- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
A Franulek na dzień mamy dobił do 2 kilosów Super prezent, niech tylko dobrze je butlą, to niebawem wyjdzie
Potwierdzam że po cesarce 1. było całkiem w porządku i nie miałam żadnej masakry z samopoczuciem, oczywiście nie będzie się tańczyć i skakać dzień po operacji, ale było naprawdę znośnie. 2. jest normalne krwawienie tak jak po porodzie siłami natury, jednak może trwać krócej (u mnie część dren odessał już w szpitalu, więc mniej zostało to wydalenia).
Najlepszości dla Was w Dniu Mamy!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bezimienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
"Ubranka i pieluszki należy wcześniej wyprać, wyprasować i pozostawić 2 tygodnie przykryte pieluchą (ale nie w folii), aby skolonizowały się z bakteriami domowymi."
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ewela Tobie też wszystkiego Naj
Agusia Krk no pięknie Niunio rośnie jescze troszke i bedziecie w domku
Lusek dzięki za redę skorzystam Mnie to statnio też spanie męczy w dzień ale starm sie nie kłaść bo pózniej zle sie czuje
Mamusie co myslicie o tym wózku? allegro.pl/wozek-kamil-fotelik-nowosc-ka...416365.html#delivery
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Doktor mówiła, że te szmery będzie jeszcze długo słychać i jakaś tam struna w lewej komorze się nie domknęła ale nie jst to żadna wada tylko niektórzy tak mają. Kolejna kontrola za 2-3 lata Po kardiologu szybko do domu na sen i jakimś cudem się udało żeby Kubuś nie zasnął w wózku Pospaliśmy troszke, zjedliśmy i do mamy mojej na ciacho potem do mamy M. więc nalatałam się dzisiaj tak że już po samym kardiologu bolało mnie całe spojenie i wogołe wszystko tam na dole
Wow Franio nieźle przybiera niedługo będzie Ci ciężko na ramieniu
Co do zgagi jeszcze to mnie też męczy wieczorami i noca jak jest naprawde źle to biorę rennie ale po tym mi niedobrze więc ratuje się mleczkiem i popijam wodę małymi łyczkami
Na dzień mamy Kubuś mi dał Tofiffe oczywiście z pomocą tatusia
No ja chciałam mieć parkę a M. od samego początku mówił że drugi synalek będzie więc musiał wiedzieć co robi Na początku było rozczarowanie a teraz widzę same plusy
Żancik wydaje mi się że podobny wózeczek dostaliście.. a patrzałaś na olx ? Tam czasem można dostać tanio używkę i w bardzo dobrym stanie
Uciekam do wyrka bo padam i wogóle zemdliło mnie jakoś A Żebra to ja se chyba wytne!!
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiiiak ja już mam dość tej zgagi masakra normalnie może przejdę się do apteki niech mi cos da Patrze codziennie na olx ale niestety nic nie ma ciekawego Był kiedyś ale akurat wtedy nie mielismy kasy Tamten co dostaliśmy jest inny nie ma amortyzatorów ani nosidełka do wózka tylko pokrowiec na nóżki no dziwny jest Super,że Kubuś ok No to synuś czyścioszek Tofiffe mniam mniam
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Zancik Dziękuję za życzenia. Co do wózka to wydaje mi się że gondola jest mało stabilna, ale to tylko moje zdanie, też radzę poszukać na olx może coś Ci wpadnie w oko.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
PS U mnie truskawki już za 5zł
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Agusia no to już kawał chłopa z Frania
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agge ja też mam dość siedzenia w domu przez ta pogode to tylko mam zly humor
Dziewczyny chyba zdecyduje sie na ten wózek kurde przepatzryłam z 10 razy i allegro i olx i nic sa wózki które są super ale i cena jest zajebista a na wózek 2000 to mnie nie stac
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Trochę pokimałam dziś jakoś ostatnio czuje zmęczenie bardziej niż zawsze nie wiem może tak pod koniec jest tzn na finiszu hihi
NO wczoraj odwiedziliśmy z M mamę i teściową wróciliśmy ok 22. Ale mamy zadowolone. A jeszcze pod drodze do rodziców jakich prezent dla taty to i mój mąż się lekko obłowił hehe a niby faceci nie lubią robić zakupów (chodzi o ciuchy) NO ja na razie stopuję i nie kupuję ciuszków sobie nie ma sensu a mężuś niech korzysta bo jak ja ruszę po porodzie hehe to trzeba będzie mieszkanko zmienić hihi .
