BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 6 miesiąc temu #983330 przez bezimienna
Pierdzielicie!!!
To masakra! Nie dość że człowiek bez sil to jeszcze od dolu też... ech a tak zachwalaja te cesarki

Sesja zdjęciowa mnie tez się marzy ale na zdjęciach wychodzę paskudnie :/
To czekamy na fotorelacje:)

Moj Smyk tez malutki 1500wazy ale jak dla mnie im mniej tym lepiej:)
Moze Ewela masz łożysko przodujace? Mowil ci lekarz na której ścianie masz?
Ja teraz dostaje ciosy z zaskoczenia i zawsze podskakuje to takie zboczenie z młodych lat mi zostało:)okropne laskotki mam a znowu w poprzedniej ciąży córka tylko powolutku cos wypychala pod koniec ciąży

U nas tez pogoda podla że chyba na pocieszenie ciasto upieke:)

Za tydzień ide na usg prenatalne tez chyba za pozno ale lekarz zasugerowal wezme moich niech sobie poogladaja

Musze chyba w końcu zacząć szukać imienia brrr jak ja tego nie lubie dobrze ze mozna w przyszłości zmienić:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #983332 przez agnieszka1
Dziewczyny jednak się załamałam :( miałam cichą nadzieję,że jak 3 dziecko i wpadka to może choć chłopiec na zakończenie macierzyństwa.
Jednak baba :( waży 1800 załamałam się,bo nie potrafię dać dla męża chłopca, pierwsze było planowane więc obojętnie,drugie tak na chybił trafił i znów baba. szlag by to trafił :( wyć mi się chce,bo mąż mnie też dobija,że u niego sami chłopcy a w naszej same baby.

Jestem załamana :(

9 lata 6 miesiąc temu #983333 przez paulinkaaa2202

Taki torcik :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #983334 przez ewela007
bezimienna nie wiem jakie mam łożysko, nic mi lekarz nie mówił na ten temat. W ogóle o co pytacie swoich lekarzy, mój zawsze pyta czy mam jakieś pytania a ja nigdy nie wiem o co go dopytać.
Co do sesji to nie jest taka droga bo akurat mam ją trochę po znajomości a koleżanka ma średnie doświadczenie. Ale będzie sesja w studio a później w plenerze i do tego będę miała make up i fryzurę w bardzo przystępnych cenach, pewnie dziewczyny studiują i uczą się przy okazji zawodu. Warto poszukać w swoich miastach takich osób, napisać na spotted swoich okolic i myślę ze się ktoś znajdzie

9 lata 6 miesiąc temu #983345 przez agge
Agnieszka no co Ty! Przecież to nie Twoja wina, nawet tak nie myśl! Ważne, że dzidzia zdrowa i rośnie, tak musiało być widocznie i już :)

9 lata 6 miesiąc temu #983351 przez paulinkaaa2202
Ooooo Ewela to fajnie :) no poszukać można pewnie :)

Agnieszka poniekąd miałam podobną sytuację do twojej na początku II ciąży mój M bardzo chciał mieć syna a jak się dowiedzieliśmy że będzie druga dziewczynka był strasznie zawiedziony i miałam wrażenie że zły.. Szczerze porozmawialiśmy i się okazało że źle odczytałam jego zachowanie. Marzy mu się syn ale ucieszył się że będzie druga córka ale jednocześnie martwi się bo jest takie przysłowie nie pamiętam dokładnie jak szło....Przy synu trzeba pilnować jednej osoby a przy córce całej wsi czy jakoś tak.... Po prostu martwi się że ktoś skrzywdzi jego córki i będą cierpieć a chłopak to chłopak....

Porozmawiaj z mężem wytłumacz mu że przecież III córka to nie tragedia niech się w ogóle cieszy że macie dzieci bo inni nie mogą mieć ich w ogóle a poza tym najważniejsze że jest zdrowe bo bez zdrowia nie mamy nic :) buźka dla Ciebie i nie martw się będzie dobrze poza tym nie obwiniaj się to nie twoja wina przeważają jakieś chromosomy czy coś i nie masz na to wpływu

9 lata 6 miesiąc temu #983352 przez zancik
Ewela mi woda troche pomaga :) Też jestem przyzwyczajona spać na płasko.No super taka sesja :)

Paulinkaaa super torcik :) Ej nie pitol a jako masz rozmiar i firme tych majtek?

Bezimienna niestety nie ma tak dobrze jakos musimy przezyc ten czas najważniejsze,że dzidzi będa juz z nami :)

Agnieszka1 najważniejsze,że dzidzia jest zdrowa :) To nie jest Twoja wina nic w tym kierunku nie możemy zrobić.A M niech Cie nie dobija :kiss: :kiss: Ciekawe jak by sie on poczuł jak Ty bys np.powiedziała,ze nie potrafi syna zrobić!!Ach te chłopy to w ogóle nie myslą co gadają.Proszę mi się tu nie załamywać tylko się cieszyć bo inaczej lanie na gołą pupę będzie!! :P ;) :kiss: :kiss:

A to i ja sie pochwale co mam dla mamy :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983358 przez paulinkaaa2202
Zancik firma Akuku a rozmiar chyba uniwersalny bo jest napisane S,M,L,XL są takie jakby spodenkowate i nie wchodzę :/

Śliczny bukiecik :) a ja dostałam taki na imieniny :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #983361 przez agnieszka1
Wiem,że to nie moja wina,ale jak już wpadlismy i te 3 dziecko to choć miałam nadzieję,że jednak chłopak :( mi tam obojętnie,ale choć to,że ich w rodzinie było 3 chłopców i córka najstarsza,jego siostra 2 synów a 2 też chciała dziewczynkę, ta szwagierka synka tylko u nas same baby a myśłałam,że choć jakoś genetycznie to idzie trochę pół na pół,ale to guzik prawda :angry:
Załamałam się jak siostra jak się dowiedziała,że 3 córka normalnie płakała, teraz ją rozumiem też mówiła,że jest zła,że nie może dać syna dla męża.

Zdziwiłam się,bo to było bardzo późno bara bara i mnie brzuch później bolał,ehhh nie znam się,ale trudno, pokazywał mi zdjęcie na 3d,ale już nie płaciłam szkoda mi było kasy jak i tak za mies zobaczę ważne,że mówił,że wszystko ok.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983362 przez ewela007
Paulinka śliczny tort, wszystkiego dobrego z okazji imienin, ja też dzisiaj obchodzę i dostałam od męża kwiaty.
/agnieszka 1 sama sobie dzieci nie zrobiłaś, oboje macie wpływ na to że rodzą się dziewczynki. Wiadomo, ze dla męża chciałoby się chłopca ale trzeba się cieszyć z możliwości bycia rodzicem, ze dzieci są zdrowe to najważniejsze. Ja natomiast czuję, że będę rodzić samych facetów (mam dużo hormonów męskich)

9 lata 6 miesiąc temu #983365 przez agnieszka1
A ktoś mi mówił,że to zależy tylko od faceta.

Więc skąd Ty wiesz,że będziesz miała samych chłopców?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983368 przez ewela007
tak toś pisał, że zależy od faceta. Troche czytam na ten temat i znalazłam taką informacje że kobieta ma tylko chromosomy X a w plemnikach faceta są X i Y i zależy który z nich jako pierwszy dotrze do komórki jajowej. Męskie są szybsze ale żyją krócej a damskie są wolniejsze ale żyją dłużej.
Z tego wynika że bardziej zależy to od faceta ale wiadomo, że wpływ mają tez inne czynniki, min w jakim czasie przed owulacją dojdzie do stosunku, Skomplikowane to wszystko.

a ja mam przeczucie że u mnie będą faceci nie potwierdzone niczym tylko takim wewnętrznym głosem

9 lata 6 miesiąc temu #983373 przez agge
No nic nie poradzimy na to, czy się rodzą dziewczynki, czy chłopcy :) wiadomo, że każdy ma jakieś oczekiwania, ale no co zrobić...
Ja właśnie wróciłam z Biedronki, kupiłam te pampersy z dady za 5 dych(w ostatniej chwili je zauważyłam przy wyjściu i drugi raz musiałam do kasy iść :D) i chusteczki z Dady też po promocji. Z tego wszystkiego zapomnialam o truskawkach :P

