- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2014
Listopadówki 2014
- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja czekam od 12 na panów z spółdzielni bo maja podzielniki ciepła dziś wymieniać.. wrr i ciągle ich nie ma.. mam nadzieję, że do 18 przyjdą bo na szkołę rodzenia na 19 dziś idziemy..
Znów zaczyna mnie kręgosłup boleć... czekałam tylko na to... bo ogólnie mam problemy z kręgosłupem.. (praca stojąca), ale odkąd byłam na L-4 to miałam spokój.. ale lekarz mówił, że to kwestia czasu aż pewnie zacznie boleć...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

No właśnie co z Izma... Długo się nie odzywa
- Salwina
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Zapraszamy do naszego grona, rozgość się i opowiedz nam coś o sobie

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Fajnie, że nasze grono się powiększa!

- Izma181
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
sorry że się nie odzywałam ale internet w szpitalu bardzo kiepski, wcale nie dalo sie otwierać stron www a co dopiero pisać na forum....żal....no ale jakos przezyłam. Wypuścili mnie dziś rano, ból nie minoł niestety, nie powiedzieli nic konkretnego, tylko tyle że rozwarcie na 1 cm i zagrożenie wczesnego porodu, nie wiem czemu wg nich w domu bedzie mi lepiej skoro jak cos mnie boli i cos sie dzieje to chyba najlepiej jest byc w szpitalu.... dziwne, ale bynajmniej moje łózko wygodniejsze no i jedzenie... w końcu znów sie najem;) mam duzo antybiotyków i innych lekarstw, znów dostałam duphaston i mam go brac juz do końca, nosppa, luteina i inne niepotrzebne cukierki, mam tylko nadzieje że nie zaszkodza dziecku, no ale lekarze wiedza co robia....chyba... jedyne co mi pomaga na bół brzuszka to połozenie sie bez poduszki na płaskim, ponoć tak lekarz stwierdził że jak sie lerzy z odrobiną głowy do góry to organizm juz prze do porodu....niby cos w tym jest bo przestaje boleć jak jestem na płaskim, tylko jak tu spać bez podusi....to tyle co sie dowiedzialam w szpitalu, wiem jedno, urodzic i omijac szpitale! lekarze sa do d*py ale rekompensowały ich połozne które sa przemiłe! choc wolała bym iśc urodzic i mieć własne zdanie, a teraz nasłuchałam sie krzyków itp i troche jestem przerazona....... zostały równo 2 miesiące do porodu, lekarze kazali mi wcześniej sie przygotować, dziecko jest duze ze możliwie bedzie trzeba CC zrobic w polowie pazdziernika....straszne....
chcialam wam podziekowac za wsparcie i ciepłe mysli, fakt dopiero teraz czytam wiadomości ale i tak dziekuje;**
- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ktoś kiedyś mi powiedział, że aby u nas w kraju chorować to trzeba mieć końskie zdrowie... coś w tym jest...
Ja dziś byłam u fryzjera więc sobie trochę przyjemności zrobiłam...

- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Sandroosia ja też byłam u fryzjera tyle że we wtorek

- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Teraz po mału czas na pranie i prasowanie ubranek. W poniedziałek mamy wizytę u lekarza, to zobaczymy co i jak z Lilką

Czuję się co raz bardziej zmęczona, znowu popołudniami robię sobie drzemki tak jak w 1 trymestrze

Miłego wieczoru dziewczyny i zdrówka

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Tak sobie przypomniałam.. w sklepach Real jest proszek Lovela dla dzieci 1,8kg za niecałe 15zł

- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Maddy a które w Ikei? Ja też mam z Ikei ale nam jedna starczy

- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
I już ledwo się w nie mieścimy haha

- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziewczynki od wczoraj wieczór pobolewa mnie dól brzucha. Takie kłujący ból z lewej strony. Nie jest to ból nie do zniesienia, ale od wczoraj nie zniknął i trochę się niepokoje. Czytałam w internecie, ze w 7 mc takie bóle to coś normalnego, i że nie ma powodu do niepokoju, bo mogą to też być skurcze Braxtona-Hicksa ... mimo wszystko trochę mnie to niepokoi. Nie mam żadnych krwawień, tylko taki kłujący ból... Miała któraś z Was tak może? W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog, to na pewno jej to zgłosze.