Czuje się w miarę oki oprócz tego zmęczenia, jutro idę na badanie moczu więc spoko będzie git.
A wiecie co mam wózek do odbioru już pojadę jutro z M i odbieramy 4 kółka hihi ale się pośpieszyli
AgusiaKRK super że Franio rośnie piękny prezent Ci zrobił Fajnie już niedługo nam zameldujesz że zabierasz go do domku tak jakoś mam przeczucie
Dziękuje za opis cesarki wiem już co i jak na w razie,, w "
zancik no ja też nie śpię w dzień ale kurka jak mnie siekło to nie pamiętam kiedy zasnęłam ale nic dziś coś podziałam
NO widziałam sporo takich wózków jeździ. U nas sąsiadka ma i jest zadowolona tylko ona ma jakiś beżowy czy kremowy Fajna cena Sprawdź ile gwiazdek ma fotelik w testach zderzeniowych.
tysiiak Fajnie że Kubuś przetrwał badanie dobrze że wszystko w porządku i nie ma się co bać tak jak doktor mówi .Pędziłaś wózkiem ostro pewnie to i Kubuś nie zasnął lubi szybką jazdę hehe
NO to super że dał tofiffi brawo niech się uczy od najmłodszych lat
łojjj Ty bidulko że Cię te żebra bolą to może odpocznij
A czemu miednica Cię bolała za szybko leciałaś do domku
ewela007 no to wysyłam Ci troszkę słonko u nas ładnie odpukać tylko wieje
agge też nie będę sknerą i podeślę i Tobie słonka
Lizzy najważniejsze że zdrowe dzieci a laski podobno się lepiej wychowuje
Sama wiesz
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Własnie wróciłam z Lidla bo koleżanka przyszłą i pytała czy jade z nia bo podobno ubrania są po 2,7,10 zł a to jak mogłam nie jechać Oczywiscie ja kupiłąm ubranka dla Niuni ale M sie nie przyznam bo mnie udusi
Oto moje zdobycze wszystko po 7 zł
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Lusek niestety Twoje słoneczko do mnie nie dotarło, pogoda dziś paskudna, chodziłam w deszcz po podwórku, ale już koniec prawie tego dnia. Może jutro będzie lepsza pogoda.
Wczoraj wybrałam się do sklepu po truskawki, nie było ich niestety więc zakupiłam arbuza, jest już dość tani i był pyszny. A dziś siedzę w pracy, a mąż pisze smsa, ze kupił mi truskawki heh i jak tu go nie kochać!
U nas początkowo miała być dziewczynka, lekarz nic nie mógł wyczytać więc powiedział że jest prawdopodobieństwo że będzie córka. Bardzo się cieszyłam, miałam już imię, ale mąż ciągle mi mówił, że to będzie chłopak i nie mam co się cieszyć. Na następnej wizycie synek pokazał co ma między nogami, mąż był bardzo dumny. Mi to w sumie nie robi różnicy ale przez miesiąc nastawiłam się już na tą córkę, w drodze powrotnej od lekarza mąż mówił, żebym się nie smuciła bo jak chce mogę go ubierać na różowo. Teraz już nawet nie myślę że może być inaczej, będzie nasz synek i już, ważne żeby był zdrowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Mam taką ochotę na lody, mimo że zimno... przejdę się potem do sklepu. Może będą jakieś truskawki albo inne dobre owoce
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Żancik super ubranka za grosze
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela ja też miałam już nic nie kupować ale nie mogłam sie powstrzymać Ale masz dobrego M
Agge ja prawie codziennie jem loda a wczoraj wsunęłam pól kg.brzoskwiń tylko tych takich płaskich ja mówie na nie UFO
Tysiiiak to się narobiłas wczoraj.Oby dzisiejszy dzien był lepszy