- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
waszym maluchom tez sie wloski wytarly? moja zgubila sporo nad czolem , a z tylu ma dlugie, ciemne i duuuzo takie ma jedno wielkie zakole
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
moj maz przed chwila dzwonil, zebym na niego czekala, to napijemy sie winka jak wroci ale gdzie tam do 2
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Co do winka to dopiero jak skoncze karmic pewnie, chyba ze sciagne kiedys na zas.
Nam tez sie troche wloski wytarly
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ja przykrywam mala kocykiem, ale rano zawsze odkryta jest, tak sie rozkopuje, o zycie kopie nozkami i macha raczkami....jak bym ja zawinela w cos i skrepowala jej ruchy to by byl jeden wielki cyrk..... W ogole dzis mi zansela juz o 20....takze bardzo szybko !!! Bo tak zazwyczaj zasypia mi o 21.30 ...... takze ciekawe kiedy sie obudzi...
Dzis przyszla mi mata edukacyjna jaka jej kupilam, jej jak sie fajnie bawila ) Po wczorajszej pizzy, popoludniu tak jakby ja bolal brzuszek dzis i 1 raz dalam jej espumisan, a jaka byla zadowolona, bo lezala sobie w lozeczku i Krzysiek ja masowal po brzuszku caly czas sie do niego usmiechala
Ale mi zrobilyscie smaka na winko.....
W ogole sliczne te wasze maluszki !!!
A to moja zaba
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Yoozi u nas włoski z przodu też się wytarły od czesania i lekko z tyłu od leżenia.
Hehe a ja była u sąsiadki na piwku:-D
A ktoś wie co słychać u Kini? Mogła by dać chociaż znać że żyje.
Edyta a jak u ciebie? Dajesz rade z dwójką bąbli?
Dobranoc
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Za nami fajna nocka
Yoozia mój od początku miał z tyłu włoski, a z przodu mało co haha żeby się mu wytarły to nie zauważyłam Raczej urosły Napiłaś się tego winka z mężem ?
Pauletta napisz jak nocka :* Czy zasnęła Majeczka szybko a zapomniałam, że karmisz piersią i na winko musisz poczekać
Poszłam tak wcześnie spać, bo po tym winku mnie tak zmogło Oczy same się zamykały
Dotkawy śliczna ! Następna różowa landrynka
Nelka jaką ona ma zarąbistą fryzurkę ! Kochana Widać, że zabawki z bujaczka przykuły jej uwagę
Kinia miała teraz chrzciny Ona na fejsa daje radę wejść, bo ma na telefonie, a na forum nie da rady, bo kompa nie ma chyba czasu włączyć Co się dziwić przy trzech szkrabach
JUŻ JUTRO MINĄ MIŁOSZKOWI DWA MIESIĄCE ! Jak to leci... Za niedługo dostanie warzywka i owocki W końcu pozna inne smaki, a nie tylko mleko
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
a tu jak sie pieknie usmiecha, tak bylo 3 dni temu bo teraz sfochowana nie wiem o co i grymasi , wasze baczki tez takie dni maja ???
a co do Zosienki to urodzila sie 28/09/, waga 3,170 , 51cm urodzona 2 tyg przed terminem CC
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Marza ta czubryne to po tatusiu, ja ją czesze i przylizuje a włosy ma wiecznie najeżone! Odzwierciedlają jej charakter :-D
M zabrał Zosie na imprezę Mikołajkową więc chyba daruję sobie spacer, wywietrze tylko Mysie i wkącu przejrze dziewczynką ciuszki bo ciągle brak czasu na to. No i oczywiście odstresuje się i posporzątam mieszkanie :-D
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maz mnie tak zaskoczyl w nocy. Wrocil o 2 z pracy z wielkim koszem prezentow i w czapie Mikolaja az krzyknelam ze strachu jak wpadl do domu malutka dostala sukieneczke, buciki, opaske, czapke, 2 misie, a ja torebke i perfum!!! Jestem w szoku i dlugo z niego nie wyjde, bo moj maz nienawidzi jak kupuje sobie torebki, bo robie to ponoc za czesto ale trafil w moj gust i z torebka i z perfumami A ja nic dla niego nie mialam :/ ale odwdzieczylam sie jak tylko mala na chwile ucichla
Lecimy zaraz na zakupy to moze cos mu kupie. Dzisiaj planujemy malej zrobic sesje zdjeciowa w stroju Mikolajki milego dnia laseczki
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
www.facebook.com/video.php?v=827118627319159