9 lata 6 miesiąc temu #983380 przez Lusek
Hejko Kobitki :)
Zrobiłam zakupy i załatwiłam kwiatki i czekoladki,alkohol no i wróciłam do domku :P ;) i tak mnie siekło spanie normalnie szok :blink: sama jestem zdziwiona :) ale nic lepiej się czuję. Zrobię jakiś mały obiadek poczekam na M i ruszymy ;) do mamy i teściowej. :)

AgusiaKRK fajnie że też czasami się śmiejesz, miło słyszeć :) ;) NO pytam bo wczoraj oglądałam salę porodową no i obok właśnie była patologia a ja na razie to nasza dzidzia się nie obróciła niby ma jeszcze czas ale lepiej wiedzieć co i jak :cheer: ;) Dziękuję ślicznie. ;) :cheer:
Zdaj relację z wizyty?

agnieszka1 zdaj relację jak było na USG i kto tam mieszka :) ;)
TY się nie martw to on odpowiada za to co się urodzi a nie TY. Kochana nie łam się ważne że zdrowa ;) :) Będzie dobrze zobaczysz :) no jest 3 babka ale co zrobisz, może nie jest wam dane chłopak a Mąż to niech lepiej pomyśli o psie i strzelbie żeby bronić swoje córki przed adoratorami. Uszy do góry ;) :) Silna babka jesteś 3maj się ciepło :kiss:

tysiiak I jak tam z Kubusiem? przeszły już te szmery? wszystko w porządku ;) :) ?

zancik pij kakao ciepłe powinno przejść mnie też się czepia zgaga i to pomaga :cheer: tak molo jest płatne ale zimą jest bezpłatne tzn jesień zima :) jakś tak hehe ;) a no to jak duży to na pewno psisko ;) :)

ewela007 super że będziesz miała sesję zdjęciową :woohoo: chociaż 1 fotkę wstaw :)

paulinka2202 nie tuczą truskawki hehe :) więc śmiało jedz i sobie nie odmawiaj :) a potem się zrzuci :) no ja znalazłam u nas 5,90 zł/kg
To mnie przeraziłaś tym połogiem ehhhh :unsure:
Śliczny tort :woohoo: wow

Kochane to zależy tak naprawdę od faceta ale jak. NO więc jeśli kochacie się w dzień owulacji to wtedy jest duże prawdopodobieństwo że będzie chłopak ale to rożnie bywa głównie chodzi o plemniki z X laska Y chłopak. Ale te X są wolniejsze i dłużnej żyją a Y są szybsze i krócej żyją więc jeśli kochacie się w dzień owulacji kiedy komórka jajowa się uwalnia z pęcherzyka graffa i dotrze do niej Y to będzie chłopiec a jeśli X czyli powiedzmy opóźni się owulacja to będzie dziewczynka. BO komórka jajowa to tylko X więc facet musi dać albo X lub Y i powstanie XX dziewczynka XY facet.
Buziaki i się o nic nie obwiniajcie .

Szybko idę urerać :kiss: obiadek

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 6 miesiąc temu #983386 przez bezimienna
A ja wam powiem ze to mega lipa z tymi chromosomami i owulacjami
znam kilka bardzo bogatych małżeństw które nie mogły zrobić chlopca i jedno które nie mogło zrobić dziewczynki a skoro dni płodnych aż tyle to teoretycznie nie powinno być problemu a jednak udalo im się dopiero za 10 razem! !! A za plec odpowiada mężczyzna bo my mamy chromosomy xx

niestety zawsze jest odwrotnie niz sie chce ja chciałam pierwszego syna a jak nie to mialam go w d... chcialam dwie lub trzy córki bo z babami jakos tak wesoło imprezy
jak coś sie będzie dzialo to i ci d... podetrze w chorobie a syn to i sie wstydzi on i ja

nie rozumiem czemu faceci tak sie napalaja na tych synow jak i tak ojciec jest zawsze bardziej za corka

Zdrowie Najważniejsze i zeby madre bylo a nie jak pokazywali wczoraj matkę dziecka uzależnionego od dopalaczy to juz trzeba byc kompletnym zerem i zjebem żeby po to sięgać wiec nie plec ale to co soba reprezentuje jest ważne

Agnieszka do menopauzy jeszcze daleko wiec nigdy nie wiesz co cie czeka ja bym na twoim miejscu nie dala po sobie poznać wręcz przeciwnie czekasz aż do domu przustojniaki zaczna przychodzic

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka