BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu #948561 przez malvi
UWAGA UWAGA TABELKA :woohoo: :woohoo:

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948564 przez Marza
Malvi cudeńko ! :D

A powiedz mi jeszcze o której ostatni raz karmisz Krzysia? Bo jak nam wypadnie karmienie o 19 to już go potem po kapieli nie karmię i zasypia o 21 jak zawsze i dzisiaj się nam na karmienie obudził o 3:30, czyli 8,5h nie jadł. Przyznam, że trochę mnie to niepokoiło, że tak długo i ciągle wstawałam patrzyć czy oddycha :S

10 lata 3 miesiąc temu #948567 przez Marza

10 lata 3 miesiąc temu #948576 przez pauletta
Musze sie pochwalic moje dziecko usnelo samo. . Szok pojadla. Sluchala swojego misia i spi :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #948582 przez Marza
Pauletta super ! :) Możesz odpocząć ;)

10 lata 3 miesiąc temu #948583 przez malvi
Marza no nasze bąble rosną więc coraz dłużej wytrzymują bez jedzonka ;) Krzyś zazwyczaj je po kąpieli i zabiegach pielęgnacyjnych czyli ok. 21. Także dziś w nocy nie jadł 12h :P Czasem tylko się zdarzy że jest głodny przed kąpielą ale wtedy daję mu trochę possać cyca a po kąpieli dostaje mm tylko już mniej niż zwykle ;)

W ogóle dziś pierwszy raz zamroziłam 180ml swojego mleka :woohoo:

10 lata 3 miesiąc temu #948587 przez Marza
Malvi, ale zauważyłam, że jak w nocy tyle wytrzyma to w dzień góra 3,5 h, a tak to ,,woła" co 3h o jedzenie, ale normalnie zjada jak zawsze 6 posiłków. Już się nie mogę doczekać aż będzie mógł jeść warzywka i owoce :)

Zamroziłaś na czarną godzinę? :D

10 lata 3 miesiąc temu #948598 przez munkki
Malvi, super ze tyle w nocy Krzyś śpi! my malymi kroczkami - zadowolona jestem jak śpi 5;)
Tabela wskazuje że wiele dzieciaków urodziło się już we wrześniu, się pchały na świat ;)
Tez juz raz mrozilam na czarną godzinę, bylo w sam raz jak poszłam na koncert ;) w czym mrozisz?
Pauletta dziś senny dzien. U mnie w prawdzie nie tak dobrze i stas nie zasypialni sam ale dużo dziś śpi...

10 lata 3 miesiąc temu #948599 przez kacha
Dusia od jakiegoś czasu też przesypia 7-8 h w nocy. A w dzień je co 2,5 - 3 godz. Dziś spała od 23 (jadła o 22) do 7.15. I dziś mi w ogóle śpi co chwila - po pół godziny śpi i marudzi, niestety. Ale pogoda taka, że ja też drzemię i smęcę na zmianę, nic nie zrobiłam, na obiad zamówiłam pizze.
Podziękowania: malvi

10 lata 3 miesiąc temu #948610 przez malvi
Tak Marza zamroziłam na czarną godzinę z myślą o sylwestrze i Nowym Roku :) Postaram się jeszcze trochę zamrozić do końca miesiąca, żeby Krzyś podczas mojej nieobecności nie musiał jeść zbyt wiele mm ;)

Munkki do pokarmu mam torebki firmy Lansinoh :)

Pauletta gratki dla Mai za postępy w spaniu :D

Kacha no niestety pogada do dupy, ja też niewiele zrobiłam szczerze mówiąc. Krzyś też marudny ;) Mieliśmy pójść na spacer i do Biedronki, ale niestety cały czas od rana mży, więc może uda się jutro :P

10 lata 3 miesiąc temu #948617 przez pauletta
Dzieki dziewczynki, wlasnie sie spioszek obudzil :-)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #948621 przez minnie90
malvi - ale ci zazdroszczę:) to o 23 dajesz butelkę czy pierś? Jak Wiki dostanie butle ok 12-01 to śpi mi 3 max 4 godz.. Potem dostaje pierś ok tej 3-4 no i rano o 6 już jest głodna, a jak zaśnie to pośpi max do 8...

W ogóle jak dziewczyny ze spaniem w dzień? Wiki jak się obudzi o 8 to może zdrzemnie się na pół godz ok 9-9,30, oczywiście na mnie później papu.. ewentualnie zabawa, i jest tak marudna ze magia, drze się i nic jej nie pasuje bo jest zmęczona a spać nie chce... zaśnie mi na chwile w wózku i za chwile znowu ryk, nawet suszarka nie pomaga, dopiero jak wyjdę z nią na spacer zasypia i śpi z 3 godz do 16-17. No ale jak będzie -10 to raczej z małą nie wyjdę żeby pospała....help...

10 lata 3 miesiąc temu #948629 przez pauletta
No u nas ladnie spi, dzis spalysmynod 10-12. Potem spala znowu no i co pisalam ze usnela sama.
Teraz aktywnosc.
Pozniej wykapiemy i zobaczymy :-)

10 lata 3 miesiąc temu #948631 przez munkki
Minnie mój w dzień zasypia ale ja go noszę na rękach ( juz coraz ciężej) lub w chuście albo zasypia u mnie na brzuchu albo jak się uda to w lezaczku. Nigdy w dzień nie śpi w łóżeczku. A jak starasz się ją usypiac w dzień? Masz chustę?

10 lata 3 miesiąc temu #948635 przez pauletta
Yyyy i zas drzemie :woohoo: chyba snieg tak na nia wplynal :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka