BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948826 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)
Podziękowania: yoozia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948828 przez Aneta_78
..

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948829 przez Aneta_78
:-)

10 lata 2 tygodni temu #948854 przez pauletta

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: malvi, Aneta_78

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948856 przez Aneta_78
;-)

10 lata 2 tygodni temu #948857 przez nelka
Ja tylko na chwilę bo zaraz uciekam do przedszkola po Zosie ale ja już
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Wogle to w tym tygodniu M na popołudnie więc nie mam napięty grafik a muszę zacząć myśleć o świętach bo się nie wyrobię. Za to prezenty dla dzieciaków mam załatwione i już się nie mogę doczekać aż się pobawimy nimi:-D hihi dobrze mieć dzieci, można się bawić i nikt nie pomyśli że jesteś dziwakiem ;-)
Podziękowania: Aneta_78

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948858 przez Aneta_78
;-)

10 lata 2 tygodni temu #948861 przez munkki
Aneta tez myślę o kojcu, jaki kupiłaś?
Ja dziś paczkę dostałam ze smyka z ubrankami bo juz 68 i ponad 5 kg...
Jeszcze czekam na paczkę z c&a bo tam też ubranka i skarpetki bo wszystko małe juz ;)

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948863 przez Aneta_78
..

10 lata 2 tygodni temu #948869 przez Marza
Cześć :)

Nie wiem jak u Was, ale u mnie ślicznie dzisiaj świeciło słoneczko :) Niedługo, ale zawsze coś ! :D M zabrał młodego na krótki spacerek, a ja w tym czasie ogarnęłam mieszkanko i wstawiłam obiad :) Mały się fajnie dotlenił i teraz słodko sobie śpi :) sam zasnął w łóżeczku ! i to bez żadnego krzyku :woohoo:

Na mnie czeka sterta prasowania, ale jakoś jeszcze nie czuję weny :P chociaż póki mały śpi to mogłabym skorzystać i zrobić to raz dwa. Jakoś wstąpił we mnie straszny leń... Nic mi się ostatnio nie chce...

Istnieje opcja, że nie będziemy siedzieli w domu w Sylwestra tylko pojedziemy do znajomych co mają pięciomiesięczną córeczkę :) Tylko ten znajomy lubi sobie porządnie wypić i obawiam się trochę o mojego M, że się zaleje przy nim w trupa... No zobaczymy co z tego wyjdzie. Raz w roku jak sobie zaszaleje to nic się nie stanie :) A przynajmniej się gdzieś wyrwiemy :D

Minnie mój w dzień śpi bardzo różnie. Raz prześpi cały dzień tyle tylko co wstanie na jedzenie, a innym razem śpi po 15 minut :) Także w dzień to mamy loterię :laugh: Jedyny pewny sen to jak go kładę już po kąpanku o 21 :) Wtedy wie, że pora na sen, bo noc ;)

pauletta spadł u Was śnieg? :) U nas dalej nic. Tylko trawa zmrożona :D co do katarku mój ma cały czas. lekarz powiedział, żeby dawać mokry ręcznik na kaloryfer, żeby nie było za sucho i kropić wodą morską :) Nic więcej nie kombinować :D

Yoozia ja wczoraj też mówię mojemu czy robimy tą dziewczynkę od razu, żeby mieć spokój czy nie :D a on, że tak :woohoo: hahaha też oczywiście żartowałam :) Zdjęcia małej cudne ! CUDNE ! :D

Anetka historia z urodzinami niezła :D ludzie mogli pomyśleć, że próbowałaś nielegalnie wbić syna na imprezę :D haha u mnie w domu na razie stoi choineczka z pierniczków, bo dostaliśmy w prezencie, ale mam już ochotę ustroić dom w te wszystkie ozdoby :) U Ciebie ślicznie już :)
Podziękowania: yoozia, Aneta_78

10 lata 2 tygodni temu - 9 lata 7 miesiąc temu #948874 przez Aneta_78
:kiss:

Podziękowania: munkki

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #948879 przez kacha
Aneta - Poczułam się doceniona, dzięki :laugh: No i mam już pomysł na kolejne zdjęcia, ale muszę do nich czapkę krasnoludka uszyć małej.
Zaszalałaś z ozdobami. U mnie na razie dom zdobią kłaki kurzu i kawa rozlana na blacie.

Yoozia - zdjęcia Mikołajki genialne. W ogóle masz śliczną córeczkę, poważnie dziewczyna już wygląda - tak nie jak noworodek :)
Marza - u nas też piękne słońce, wyszłam z Dusią na 2 godz.
Dupa jestem, kupiłam mleko Duśce 2 zamiast 1 i zobaczyłam to po otwarciu puszki. 35 zł poszło się ...
Podziękowania: yoozia, Aneta_78

10 lata 2 tygodni temu #948881 przez kacha

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #948888 przez munkki

moj syn znowu spi... przed poludniem 3 godziny drzemki! teraz znowu drzema... nie poszlismy przez to na spacer bo nie wiedzialm czy sie obudzi czy nie ... ech... wasze tez takie senne?

10 lata 2 tygodni temu #948893 przez Ania86
cześć Dziewczyny :)
Przepraszam, trochę mnie nie było ale to przez te chrzciny... wydawało się że w domu, tylko 15 osób ale roboty było do fiksa ale jesteśmy już po. Przyznam szczerze że cieszę się że mamy już za sobą. Malutka w Kościele była taka grzeczna że aż ksiądz był w szoku :lol: w domu pod koniec już miała chyba dość i ryczała przez co goście zmyli się po 23.
Anetka, ja też jestem sama i dlatego z tej perspektywy chciałabym żeby Julia miała rodzeństwo. Ale teraz się boję kolejnego dziecka, ciąży, porodu... no czas pokaże....
a to ledwo żywa matka i Julia w dniu chrztu

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka