BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #928781 przez kacha
aneczka - przesyłam Ci dużo dobrych myśli. Mam nadzieję, że ból wkrótce ustąpi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #928809 przez pauletta
Aneczka ojjjj to co Ci jest.

Jagodzia kotek hihi :-)

Ja/dzis noc kataatrofa. Wszystko mnie boli.

Przyjaciolka byla rano u mnie z synkiem..
Przywiozla mi laktator . medela mini electric

10 lata 6 miesiąc temu #928815 przez malvi
Aneczka trzymaj się i daj znać koniecznie co lekarz powiedział :*

10 lata 6 miesiąc temu #928823 przez yoozia
Hej. Ja po wizycie. Zrobil mi kolejny wymaz i jesli paciorkowiec zniknal, to bede mogla rodzic w wodzie, ale nie nastawiam sie na to. Jak nie urodze do terminu, to 17.10 mam sie stawic w szpitalu na wywolywanie...

Aneczka trzymaj sie tam i daj znac jak cos bedzie wiadomo

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #928833 przez Marza
Aneczka trzymaj się ! Na pewno wszystko niebawem wróci do normy. Jesteśmy z Tobą, tam w szpitalu sami fachowcy to nie masz się o co martwić, na pewno Ci pomogą !

Yoozia trzymam kciuki, żeby zniknął !

Miałam dzisiaj myć okna, ale taka parszywa pogoda, że muszę to odłożyć :dry: Oby po niedzieli się udało... Już się nie mogę doczekać wizyty w środę, bo się dowiem kiedy szpital i cc.

10 lata 6 miesiąc temu #928834 przez nelka
Aneczka tyle leków ci podali!? Czy to bezpieczne? Szczególnie ketonal? Malvi chyba też go brała.... Trzymaj się ciepło i daj znać co tam lekarze ustalili? A może dzidzia ci na jakiś nerw uciska?

A ja o dziwo od ostatnich dwóch tygodni nie mam problemów ze spaniem. W tym tygodniu to była dosłownie rozpusta bo spaliśmy nawet do g8-8/30. Z Zosią włącznie! M skończyła się opieka i od pon idzie do pracy więc dobre się pewnie skończy...
Och powiem wam że jestem zrezygnowana. Dwa tygodnie wcześniej myślałam że do października urodze a teraz to czuje że to może jeszcze potrwać. Same wiecie że to czekanie jest męczące i fizycznie i psychicznie...
Jak w nocy wstaje na siku to zawsze się zastanawiam czy jak wstane to mi wody nie odejdą albo jak mam jeden czy dwa skurcze to czy już się zaczyna. Ogólnie to prawie jak jakaś psychoza;-)hihi

10 lata 6 miesiąc temu #928836 przez Marza
Nelka pozazdrościć, że miałaś takie fajne noce. Co do doszukiwania się objawów porodu to też tak mam... Myślę cały czas, czy wody mi nie odchodzą albo czop... Ty byś już spokojnie mogła rodzić bo Ci się zaczął 39tc :) Nigdy nie wiesz kiedy Cię weźmie, może lada chwila ;)

10 lata 6 miesiąc temu #928838 przez dotkawy
Ja w końcu na jutro mam zlecone badania przygotowujace do CC także cos sie dzieje :-)) ale powiem wam, ze czuje sie coraz gorzej...skyrcze coraz częściej coraz mocniejsze...juz mnie to meczy....Ale Wiktoria karze na siebie czekac...

Dzis w ogóle podlaczyli mnie pod ktg...i zapomnieli...lezalam 1,20 minut...myslalam ze mnie trafi tam......

10 lata 6 miesiąc temu #928848 przez malvi
Nelka tak bralam ketonal ale juz po porodzie na bolace krocze :P

10 lata 6 miesiąc temu #928856 przez kacha

dotkawy napisał: Dzis w ogóle podlaczyli mnie pod ktg...i zapomnieli...lezalam 1,20 minut...myslalam ze mnie trafi tam......

Ja bym się wściekła chyba...

10 lata 6 miesiąc temu #928861 przez agniesia1604
Hej a ja z rana miałam seksik:P ... a potem po 3 godzinach skurcze ... ale z 7 skurczy co 5 min i przeszło jak się położyłam.
No ale byłam już w strachu.

10 lata 6 miesiąc temu #928866 przez Marza
Dotkawy no bo Ty w poniedziałek masz mieć cc, tak? Mam nadzieję, że już będziesz mogła utulić swoją malutką :-)

Agniesia ładnie, ładnie :-D ja miałam w środę hehe i dzisiaj też M ma jakieś niecne plany :-D ale ja skurczy nie miałam. Lepiej uważaj, bo u Ciebie za wcześnie na poród :-)

10 lata 6 miesiąc temu #928868 przez pauletta

agniesia1604 napisał: Hej a ja z rana miałam seksik:P ... a potem po 3 godzinach skurcze ... ale z 7 skurczy co 5 min i przeszło jak się położyłam.
No ale byłam już w strachu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #928869 przez nelka
Agniesia to musiał być udany seksik skoro wywołał skurcze;-) hihi pozazdrościć bo mój M mnie już unika odkąd wie że Marysia ma już jak nisko główkę;-)

Dotkawy trzeba się było samemu odpiąć od ktg i się im schować skoro o tobie zapomiały. A jak Wiki reaguje na skurcze? Z tętnem wszystko ok? Szkoda że tak się męczysz ale fajnie że udało się donosić ciążę aż do 39tc!

Marza no właśnie doczekałam i spokojnie mogę rodzić ale jak to wyjdzie to wie tylko moja córcia;-)hihi byliśmy na małym spacerku i tak mi się brzuch napina jak chodzę, jakby miał mi eksplodować! A skórę mam wtedy taką naciągniętą że aż boli. Aż dziwne że nie mam rozstępów...

10 lata 6 miesiąc temu #928870 przez minnie90
nelka łączę się z tobą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mój M też już od długiegoooooo czasu unika :/ mimo, że mała tyłkiem ułożona:p a po porodzie przymusowe 6 tyg celibatu jak nic :(
Także cieszcie się dziewczyny Agniesia i Marza:)

Ja dziś byłam na ostatnich zakupach i mała tak wariuje jakby chciała wyskoczyć :) brzuch mnie ciągnie w dół i krzyże bolą :/ jeszcze tylko parę dni :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka