- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Wogle to w tym tygodniu M na popołudnie więc nie mam napięty grafik a muszę zacząć myśleć o świętach bo się nie wyrobię. Za to prezenty dla dzieciaków mam załatwione i już się nie mogę doczekać aż się pobawimy nimi:-D hihi dobrze mieć dzieci, można się bawić i nikt nie pomyśli że jesteś dziwakiem
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Ja dziś paczkę dostałam ze smyka z ubrankami bo juz 68 i ponad 5 kg...
Jeszcze czekam na paczkę z c&a bo tam też ubranka i skarpetki bo wszystko małe juz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ślicznie dzisiaj świeciło słoneczko Niedługo, ale zawsze coś ! M zabrał młodego na krótki spacerek, a ja w tym czasie ogarnęłam mieszkanko i wstawiłam obiad Mały się fajnie dotlenił i teraz słodko sobie śpi sam zasnął w łóżeczku ! i to bez żadnego krzyku
Na mnie czeka sterta prasowania, ale jakoś jeszcze nie czuję weny chociaż póki mały śpi to mogłabym skorzystać i zrobić to raz dwa. Jakoś wstąpił we mnie straszny leń... Nic mi się ostatnio nie chce...
Istnieje opcja, że nie będziemy siedzieli w domu w Sylwestra tylko pojedziemy do znajomych co mają pięciomiesięczną córeczkę Tylko ten znajomy lubi sobie porządnie wypić i obawiam się trochę o mojego M, że się zaleje przy nim w trupa... No zobaczymy co z tego wyjdzie. Raz w roku jak sobie zaszaleje to nic się nie stanie A przynajmniej się gdzieś wyrwiemy
Minnie mój w dzień śpi bardzo różnie. Raz prześpi cały dzień tyle tylko co wstanie na jedzenie, a innym razem śpi po 15 minut Także w dzień to mamy loterię Jedyny pewny sen to jak go kładę już po kąpanku o 21 Wtedy wie, że pora na sen, bo noc
pauletta spadł u Was śnieg? U nas dalej nic. Tylko trawa zmrożona co do katarku mój ma cały czas. lekarz powiedział, żeby dawać mokry ręcznik na kaloryfer, żeby nie było za sucho i kropić wodą morską Nic więcej nie kombinować
Yoozia ja wczoraj też mówię mojemu czy robimy tą dziewczynkę od razu, żeby mieć spokój czy nie a on, że tak hahaha też oczywiście żartowałam Zdjęcia małej cudne ! CUDNE !
Anetka historia z urodzinami niezła ludzie mogli pomyśleć, że próbowałaś nielegalnie wbić syna na imprezę haha u mnie w domu na razie stoi choineczka z pierniczków, bo dostaliśmy w prezencie, ale mam już ochotę ustroić dom w te wszystkie ozdoby U Ciebie ślicznie już
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Zaszalałaś z ozdobami. U mnie na razie dom zdobią kłaki kurzu i kawa rozlana na blacie.
Yoozia - zdjęcia Mikołajki genialne. W ogóle masz śliczną córeczkę, poważnie dziewczyna już wygląda - tak nie jak noworodek
Marza - u nas też piękne słońce, wyszłam z Dusią na 2 godz.
Dupa jestem, kupiłam mleko Duśce 2 zamiast 1 i zobaczyłam to po otwarciu puszki. 35 zł poszło się ...
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
moj syn znowu spi... przed poludniem 3 godziny drzemki! teraz znowu drzema... nie poszlismy przez to na spacer bo nie wiedzialm czy sie obudzi czy nie ... ech... wasze tez takie senne?
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Przepraszam, trochę mnie nie było ale to przez te chrzciny... wydawało się że w domu, tylko 15 osób ale roboty było do fiksa ale jesteśmy już po. Przyznam szczerze że cieszę się że mamy już za sobą. Malutka w Kościele była taka grzeczna że aż ksiądz był w szoku w domu pod koniec już miała chyba dość i ryczała przez co goście zmyli się po 23.
Anetka, ja też jestem sama i dlatego z tej perspektywy chciałabym żeby Julia miała rodzeństwo. Ale teraz się boję kolejnego dziecka, ciąży, porodu... no czas pokaże....
a to ledwo żywa matka i Julia w dniu chrztu