BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 6 miesiąc temu #928874 przez Marza
Nelka tylko się cieszyć, że nie masz rozstępów :) Może mała już szuka wyjścia :D

Minnie haha nadrobicie z seksikiem jak się wykurujesz po porodzie ! :) Ja potem chyba będę się bała, że zajdę w kolejną ciążę haha, a na razie bym chciała kilka lat przerwy xD

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #928877 przez dotkawy
Nelka, Minnie ja tak samo jak Wy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nelka Wiki nie reaguje na skurcze, chyba ze wylatują mi juz na 80 to wtedy sie denerwuje, bo tętno sie jej podnosi do 170. Ale jak sie bardzo rozpycha to tez takie ma, ale wtedy to mnie mega brzuch boli, bo czuje jakby chciala mi go przebić, hihihi

Marza mam nadzieje ze w pn...bo jak nie to ich pozabijam tu chyba.... :unsure: :angry:

Ciekawe co z Ania...czy jej przeszlo...a moze juz dzidzie ma ze sobą... ;)

10 lata 6 miesiąc temu #928881 przez minnie90
Doktawy my w sumie to nie mieliśmy żadnych przeciwskazań do tego,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #928885 przez malvi
Dziewczynki co do rozstępów to muszę wam się pożalić że tak jak w ciąży nie miałam to po porodzie mi teraz wyszły na udach i brzuchu... i do tego swędzą :/

10 lata 6 miesiąc temu #928887 przez aneczka25
Miałam cesarke- wyrostek. Malutka miala chwilke problemy z oddychaniem i jest w inkubatorze ale teraz już oddycha sama

10 lata 6 miesiąc temu #928888 przez aneczka25
Miałam cesarke- wyrostek. Malutka miala chwilke problemy z oddychaniem i jest w inkubatorze ale teraz już oddycha sam.w
Ważyła 2880

10 lata 6 miesiąc temu #928890 przez yoozia
Aneczka to gratulacje!!! trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze :) jak ty sie czujesz?

10 lata 6 miesiąc temu #928893 przez nelka
Aneczka to gratulacje! szkoda tylko że w takich okolicznościach-wyrostek. Szybkiego powrotu do zdrowia dla was!

No Marysia też się tak rozpycha jakby chciała wyjść przez brzuch, masakra jakaś... Na dodatek rozpycha się na miednice i już wogle zwijam się z bólu.

10 lata 6 miesiąc temu #928894 przez dotkawy
Aneczka Gragulacje :) dobrze ze juz wszystko dobrze z dzidzia!!! Dzięki Bogu ze teraz sie to stalo a nie parę tyg wcześniej....

Malvi nawet nie strasz, ze potem tez moga wyjsc

Minnie ja tez sie tak czuje...

10 lata 6 miesiąc temu #928895 przez pauletta
Ania/gratulacje.

Kurcze mi tez Maja tak laduje ze boli. I ten nerw naciska i pecherz omg.

No rozstepy po ciazy moga/wyjsc. Niestety...

10 lata 6 miesiąc temu #928898 przez Marza
Malvi tylko nie drap się po nich, bo będzie gorzej ;/ Mi wyskoczyły po dwa milimetrowe na obu boczkach... Modlę się żeby brzuch ominęły, bo na udach i tyłku to mam od dawna z okresu dojrzewania...

Aneczka gratulacje ! Niefajna sprawa z tym wyrostkiem, ale masz chociaż malutką przy sobie :) Oby się wszystko unormowało i żebyście mogły wrócić spokojnie do domku :)

10 lata 6 miesiąc temu #928903 przez minnie90
Ania gratulacje !! Dobrze, że wszystko już ok, teraz to już nic tylko cieszyć się małą:) Dużo zdrówka dla Was, no i szybkiego powrotu do domciu:)

Marza ty masz przynajmniej świadomość,

To mnie dziewczyny zasmuciłyście z tymi rozstępami po ciąży, ja się tu cieszyłam, że póki co nic mi nie wyskoczyło a widzę, że jeszcze dalsza walka mnie czeka :(

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #928905 przez agniesia1604
Aneczka Gratulacje!!!!

Kit z wyrostkiem , dobrze że lekarze zauważyli że to jednak wyrostek i że udało sie Was uratować!!!!!:)
Teraz masz malutką i to dla Was najważniejsze...
Wiesz najgorsze byłoby gdybys była cięta na CC a potem zaraz wyrostek ... słyszałam ze po wyrostku 2 lata nie powinno sie zachodzić w ciążę bo to poważny zabieg...:( ...
Dobrze ze w porę zauważyli i że nie doszło do wylania :(

Mi sie brzuchol spina po kązdym schyleniu się, wchodzeniu i schodzeniu ze schodów i nawet podczas siedzenia gdy sie przechylam do przodu:)

10 lata 6 miesiąc temu #928908 przez pauletta
Mojej kol. Siostra miala cc a tydzien pozniej wyrostek. Po jednym dniu byla w domu...

Ania wskoczylas/dzis/w donoszona ciaze a tu maluszek akurat na swiecie.

Chce juz miec Maje ale jak pomysle , ze mialabym za 5 dni urodzic omg :-)

10 lata 6 miesiąc temu #928911 przez dotkawy
Agniesia ja mialam operowany wyrostek rok temu w lutym i nie slyszalam nic żeby byl jakiś zakaz zachodzenia w ciaze 2 lata, wręcz 1 raz takie cos slysze.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka