BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919718 przez monia89
Domi jak wyskoczy Ci to hide hide to pomiedzy nimi musisz kliknac i wtedy nacisnac wstawjezeli chcesz dodać fotkę albo napisać coś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kupiłam sobie komplet spódnica z bluzką i apaszke chciałam jakieś buty ale nic sensownego nie było mialam do h&m zajechać bo chciałam Antka obkupić ale sił już brakło...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919721 przez kaikai
Domi super wyglądasz :)

Monia jaki śliczny dzidziuś :)

Nika też poczytam o tym garnuszku, ale narobiłaś mi smakami ;)

My dziś jedziemy na działkę, w wolnej chwili zrobię tabelkę kwietniowek :)

10 lata 7 miesiąc temu #919762 przez Anabelle

10 lata 7 miesiąc temu #919781 przez klauduska89
Domi duza zmiana, bardzo ladnie wygladasz. A co do mycia okien to wiem ze musze uwazac i rozlozylam sobie to na kilka dni ,po oknie dziennie, niestety nikt za mnie tego nie zrobi a mlody tak mi lapkami okna wybrudzil ze nie moge na nie patrzec.

10 lata 7 miesiąc temu #919797 przez Anabelle
Hmm ja się okien nie tykam. Mąż myje. Nawet jeśli mają być mega brudne i czekać na niego pół roku :)
Zresztą lustra też on myje... łazienke też ... :P Ja mam pozostałą część domu.
Ale dziewczyny mają racje, mycie okien nie jest wskazane w ciąży, no chyba, ze w 9 miesiącu ktoś chce próbować wszystkiego, żeby szybciej na porodówkę trafić :P

10 lata 7 miesiąc temu #919822 przez Nikaa
Anabelle ma racje dajcie dziewczyny sobie spokój z myciem okiem - chyba nie odwiedza nas sanepid? ;) pamiętajcie - wszystko dla waszych maleństw :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 7 miesiąc temu #919873 przez DoMI*
Dzień dobry wszystkim
Dziękuję za piękne słowa. Monia98 i reszta pięknych pań ile dacie mi lat?
Ja też nie myje okien pamaga mi mój M.
Wczoraj zaszalalam pojechaliśmy do Czech na zakupy i kupiłam sobie brakujące rzeczy do kosmetyczki. Mmmmm
Dziś może pojadę kupić jakieś spodnie bo cisną mnie moje stare.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 7 miesiąc temu #919884 przez Karolincia
Dzień dobry Kochane Mamuśki :)

No no to co kupiłaś do tej kosmetyczki?? :D
Ja też jadę za tydzien na zakupy, bo stare spodnie mnie trochę cisną i kurtkę , buty na jesień trzeba kupić :)

Powiedzcie mi Kochane, czemu na tych kremach przeciw rozstępom jest napisane że dla kobiet w ciąży od 4 miesiaca ciąży.
Wcześniej jest niebezpieczne stosowanie takich kosmetyków??

10 lata 7 miesiąc temu #919895 przez monia89
Hej.
Domi maksymalnie 21/22 ;-)
A TAK WOGÓLE ILE MACIE LATEK KOCHANE? ja jestem rocznik 89 :-D
Karolincia ja ze swoimi starymi spodniami rozstałam się ponad 2 tyg temu :P
ja już stosuje te kremy. Sadze ze może tak pisać bo teoretycznie wtedy brzuch powinien zaczàć rosnąć :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #919907 przez Nikaa
Ja w tym roku w październiku będę obchodzić 30 :laugh: :laugh: ha ha i nici z picia % na imprezie :cheer: :cheer: a tak serio wcale mi to nie przeszkadza, że na urodziny sobie nie wypije :cheer: trudno :P ale za to mam dwa małe skarby i jeden duży ( mąż ;) )
DOmi ja dałabym Tobie 20 :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919912 przez Karolincia
Monia a jaki stosujesz??Perfecty?? :) Też sobie kupie :) Ja sie juz rostaje z nimi powoli ;D

Nika uuu ...:D to nie wypijesz Kochana :D ja 1 stycznia będę kończyć 25 lat :) też nie wypije :D Ja mam dwa Skarby jeden duży mój Narzeczony i drugi malutki 6,5 milimetrowy Nasz Dziidzius :)

Domi ja bym Ci dała 21 lat ;)

10 lata 7 miesiąc temu #919921 przez DoMI*
jesteście kochane...
Ale mam 26 :laugh: a za 5 miesięcy kończę 27....ACH czas leci...
Kupiłam sobie kretki do oczu, puder, pędzelek do brazera do policzków, lakiery do paznokci, pomatke... Wszystko z dm żałuję że nie ma w Polsce tej drogerii.

Ja na rozstępy kupiłam oliwke i pod prysznicem z żelem do mycia się myłam i zero rozstępów. Polecam
Nikaa napis się czegoś bez %
Pikolo :) albo dobry sok....
Dziś po spodnie jadę... Och juz się nie mogę doczekać... Ale zawsze jest tak ze mój M więcej kupi dla siebie z promocji niż ja... ;)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919924 przez Anabelle
Zawsze temat rozstępów, a po prostu jedna się będzie smarować czymś za 2 zł i zero rozstępów, a inna nawet jak się obkupi w linię profesjonalnych dermokosmetyków to cała będzie w rozstępach.Zawsze pozostaje pytanie " tylko w której jestem grupie" :D

Ja mam masło do brzucha z palmers i oliwkę palmers ale oliwkę powinno się nakładać na mokre ciało, bo inaczej nie jest to zbyt dobry pomysł dla gruczołów łojowych i potowych.

U mnie na liczniku 25 lat.

Aaa i jeszcze czemu czasami na niektórych kremach pisze że od 4 msc?
Bo wszyscy się boją I trymestru. I trymestr ma nawięcej powikłań, najwięcej strat itd. Nikt nie chce być oskarżony, że to po jego specyfiku coś się stało, a że nie badają wpływu kremu na zarodek to wolą napisać że od 4 msc. Ale na swoich palmersach nie rzucił mi się w oko taki napis.
W poprzedniej ciąży stosowałam też synchro z gernetic, dobry i drogi specyfik, nawet na blizny, ale ciężko się rozsmarowuje. Coś tam jeszcze miałam chyba z musteli... ale już nie pamietam :P

10 lata 7 miesiąc temu #919937 przez klauduska89
ja w pierwszej ciąży stosowałam perfecta mama i teraz też muszę się zaopatrzyć i to niedługo, ale prawda jest taka że wszystko zależy od skóry, niektórzy są podatni na rozstępy i nic im nie pomoże a drugie kobiety mogą nic nie stosować i rozstępów nie będą miały, ja po pierwszej ciąży całe szczęście nie mam i mam nadzieję że i tym razem tak będzie. co do wieku to w październiku też kończę 25 lat.
Tak mnie wczoraj zgadałyście z tym myciem okien że miałam całą noc koszmary i sobie odpuściłam, tak więc muszę teraz jakoś do tego męża przekonać a to będzie ciężki orzech do zgryzienia :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #919941 przez monia89
Klauduska i bardzo dobrze! :P
karolincia tak z perfecty i zwykła oliwke.
Domi masz dobre geny Kochana!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka