- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Izek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Mili oczko dalej nam ropieje,choć dziś jakby mniej może sie poprawi mam taką cichą nadzieje.Choć moze to te upały i łezek mniej ...
- ariana21
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Pozdrawiamy

- Aga1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Ariana witamy Krzyaia na świecie!!!!!
Gratuluję wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za ostatnie z nas!!!
Ja mam mało czasu na wszystko bo Zoja cały czas na cycu...na zmianę karmienie odbijanie czkawka i ponownie karmienie i tak w kółko...a jak już nie leci to się bardzo denerwuje pręży puszcza cyca i płacze...chyba jej brakuje ale jak nie chce ciągnąć dalej to się więcej nie produkuje. I regularnie też nie je bo jej karmienie zajmuje 2h i jak później zaśnie to śpi 2-3h i z tego karmienie wychodzi co 5h!!!! Jak próbuję ją wybudzić to zassie cyca i usypia, więc nic się nie da zrobić. A najgorsze są wieczory bo wtedy chce jeść co godzinę a tyle mleka się nie produkuję i ciągle mi płacze przy piersi. Jestem już tym wykończona i nie wiem czy długo tak wytrzymam i czy nie podam butli bo nie mam czasu nic zrobić i rzadko wychodzimy na spacery bo mała albo przy cycu albo nosimy bo podczas karmienie odbija kilka razy. A jak uśnie to ja muszę chwilę odpocząć, zrobić obiad starszym dziewczynkom.
Też zbiera mi się na płacz jak Zoja tak beczy przy cycu... Bo sama nie wiem co zrobić. MM nie chce bo jak próbowałam jej podać to się darła jeszcze bardziej i wręcz pluła tym mlekiem..nawet nie mam jej czym dokarmić???? Niby przybiera bo ją ważę w domu i os wyjścia ze szpitala czyli w 3 tygodnie przybrała kilogram.
I powiem, że karmienie butlą jest prostsze bynajmniej dla mnie. Poprzednie córy nakarmiłam i był spokój a na cycu to tyle trwa, że szok!! Nie wiem jak długo wytrzymam???? I kupkę robi rzadko bo raz na tydzień więc położna poleciła tą Bio-gaię zobaczymy czy pomoże? O i Zoja też ulewa i po ulaniu zawsze czkawka jest...
Co do ubierania to ja ubieram w body z krótkim rękawkiem i przykrywam pieluszką aby słońce na nią nie świeciło.
My szczepienie mamy 21.07 i raczej zdecyduję się na rota i pneumokoki. Iga była szczepiona na pneumokoki i nic jej się nie działo po szczepionkach....
A USG bioderek 27.07!!!
Normalnie nie mogę uwierzyć Zoja jutro kończy 4 tygodnie!!!!
Ze mnie też tak leciało i czasem przestawało na dzieńczy dwa i znowu ale co mnie martwi to, że po dłuższym spacerze ciągnie mnie macica tak , że ledwo jestem w stanie dojść do domu. Najbardziej ciągnie z lewej strony i jak boli ledwo co staję na tej nodze. Dziwne to i chyba czeka mnie wcześniejsza wizyta u lekarza....szwy też jeszcze nie powychodziły...
Pozdrawiam i buziaki dla wszystkich dzieciaczków!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Mili, ja też ostatnio myślałam o szczepieniach i z racji tego, że moja pociecha bedzie chodzić do żłobka więc i ryzyko zachorowania jest większe, to tak samo jak starszą córkę zaszczepimy i ją przeciw rotawirusom i pneumokokom.
Jesli chodzi o ubieranie to w takie upały jak dziś zakładam dziecku tylko bodziak albo luzna sukienke, jesli nie wieje to czapki nie zakładam. Jak probowalam jej wlozyc cos wiecej to sie pocila i wsciekala.
- ariana21
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

mój synio więcej śpi w dzień niż w nocy, je jeszcze nie regularnie bo czasami co godzinę a czasami co 3.. tak samo ze snem raz śpi 3h a raz pół godziny. Może się jeszcze unormuje jak myślicie?
Ja mam nogi od porodu spuchnięte jak bańki po odpoczynku trochę schodzi ale nie wiem czego już tydzień się to utrzymuje może coś poradzicie? Dzisiaj kupiłam maść i pani farmaceutka powiedziała że mogły mi się nerki zatrzymać...

a teraz zdjęcie obiecane mojego Krzysia :*****
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Opuchlizna jest normalnym objawem połogu, tak powiedział nam lekarz kiedy z koleżankami z sali pytaliśmy przerażone co jest z nami nie tak że nogi mamy jak słonice. A w tym upale pewnie się puchnie szczególnie. Zejdzie za kilka dni, spokojnie. Jak się czujesz? Kiedy wychodzicie do domu? Pozdrawiam Was serdecznie!
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agusia dziękuję!!!
ariana Krzyś śliczniutki i jaką ma śliczną i gładziutką skórkę na buzi

Ja nogi po porodzie miałam jak banie, spuchnięte bardziej niż w ciąży. To normalny objaw podobno. Po tygodniu u mnie wszystko wróciło do normy...
Jak się oboje czujecie?
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Melduje ze 03.07 przez cc urodził się Wojtus

Zaproponowali mi cc bo duże dziecko i ma dużo główkę i bali się ze może się zaklinowac i wtedy też trzeba by ciąć
Powoli dochodzę do siebie nie wiem który poród łatwiejszy jak pewnie dojdę juz do siebie to będę mogła stwierdzić
Postaram się wrzucić zdj ale mam słaby net wiec nie wiem czy się uda
Id dzisiejszego popołudnia młody wisi non stop na cysiu

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dochodź do siebie...A Wojtuś duży chłopaczek!!! To lepiej jak Zrobili CC. Czekamy na zdjęcie małego przystojniaka

Agusia moja Zoja jutro kończy miesiąc i też tyle nie waży bo w czwartek ważyła dokładnie 4000 g

- Ossa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-