- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2014
Listopadówki 2014
- Betka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Salwina
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- vika
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

Ja mam termin na 6 listopada synek Milanek...
Antosie i Kingę juz mam w domu

Aktualnie drugi dzień leżę w szpitalu mały pcha się za wcześnie mam nadzieje, że wszystko ustąpi bo ja chcę do domu. Do moich dziewczyn:-(.......
- dotik1991
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i zbieram dane dotyczące doświadczeń kobiet na temat swojego dziecka w czasie ciąży.
Badanie jest całkowicie dobrowolne i anonimowe. Odbywa się w całości przez internet. Polega na wypełnieniu dwóch wysłanych przeze mnie krótkich kwestionariuszy i odesłanie ich z powrotem na adres e-mail lub wysłanie na adres Wydziału.
Więcej informacji na ten temat pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Drogą mailową będzie również możliwość udostępnienia chętnym osobom końcowych wyników ogólnych z mojego badania.
Opis i wszystkie informacje będą zawarte w mailu, które wyśle po zgłoszeniu.
Zainteresowane Panie proszę o zgłoszenie się na adres mailowy:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w temacie wiadomości proszę wpisać zgłoszenie)
Z góry dziękuję za zgłoszenia i poświęcony mi czas.
Dorota Kowalczyk
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jak wam dzień mija??
- listopadowa mamusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dołanczam do was mamusie termin mam na 29 listopada i prawdopodobnie będzie córeczka.

Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień z powodu że cały tydzień zapowiada się na byciu samej w domu, a do tego dziś miałam odwiedziny teściówki i wszystko by było dobrze gdyby mi za każdym razem nie zwracała uwagi na to że bardzo dużo przytyłam. Już mam dosyć ciągłego wypytywania a ile to kg przytyłam, że się bardzo zmieniłam itp. dziś minawet powiedziała że z tyłu to jeszcze w miarę wyglądam ale jak się popatrzy z przodu to strasznie widać i bardzo zgrubłam. a najlepsze jest to że to mówi osoba która nie jest szczupła i na oko mi waży z jakieś 110 kg i wie dokładnie jak ciężko jest schudnąć a non stop prawi mi morały. Mi samej jest z tym ciężko i naprawdę nic mi to nie pmaga jak ktoś mi jeszcze wytyka moje kg. Po prostu ryczeć mi się chce. Dziewczyny zamiast cieszyć się dzidzią to muszę wysłuchiwać pouczeń przez to nawet mi sie nigdzie nie chcę wychodzić.
- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Hmm ja bym chyba zareagowała i powiedziała, że nie życzę sobie takich komentarzy... jesteś w ciąży i masz prawo przytyć...a taki stres na pewno Ci nie służy i w niczym nie pomaga... Trzymaj się dzielnie i nie daj się!
- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

A imię dla córci wybrane???
Co do komentarzy to się nie przejmuj... Każda kobieta w ciąży tyje- jedna mniej druga więcej i nieraz jest tak, że ta co więcej przybrała szybciej się tego pozbędzie

- listopadowa mamusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziś zdecydowanie polepszył mi się humor bo koleżanka urodziłą o 7:50 córunię swoją 3700 i 59 cm .

Mówi nawet że poród nie był taki najgorszy.
Cieszzę się niesamowicie rogal na pół twarzy. hi
A co do teściowej nie zwracam jej uwagi z powodu chociaż by takiego żeby nie miała satysfakcji że mi też to przeszkadza i żeby nie miała powodów do ciągnięcia temtu i opowiadania dalej. Może uda mi się zrzucić balaścik w końcu wcześniej byłam szczupła.

- sylwia.v
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ładne imię, chyba jeszcze takiego u nas nie ma

Uuu to muszę Ci powiedzieć, że kawał kobitki urodziła

Ja ostatnio patrzyłam na centymetrze ile to 50 cm i zastanawiałam się jak te nasze dzieciaczki się mieszczą w tych brzuchach

- sandroosia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Ewelinka05
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- listopadowa mamusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Betka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mam do Was pytanie:
Czy Wy też macie skurcze przepowiadające? Wczoraaj wieczorem myslałam, że już zaczęłam rodzić... to trwało 3-4 godziny i potwornir bolał mnie brzuch, tak jakbym miała bardzo bolesny okres. Ale w końcu postanowiłam, ze położę się spać i w nocy samo jakoś przeszło.
Czy Wam też się to zdaża? Powiem Wam, ze byłam już bliska tego, żeby jechać do szpitala. Jak odróżnić kiedy naprawdę zacznie się poród?
Witaj Listopadowa mamusia

Wydaje mi się, że ubranka 56 są w gruncie rzeczy trochę wieksze i jak dzidzia urodzi się trochę większa to też się w nie zmieśći. To taki rozmiar mniej więcej... Te ubranka 62 (przynajmniej te które ja mam) są gigantyczne!!! Iwydaje mi się, że noworodek będzie w tym pływał. To napewno zależy też od marki. Bo rozmiarówki róznych marek oczywiście różnią się

- listopadowa mamusia
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A co do skurczy to niestety nie pomogę, ale czekam z Tobą na odpowiedź, Też jestem bardzo ciekawa jaka ona będzie.