosnek
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ponoc chrzan działa batkeriobójczo... WALCZĘ!!!!)
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
na swieta wielkanocne taki ostry chrzanik z jajkiem zawsze jest - po zjedzeniu oddycha sie pelna para;)
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Agniesia - spróbuj inhalacji olejkiem sosnowym - na mnie nic tak nie działa jak sosna.
Mój brzuszek się robi coraz bardziej reaktywny i skurcze zaczynają boleć. Dziś w nocy obudził mnie ból pleców - miałam takie serie skurczów dwa razy po godzinie. I teraz sobie leżę i odpoczywam - szkoda, ze mąż w pracy...
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Ładna pogoda okna umyłam Caroina wg planu na to wychodzi, że otworzę październik
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Munnki niechce cię straszyć ale miej na uwadzę że ty możesz mieć tylko katar a twoja dzidzia może dostać zapalenia płuc. Więc staraj się za dużo jej jutro nie całować... Po co od pierwszych dni ma walczyć z wirusem.
Dotkawy i Munnki to muszę dzisiaj skończyć sprzątanie żeby trzymać jutro za was i wasze bąbelki kciuki!
Caroina niby już nie wiele mi zostało ale dłuży się ten czas.
Kto jeszcze w tym tygodniu rodzi? Dotkawy, Munnki i Minnie?
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Juz sie nie mogę doczekac jak zobacze malutka, ale pieronsko boje sie cięcia...
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Tydzień zaczęłam pełną parą ! Wstałam o 8:30, wstawiłam pościel do prania, pojechałam z M na zakupy spożywcze na cały tydzień, wróciliśmy to rozwiesiłam pranie, wstawiłam firanki do prania i pomyłam okna (taka różnica, że aż w oczy razi M w tym czasie ugotował obiad i pomył garnki Potem pojechał do pracy, a ja dokończyłam sprzątanie mieszkanka i teraz sobie odpoczywam, bo jestem padnięta Brzuch mi się kilka razy napiął, a poza tym zero skurczy ! Moja dzidzia chyba jeszcze chce posiedzieć u mamci w brzuszku Pogoda dzisiaj przepiękna, aż chce się żyć Cała jesienna chandra u mnie znika jak tylko się pojawia słoneczko
Dotkawy, Munkki powodzenia jutro ! I czekamy na relacje jak tylko się będziecie czuły na siłach Minnie Ciebie też się to tyczy tyle, że powodzenia w środę Co do tej lewatywy to też myślałam, że przy cc ją pomijają... szkoda...
Ewa dodała na FB zdjęcia Mikołajka,a do nas nie zajrzy, ciekawe dlaczego...
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Na dodatek mam niski cukier a nie.mogę jeść dużo przed jutrzejszym zabiegiem... Pozatym mąż dalej w pracy
No i tak...