- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2014
Listopadówki 2014
- Izma181
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Sylwia Ty jesteś z Wawy?
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Alex nooo ja z Warszawy, dokładnie z Białołęki

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja miałam jakieś ostatnie dwa dni ciężkie.. ale to chyba przez tą pogodę.. całymi dniami prawie spałam, a w nocy później się kręcę z boku na bok.. coraz częściej mam sny związane z dzieckiem... ahh chyba zaczynam się stresować tym wszystkim.. jak to będzie... czy damy sobie radę itp..
- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Od kilku dni strasznie dokucza mi zgaga, pije szklanke mleka i jest lepiej. Co raz gorzej ze spaniem. Wstaje na siusiu co godz, dwie. Mala od 5 rano kopie po zebrach, nie mozna sie ulozyc, nie mozna zasnac, eh jest coraz ciezej... dobrze, ze to juz ostatnia prosta, ostatni trymestr, i mam nadzieje, ze juz lada moment mala bedzie ze mna cala i zdrowa

Z nowosci: 5 wrzesnia odbieram wozek, zakupilam nianie elektroniczna ,wiekszosc ubranek. Po 10 wrzesnia jedziemy po materac do lozeczka, przewijak i termometr. Jak dobrze pojdzie to we wrzesniu zamkniemy juz cala wyprawke. W pazdzierniku tylko zakupimy kosmetyki i pampersy i finitoooo

- Izma181
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 2
u mnie tragedia, dalej musze leżeć, nikt nie wie co mi jest, faszeruja mnie lekami 3 x po 3 tabletki i mysla ze mi przejdzie, czuje sie jak w glupim odcinku z serialu dr housa gdzie dopiero pod koniec dr hous stwierdza trafna diagnoze...lezec lezec i lezec, w domu tez moge lezec;( nie wiem czemu na porodówce jestem i jestem w pokoju z kobietami co na cesarke czekaja ale to mnie extremalnie dobija, ja mam jeszcze 2 miesiace czasu na przygotowanie sie psychiczne a tu widze takie rzeczy ze najchetniej bym z tad sie wypisala na wlasne zyczenie, oczywiscie tego nie zrobie dopoki nie bede miec pewnosci ze wszytsko z dzidzia ok.
mam sporo czasu takze duzo sobie ogladam na internecie czytam na temat wozkow i zamawiam rzeczy typu pizamy dla karmiacych itp. nudzi mi sie strasznie chce juz wyjsc i wrocic do swojego otoczenia;(
- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mi się chyba rozciąga skóra na brzuchu, bo skóra wokół pępka mnie trochę boli.. takie dziwne uczucie..

Maddy Mam podobnie.. Zgaga, chodzę milion razy siku co strasznie mnie denerwuje i kopanie po żebrach jak chcę spać

- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Izma mam nadzieje, że wszystko będzie ok i lekarze wreszcie z Tobą zaczną rozmawiać....albo zrób afere na oddziale czasem tak trzeba...jak nie po dobroci to siłą

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Pomyślałam sobie dzisiaj o was, jak siadłam na ławce pod orzechem, zawiał wiatr i?... liście zaczęły lecieć?!?!?!?!!?

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Anabelle napisał: Pomyślałam sobie dzisiaj o was, jak siadłam na ławce pod orzechem, zawiał wiatr i?... liście zaczęły lecieć?!?!?!?!!?
jesień coraz bliżej, trzymam za was kciuki
Oo tak jesień się zbliża niestety... Dziś na działce sobie odpoczywałam i w pewnym momencie zaczęły lecieć listki z czereśni

chociaż z drugiej strony nasze maleństwa przyjdą na świat tą brzydką jesienią <3 więc od razu wszystko stanie się piękniejsze

Izma a jak u Ciebie? Jak się trzymasz?? Nadal masz te bóle i leki nie pomagają??
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja to ani jesieni ani zimy nie lubiłam ( jestem ciepłolubna

ale muszę przyznać, że jeszcze trochę i pewnie stwierdze, że to najpiękniejsza pora roku

Kurcze wczoraj zaliczyłam mega spacer do lasu z lasu i najdłużej po lesie 3,5h w sumie.....nie wiem czy to przez to ale na wieczór zaczęła boleć mnie jedna noga przy piszczelu od zewnętrznej strony dziś boli nadal i to mocno...przy chodzeniu tragedia i na wieczór zaczęła druga przy chodzeniu boleć...co robić

Izma jak się trzymasz??? co się nie odzywasz?
- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Izma jak u Ciebie?
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Maddy ja niestety też na ogół wiecznie zmęczona i nic się nie chce ...dziś mi tylko lepiej

Izma odezwij się wreszcie bo się tu martwimy...
- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja strasznie senna jestem ostatnio... mogę cały dzień leżeć i nic nie robić.. A jak leżę na boku to czasem jak mały się wierci to sprawia mi to ból.. i nie wiem czy się martwić... Ogólnie to Malutki strasznie ruchliwy jest

Sylwia.v w ogóle to mamy termin z OM taki sam, bo na 12.11

Izma co się dzieje? Martwię się

- Maddy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-